mitä tapahtui helmikuussa?

kuulumiset, me, pohdintaa

Iltaa! <3 Vitsit meillä on ollut vauhdikas päivä. Ensin oltiin aamupäivä asioilla ja sen jälkeen siivottiin kotona monta tuntia. Nyt lapset meni nukkumaan ja avasin hetkeksi läppärin. Tuossa pöydällä odottaa kaksi uutta suklaalevyä (makuja joita en ole maistanut!!) ja kuppi teetä. Huomenna alkaakin sitten virallinen kevätkuukausi. Alla katsaus helmikuuhun ja tuo listaus osaltaan varmasti selittää sen miksi helmikuu sujahti silmänräpäyksessä ohi. <3Sara

  • Olen kuunnellut podcastien lisäksi 2000 luvun hittejä. Vanhoja suosikkeja on ollut ihana muistella ja se on niin hassua miten voi muistaa sanat ulkoa, vaikka itse biisin olemassa oloa ei edes muistanut. 😀 Onko teille käynyt näin? Nämä ovat mm soineet: Never Ever / Hips Don´t Lie / Love Don´t Cost A Thing / Stonger / Hollaback Girl
  • Minulla oli tässä kuussa isot mainoskuvaukset Schwarzkopfin kanssa. Aina kun pääsen tekemään töitä liikkuvan kameran kanssa vatsaani kutkuttaa. Se on ehdottomasti se muoto työssäni joka on eniten jännittävää ja samalla tietty siisteintä. Parasta näissä kuvauksissa oli porukka johon pääsin Tukholmassa tutustumaan. Pärjäsin englannilla mainiosti ja kuvaukset hoitui kuten Suomessakin. Ehdottomasti kuukauden yksi parhaimmista kokemuksista ammatillisesti. Muutenkin tämä kuu on ollut työmielessä upea. Niin siistejä ja yllättäviä juttuja!
  • Kipeänä olosta oon jo jauhanut tarpeeksi, mutta se määritteli kyllä ikävästi tätä kuukautta. Mitään sen suurempaa meillä ei ollut, mutta monta päivää meni uusiksi ja työt kasaantui muille viikoille. Liikkuva palapeli ollut siis todella koetuksella meillä. 😀
  • Papupata podcastin kanssa tehtiin aivan ihania juttuja tässä kuussa. Meillä oli Johannan kanssa muutama studiopäivä ja niistä jäi niin hyvä fiilis. Ollaan saatu (=asennemedia) kivasti kaupalliset sisällöt osaksi podcastia ja tämä tietty mahdollistaa podcastin jatkumisen. Mulle ja Johannalle tämä on vuoden yksi mielekkäimmistä duuneista.. ja ehkä just siks, että se höpöttely ei tunnu juurikaan työltä. 😀
  • Hirsitalon suhteen ollaan jossain ihme suvantovaiheessa.. Odotellaan kuvia ja en ymmärrä missä ne viipyy.. Täytyy sanoa, että odotin helmikuulta enemmän ja odotukset maaliskuuta kohtaan sen kun nousevat. Jos vaikka vihdoin saisimme sen rakennusluvan sisään.
  • Päivät pitenevät & valon määrä kasvaa. Niin parasta! Helmikuussa sitä jotenkin aina havahtuu, että kyllä se kevät sieltä tosiaan alkaa hiippailemaan 🙂
  • Siskoni kanssa vietetty aika nousee korkealle listalla. Hän on auttanut mua työjutuissa tosi paljon ja pallotellut kanssani erilaisia asioita. Hemmottelupäivä Porvoossa ja kuvaushetki heidän kotonaan olivat niin kivoja! Onneksi mennään kesää kohti, koska sitten nähdään varmaan vielä paljon paljon enemmän.
  • Kokeiltiin tässä kuussa ruokaboksia ekan kerran ja eipä tarvinnut sillä viikolla kaupassa käydä. Ehdottomasti testaamisen arvoinen palvelu mitä varmasti tullaan hyödyntämään kiireisinä viikkoina.
  • Mimosa kasvaa silmissä. Olen tämän kuun aikana havahtunut monta kertaa siihen kuinka iso tyttö hänestä on tullut. Samaten Matilda alkaa muistuttaa enemmän ja enemmän eskarilaista.. <3<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *