Perjantain parhaat

podcast, pohdintaa

*postauksen linkki on kaupallinen

Moi! <3 Mikko keitti juuri pannullisen kahvia ja ehditään tänään viettää aamu kotosalla. Tehdään töitä ja syödään aamupalaa. Meikkasin, kirjoitin kauppalistan ja katsoin vaatteet, joilla lähden tänään liikkeelle. Aika tehokas alku tähän päivään. 🙂 Tämä postausidea on kopioitu Noora & Noora Perjantain parhaat -podcastistä. Se on mun tämän hetken yksi suosikkipodeista ja ajattelin, että tämä ”perjantain parhaat” olisi myös itse ihana toteuttaa. Löydät Perjantain parhaat -podcastin Acast sovelluksesta, Iphonen podcast apista tai Spotifysta. 🙂 Ihanaa viikonloppua! <3Sara

Viikon paras takki / Olen maininnut tästä jo tosi monta kertaa, mutta tälläkin viikolla oon ollut vaan niin tyytyväinen mun takkiin. Sen lämpö on omaa luokkaansa ja -14 asteen pakkanen ei aiheuta vilunväreitä. Moni läheinen on kysynyt takista ja lähestulkoon samantien aina pyydän heitä testaamaan takkia 😀 Siinä sitten kyselen, että eikö ookki hyvä.. Takin malli on: Fjällräven Expedition Down Jacket W ja se on viikon paras takki. Maininta myös anopilta saaduista piposta sekä säärystimistä. Olisi ihanaa osata itsekin tehdä käsitöitä.. Mun kärisvällisyys ei vaan taida riittää. 😀

Viikon paras treeni / Kävin tällä viikolla lounas-aikaan treenaamassa ja vitsit miten hyvää se teki. Olin ollut koneella aamusta saakka, joten juuri oikeaan saumaan sain tauon. Treenin jälkeen oli mielettömän hyvä fiilis ja koko päiväksi riitti energiaa. Näitä lisää! Oon myös pariin otteeseen testannut 06.30-07.30 tuntia ja niitä haluan ehdottomasti lisää nyt kevään edetessä. Mulle sopii paljon paremmin aamu-iltapäivä treenit versus ilta.

Viikon paras herkkuruoka / Miksi en tee useammin nachopeltiä? Päätin synttäripäivän kunniaksi tehdä yhtä lempi herkkuani ja ai että miten kuola valui, kun pääsin tätä herkkua syömään.

 • Lyhyt ohje: levitä pellille pussillinen juustonachoja, tee papu-/jauhelihamuhennosta ja levitä sipsien päälle, levitä päälle myös purkki salsaa ja pussi cheddar-raastetta. Laita uuniin 200 astetta kunnes juusto on sulanut. Syö lämpimänä creme fraichen, avokadomössön, pilkottujen tomaattien ja korianterin kanssa.

Ehkä pakko tehdä tätä uudestaan sunnuntaina 🙂

Viikon paras podcast / No tietty = Tuplakääk. Se on ihanan kevyttä kuunneltavaa ja juuri sellaista höpinää mitä rakastan. Jos tykkäät Kardashianeista, Hollywoodista tai julkkisjuoruista kannattaa ehdottomasti kuunnella.

Viikon parhaat kyläilyt / Tällä viikolla meillä on käynyt äitini, siskon perhe ja kaverimme Helmi (nuori nainen jota olen hoitanut 1.v saakka ja nykyään hän hoitaa meidän tyttöjä). Tänään haen Lapissa asuvan siskon lentokentältä ja saadaan hänet yökylään meille. <3 Ihan parasta. Meinaan tehdä lämpimiä leipiä ja varasin pullon punaviiniä. Ihanat illat perheen ja ystävien kanssa on vaan niin kivoja. Vaikka arki on hulinaa, niin musta on ihanaa kun meillä käy läheisiä myös silloin kylässä.

Viikon paras sovellus / Olen löytänyt taas äänikirjojen maailmaan. Mulla oli hetken taukoa, mutta aloin kaipaamaan pidempiaikaista kuuntelemista. Tarinaa.. Sellaista, jota voi aina jatkaa.. 🙂 Täältä pääset kokeilemaan BookBeatia 1kk ajan täysin maksutta (HUOM: vain uusille käyttäjille!). Voit myös lopettaa tilauksen koska vain, eikä 1kk ilmainen kokeilu sido sinua mihinkään. <3 Jos testaatte, niin kertokaa mitä aloitte kuuntelemaan. 🙂 Mulla on menossa tällä hetkellä: Michelle Obaman Becoming. Seuraavana haluan kuunnella ”kuinka olla piittaamatta p*skaakaan”.

Viikon paras vinkki / Kirjoitin staycationista tällä viikolla ja nyt itseasiassa heti päädyttiin varaamaan hotelliyö. Tällä viikolla ei olla Mikon kanssa juurikaan nähty ja työt ovat menneet ristiin. Korjaamme asian nyt viikonloppuna, kun vietämme yhdessä iltaa ja käymme ystävän synttäreillä. Kiitos äidilleni joka mahdollistaa kaiken. <3

Viikon paras päivä / Aivan ihanaa naistenpäivää <3. Yllätyin totaalisesti, kun Mikko oli hankkinut meille kunnon aamupalasetit. Croissantteja, suklaata, mehua jne. Nami! Minulle naistenpäivä merkitsee vuosi vuodelta enemmän ja olen pohtinut sukupuoli-asioita. Tähän vaikuttaa varmasti myös se, että olen kahden pienen tytön äiti. Minut on kasvatettu niin, että pystyn mihin vaan ja mitään rajoja ei ole olemassa. En siis koskaan ole kokenut, että naisena oleminen vaikuttaisi yhtään mihinkään.. vaikka olen toki huomannut/kokenut vääryyttä. Haluan taistella sitä vastaan ja pitää kiinni siitä, että elän juuri omannäköistä elämää. Tänään on naistenpäivä ja nauttikaamme siitä! <3

+ PP:n olisi kyllä ansainnut myös ihanat synttärilahjat ja kotimme täyttävät leikkokukat, mutta kirjoittelen näistä ensi viikolla tarkemmin.. kuvissa sneak peek 😉

<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Ida 08.03.2019

  Kiitos tosta podcast suosituksesta!! Kuulostaa niin mun jutulta toi Tuplakääk haha 😀 <3

  Vastaa
 2. Dunia Toropainen 08.03.2019

  Ihana toi sun yökkäri! Olen nyt vasta alkanut kuunnella äänikirjoja ja podcast suosituksia aina kiva saada! Ihanaa naistenpäivää ja viikonloppua! 🙂

  https://duniatoropainen.blogspot.com/

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2019

   Kiitos <3 Hei mahtavaa!! Ihanaa uutta alkavaa viikkoa! 🙂

   Vastaa
 3. NNiina 08.03.2019

  Hei,
  Mukava naistenpäivää myös sinulle Sara. (: mistä toi yökkäri on ostetut? kun se on ihana näköinen

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2019

   Kiiiitos <3 se on marimekon! Kirjoittelen tarkemmin siitä ensi viikolla 🙂

   Vastaa
 4. jenna 10.03.2019

  JAUHENLIHA 😀 eikai kukaan oikeesti kirjota sitä noin

  Vastaa