kasvissosekeitto

koti & sisustus, kuulumiset, resepti

*Teen yhteistyötä Valion kanssa 2019 vuoden. Tämän postauksen tuotteet ovat itse ostettuja eikä postaus liity sovittuun kaupalliseen sisältöön. 🙂

Heippa! Tällä viikolla tein ruokia mitkä maistuu erityisesti lapsille. Tuntuu, että viimeisen parin kuukauden aikana meillä on useasti syöty uusia ruokia ja makuja. Tytöt ovat reippaasti maistelleet, mutta uusia suosikkeja ei ole löytynyt. Lupasin kuluneella viikolla tehdä molempien toive ruuat ja Matilda toivoi kasvissosekeittoa. Tätä keittoa tehdään meillä tasaisin väliajoin ja se taitaa olla alkuperäisin ystävän inspiraatiosta. 🙂

kasvissosekeitto

3- 5perunaa

1 bataatti

1 kukkakaalia

3- 5porkkanaa

1 purjoa

2kpl kasvisliemikuutiota/kasvisliemifondi

1 paketti koskenlaskija juustoa

1 litra vettä

 • Ohje: Pilko kaikki vihannekset ja lisää ne 1 litraan keittymään. Lisää keitinveteen myös kasvisliemifondit. Keitä pehmeäksi ja soseuta joukkoon juusto. Kuumenna. Tarjoile vaikkapa: basilikan, raejuuston ja leivän kera. Todella hyvä arkiruoka!

Iso kiitos teille jotka tulitte moikkaamaan mua eilen Tampereen Ratinaan. <3 Merkitsee hirmuisen paljon ja mietin junamatkalla, että miten mulla voikaan olla niin ihania seuraajia. Leppoisaa sunnuntaita! Mä lähden pian kaverin kanssa lenkkeilemään ja näytän hänelle meidän tontin sekä lähiympäristöä. Mulla on itseasiassa toisetkin kaveri deitit buukattuna samalla idealla, joten voi olla että pian meidän lähistöllä asuu vielä enemmän läheisiä ;D. Eilen syötiin pitkän kaavan mukaan ravintola Rosterissa ja oli kyllä ihanaa nauttia kaksin. Siitä sai voimaan uuteen viikkoon! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Omppu 10.03.2019

  Ihana resepti. Klassikko mutta toimii ?
  Muuten, eikö teijän pitänyt olla hotellissa yötä viikonloppuna?
  Kivaa uutta viikkoa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2019

   juuri näin <3 Joo kyllä me oltiin! 🙂
   Kivaa viikkoa sinne kans!

   Vastaa
 2. A 11.03.2019

  Heii pystytkö itse vaikuttamaan mainoksiin jotka näkyvät postauksessasi? Siis kohtiin missä ne näkyvät? Lueskelen puhelimella sun blogia ja oisin ottanu screenshotin reseptistä, mutta mainokset sijottuvat juuri reseptien väliin, tyylillä pari lausetta-mainos ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.03.2019

   en pysty 🙁 tiedän niin tunteen, kun mainokset häiritsee.. ääh.. Laitan viestiä eteenpäin tästä 🙂 ihanaa viikkoa sinne <33

   Vastaa
   • A 11.03.2019

    Okei no mainoksista huolimatta hyvää keittoa tuli tällä reseptillä silti, ei siinä ? Ihanaa viikkoa takaisin!

    Vastaa
 3. Iida Laine 12.03.2019

  Moikka! Olen alkanut kuuntelemaan teijän Papupata podcastia tammikuum alussa ja voin sanoa,että tykkään teidän jaksoista sikana?Olen useasti mennyt nukkumaan kuulokkeet korvilla ja uni on tullut helposti kiitos teijän podcast jaksojen 🙂
  Sun blogia olen lukenut,kun olen katsinut instagram storysi ensiksi ja siitä swipannut blogin puolelle. 🙂
  Mukavaa loppuviikkoa sulle Sara 🙂
  Iida 🙂

  Vastaa
 4. Jensku 13.03.2019

  Oon tehnyt useasti tätä kasvissosekeittoa siitä asti kun ekan kerran julkaisit sen ja on ihan parasta, tuota fondia en käytä vaan käytän kasvisliemenä lientä missä keitän kasvikset, olen myös lisännyt välillä paprikaa joukkoon ja välillä palsternakkaa ja tietenkin päälle raejuustoa tai fetaa nam!

  Vastaa
 5. Iitu 03.01.2023

  Tehnyt tämän monta kertaa ja on ihanan samettisen pehmeä. Vanhin poika pyysi taas tekemään joten tulin katsomaan reseptin uudestaan ja nyt jätän kommentin. Töissä mt-tuetussa asumisessa joten suunnittelin asiakkaiden kanssa tehdä tämän ruoka tyhmässä. Varmasti tykkäävät ja siihen kyytipojaksi itsetehnyt sämpylät.

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2023

   hei aivan ihana kuulla 🙂 Kiitos paljon viestistä! Piristi paljon. 🙂 Ihanaa uutta vuotta!!

   Vastaa