GIRL BOSS / yllärilahja

kauneus

Mainos / Glossybox

Moikka! <3 Ihan ekana pakko antaa spoilerivaroitus!! Näytän tässä postauksessa Glossybox:in maaliskuun sisällön, joten jos haluat pysyä jännityksessä laita silmät kiinni. 🙂 Mullahan oli viime viikolla synttärit ja olin säästänyt Glossybox:in avaamisen sinne. Tuo ihana vaaleanpunainen laatikko odotti kiltisti hyllyllä ja sitä aina silmäilin ohi kulkiessa. Yllättävän hyvin pystyin kuitenkin odottaa avaamisen suhteen. 😀

Rakastan kosmetiikkaa, ihon hoitoa ja hiustuotteita. Tykkään myös testailla uutuuksia ja en ole kovinkaan merkkiuskollinen. Toki tiettyjä suosikkeja löytyy, mutta niiden rinnalla tykkään testailla myös uusia tuotteita. Tähän hommaan Glossybox on kyllä täydellinen! 🙂 Kyseessä on pohjoismaiden johatava kauneuden tilauspalvelu ja heillä on yli 55 000 tilaaja per kuukausi. Jokaisella boksilla on ainutlaatuinen teema, josta löytyy viisi tarkoin valittua tuotetta. Olen löytänyt uusien kokeilujen avulla omia suosikkeja, joita olen sitten hankkinut isommassa koossa. Pienet koot on myös parhaita matkoille, yökyläilyyn jne. 🙂

Avasin tämän kuukauden Glossybox:in, jonka teemana on -Girl Boss- malttamattomana ja löysin sieltä nämä tuotteet:

Luxie Beauty sivellin / Itse käyttäisin tätä sivellintä hienosäätöjen tekoon, kuten esim korostusten laittoon poskipäille. 🙂

Beautaniq Beauty:n Blush Serum / Tästä tuotteesta innoistuin ehkä eniten, koska tämä on tarkoitettu huulille sekä poskipäille. Aivan ihanan monikäyttöinen ja todella riittoisa. Ihan muutama tippa riittää, kun pigmenttiä on paljon! 🙂

Ole Henriksen Sheer Transformation / kosteusvoide, joka sopii kaikille ihotyypistä tai iästä riippumatta. Se on suunniteltu antamaan kevyttä kosteutusta ja hohtoa iholle. Isomman purkin hinta lähenee 60€, joten hyvä keino testata tuotteen toimivuus pienessä koossa 🙂

Steve Laurant / Huulikiilto aivan ihanassa ruusukultaisessa purkissa. Tämä pääsi heti laukkuun! Niin kaunis nudeen taittava sävy ja ihana mattapinta. 🙂

Amika perk up kuivashampoo / Vaikka olen yrittänyt vähentää kuivahsampoon käyttöä arjessa, tämä lähtee ehdottomasti mukaan viikonlopun laivareissulle. Tykkään eniten hoitaa hiuksia kotona ja usein reissun päällä pitkitän pesua. Kuivashampoo antaa myös mun ohuille hiuksille volyymia, mikä on aina tervetullut 😉

Saan työn puolesta paljon testiin kosmetiikkaa ja yllätyin postiviisesti Glossybox:in sisällöstä. Yhtään tuotetta ei mennyt huti ja uskon, että kaikki päätyy käyttöön. 🙂 Mitä te tykkäätte tämän Glossybox:in sisällöstä? Ihastuin itse myös Glossybox:in kauniiseen pakkaukseen. Se oli juuri sopivan kokoinen ja todella hyvin toteutettu. Mietin, että tuon pakkauksen aijon kyllä uusiokäyttää kotona. Se on ihan täydellinen, esim meikkien säilytykseen tai jonkun muun pientavaran ”lokeroimiseen”.  Glossybox:issa oli myös aivan ihana sanoma jonka lukaisin muutamaan kertaan ajatuksen kanssa läpi.

Girls rule the world! Uskalla olla oma itsesi ja ottaa tilaa – like a girl boss. Meidän ikoninen
vaaleanpunainen boxi on täynnä käsin valittuja kauneustuotteita kaikille teille vahvoille naisille. Rakastamme meikkituotteita, jotka yksinkertaistavat jokapäiväistä elämäämme ja pitävät meikkimme paikalla, kun olemme kiireisiä ”hallitsemaan” maailmaa! Stay bossy!

Iso plussa myös tuotteiden selostuksista +ovh. hintamerkinnöistä!! Itse tajusin kääntää korttia jälkijunassa, kun olin jo ehtinyt googletella tuotteita 😀 Joten ensi kerralla tsekkaan paketin rauhassa. On nimittäin hyvin viimeistelty kokonaisuus! 🙂

Nyt hei saan tarjota teille koodin: SARA15, jolla saa 15 % alennusta kaikista Glossybox tilauksista ja lahjakortista (alkuperäinen hinta: 17,99 €/kk). Aurinkoa uuteen viikkoon! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Netta 13.03.2019

  Ketään loukkaamatta varsinkaan sinua!Ihanaa,että tienaat rahaa tällä ja ig tilillä. Mut kaipaan sitä alkuperäisä tblogia,mitä se oli silloin aluksi ja ihan pari vuotta sittenkin ,eli ei kaupallinen.. Nyt koko ajan jotain kaupallisia yhteistöitä,jotain ”tuotemerkkiä” tai tavaraa mainostetaan tai näkyy kuvissa piilomainontana (esim.Valio tms..)Tuntuu et mainontaa koko blogi ja ig.Ja se syvällisyys on hävinnyt tuntuu,että enää pieni pintaraapaisu entisestä ja kaupallisuus vie blogin sydämen.. Olis kiva saada pitkästä aikaa joku postaus jossa ei oo yhtään mitään kaupallista / näy yhtään tuotemerkkiä.. Tähän toive: postaus vaikkapa aiheesta laatuaika perheen kanssa ilman mitään mihin kuluu rahaa,mitä paikkoja suosittelet,mitä teette ystävien kanssa kun kyläilette toistenne luona?Saunailta, viininjuuston maistelua,rentoa rupattelua vaiko peli-ilta.. Toive olisi myday sun normi arkea.. Jotain syvällistä,mitä sinä arvostat eniten ihmisissä ja elämässä..Jotain pintaa syvemmältä sun ajatuksia elämästä ja maailman menosta.. Moni bloggaaja toteuttanut postauksen missä näkyyy tilanne hetkeä ennen sitä ihanaa blogi tai ig kuvaa. Oli se sit tiskit pöydällä tai leivän muruja . Sotkuinen olohuone tai sekainen sänky tai lasten huone,pyykkikasa kylppärissä jne.. Kiitos,että olet aina niin positiivinen ja papupata on ihan huippu ?.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.03.2019

   Heippa! Mä teen mielestäni blogissa tosi vähän kamppiksia. Olisi ihanaa tehdä enemmän. Harmi kuulla, että et viihdy täällä kuten ennen. <3.. ja pakko vielä se sanoa, että olen super tarkka kaikista merkinnöistä ja en missään nimessä voi tehdä piilomainontaa. Se on väärin kuluttajia kohtaan, eikä ole millään tavalla sallittua yhteistyökumppaneiden puolelta tai täällä anna.fi. 🙂 Kaikki tuotteet mitä on näkynyt esim resepteissä on minun itseni ostamia ja täysin omasta tahdostani olen reseptejä tehnyt. Ikävää, että sisältööni ei voi luottaa.. :/
   Ehkä mun täytyy tarkastella viimeisiä postauksia, koska musta tuntuu, että juuri tuollaista sisältöä teen, kuten vinkkailit 😀 Hitsiläinen..täytyypä pohtia tätä <3 😀 Hei kaikkea parasta kevääseen ja toivottavasti löydät ihania blogeja luettavaksi, jos minun ei enää kolahda. 🙂 <3

   Vastaa
   • Taru 17.03.2019

    Sara, olen seurannut blogiasi ties kuinka kauan enkä kyllä voi olla samaa meiltä edellisen kommentoijan kanssa. Mielestäni blogisi on pirteä, täynnä positiivisuutta ja juttuja teidän arjesta, elämästä… Enkä kyllä ole itse huomannut että kaupallista sisältöä olisi mitenkään hirmuisesti. Kivaa kevään odotusta!

    Vastaa
    • Sara Parikka 18.03.2019

     Voi miten ihana kuulla 🙂 <3 Et tiedäkkään kuinka paljon nämä viestit piristää. Kiitos mielettömästi kun jaksoit kirjoittaa minulle. Kaikkea parasta kevääseesi <3

     Vastaa