synttärilahja

design, koti & sisustus, me, muoti

Moikka! Toivottavasti teidän tiistaihin kuuluu hyvää :)! Mulla on ollut vaihteeksi taas todella kiireinen ja vauhdikas alkuviikko. Eilen tuntui, että olisi ollut kolme työpäivää yhden päivän sisällä. 😀 Sen verran erilaisia hommia mahtui yhteen päivään. Samalla kyllä koen, että työni yksi parhaista puolista on monipuolisuus. Viime viikolla vietin synttäreitä kotosalla ja ihan extempore päivästä muodostui aivan ihana. Sain myös aivan ihania lahjoja..

 • yökkäri / Sain Äidiltäni Marimekon yömekon. Aivan täydellinen lahja! Tykkään aina mielummin väljästä kuin tiukasta mallista ja aluksi mietin olisiko koko S liian pieni. Onneksi Marimekon koot on sen verran väljiä, että tämä istuu päälle aivan täydellisesti. Äiti kertoi, että toinen värivaihtoehto olisi ollut mustavalkoinen, mutta päätyi raikkaiseen punavalkoiseen. Kiitos äiti (luet kumminkin), todella onnistuneesta lahjasta. En olisi itse raaskinut tätä ostaa ja varmasti tulen käyttämään yökkärimekkoa monen monta vuotta!
 • huulivoide / Sain siskoltani klassikko Elizabeth Arden 8 hour lip. En ole koskaan testannut tätä huulivoidetta, joten innoissani avasin heti purkin. Rakastan kaikkia huulivoiteita ja erityisesti kosteuttavat tuotteet ovat monesti tarpeellisia.
 • lehtiä / Sain siskolta muutaman sisustuslehden taas vaihteeksi.. 😀 On parasta päästä nauttimaan hänen lehtiharrastuksesta ja saada kotiin kuljetuksella uusimmat & cooleimmat lehdet. <3
 • korvikset / Mikko oli hommannut aivan ihanat Pernille Corydonin korvikset mulle. Todella sirot kultaiset renkaat. Tajusin just, että unohdin kuvata ne kokonaan, mutta ei huolta! Ne ovat olleet mun korvissa synttäreistä saakka joka päivä, joten veikkaan että ihan muutamiin asukuviin tulee päätymään. 😀
 • piirrustus ja kortti / Lapsilta sain mitä ihanimmat kortit ja piirrustukset. Ensimmäistä kertaa kortissa luki Matildan itse kirjoittamana ”hyvää syntymäpäivää äiti”.. <3
 • kukat / Meillä on kukkia nyt joka pöydällä. Rakastan leikkokukkia ja niitä sateli koko syntymäpäivän. 😀 Sain kukkia molemmilta siskoilta, Mikolta sekä muutamilta yhteistyökumppaneilta.
 • Kombucha / Sain kaveriltani aivan ihanan yllärilahjan, kun oltiin lähdössä sunnuntaina kävelylle. Nimittäin pullon Kombuchaa. Minulle täysin uusi tuttavuus! Kombucha on vitalisoiva terveysjuoma, joka virkistää väsynyttä kehoa ja mieltä. Ystäväni juo tätä limpparin sijasta. Mieletön vinkki ja uusi tuttavuus! 🙂
 • VESALA / Olen joka vuosi saanut ystävältäni liput jonkun artistin keikalle. Ollaan käyty katsomassa JVG:tä, Cheekin isot keikat ja nyt Vesala räjäytti potin. Rakastan Vesalaa ja aikoinaan PMMP on ollut lempibändini. Kiitos ihana Aino <3.

Tänään tuli muuten taas uusi Papupata jakso. Viime viikolla puhuttiin mustasukkaisuudesta ja kerroin asioita mitä en ole aiemmin julkisesti puhunut. Oli taas kerran jännittävää, mutta viestit joita kuulijoilta sain aivan ihania. <3 Tänään podcastin aiheena on koulutukriiseily. Meidän jakso numero 2. käsitteli samaa aihetta ja nyt jatketaan siitä. Koulutus, pääsykokeet, työelämä ja kriiseily… Näitä puidaan noin puolen tunnin verran uusimmassa jaksossa. Olisi hauska kuulla, että kuunteleeko mun blogin lukijat Papupataa? 🙂 Jos jaksatte vastaa alle olisi ihanaa! Jos ette kuuntele, niin kuunteletteko muita podcasteja vai onko koko podcastkenttä vielä tuntematon? 🙂 <3 Meidän Papupata podcast löytyy Spotifystä, Acastista ja Iphonen podcast apista. Hei mahtavaa viikonjatkoa sinne. Mä pääsen pian nauttimaan lounasta Anna.fi työkaverin kanssa. Ihanaa päästä jauhamaan blogijuttuja oikein olan takaa! Hehe! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 kommenttia

 1. Riikka 12.03.2019

  Täällä ainaki ihan innolla ootan joka viikko millon uus podijakso tulee! Kuuntelen silloin tällöin muitakin podcasteja, mutta teijän on lemppari; joka kerta tulee niin hyvälle tuulelle teistä !

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.03.2019

   Voi vitsit miten mahtava kuulla, kiitos super paljon <3 Aurinkoa tähän viikkoon!!

   Vastaa
 2. Veera 12.03.2019

  Teidän podcast on kyllä sellanen tiistain piristys! Tänäänkin oli ihana pistää kuulokkeet korville ja lähtee tekeen pieni aamulenkki auringossa teitä kuunnellen.
  Oon kyllä satunnaisesti kuunnellut muitakin podeja mutta teidän on kyllä ihan lemppari, sitä aina oikein odottaa uutta jaksoa 🙂

  Aurinkoista ja ihanaa kevättä! 🙂

  Vastaa
 3. Viveka 12.03.2019

  Hei Sara ja myöhäiset onnittelut, ihania lahjoja olet saanut!

  Teidän podcast on ihan lemppari ja sun suosituksesta olen löytänyt myös muita podeja listalleni. Tän päivän jakso tuli tosi hyvään saumaan, vaikka oonkin siinä vaiheessa että opinnot on loppusuoralla ja valmistun tänä keväänä. Oon kriiseillyt PALJON kun alan paikat on kiven alla ja meinaa usko loppua omaan osaamiseen. Tän päivän jakso kuitenki valoi uskoa muhun ja sain rauhaa sen suhteen että kaikella ei ole niin kiire ja asiat järjestyy varmasti. Kiitos teille ja aurinkoa päiviin <3

  Vastaa
 4. J 12.03.2019

  Moi! Aivan ihana yökkäri:). Kuuntelen teidän podia, tosi hyvä <3. Siitä tuli mieleen että kuuntelin mustat sukat jakson ja samastuin sun raskauden aikaisiin oloihin. Musta välillä tuntui hormonihöyryissä, että jotenkin en ole yhtään oma itseni ja välillä pelotti että kadotanko itseni :(. Mutta onneksi kaikki nyt hyvin 😀 kivaa päivää<3

  Vastaa
 5. Heidi 12.03.2019

  Heippa! Kuuntelen todellakin papupataa ? en ollut aikasemmin kuunellut podcasteja mutta kun kuulin tästä teidän podista innostuin heti kuuntelemaan ja tykkään kyllä paljon. Muita podcasteja en ole vielä innostunut kuuntelemaan.

  Vastaa
 6. Nea 12.03.2019

  Moikka! Kaikki papupata jaksot on tullut kuunneltua? huippu podcast!?

  Vastaa
 7. Oona 12.03.2019

  Heips, kaikki jaksot oon kuunnellut? ihan paras podcast ja ainut mitä kuuntelen! ?

  Vastaa
 8. Annariina 12.03.2019

  Todellakin kuuntelen papupataa, ihan paras <3 se on sellanen tiistain piristys joka kerta 🙂 sulla ja Johannalla toimii tosi hyvin yksiin ja välittyy kyllä podista että teette sitä isolla sydämellä

  Vastaa
 9. kaisu 12.03.2019

  Moi 🙂 Kuuntelen muutamaa podcastia ja myös teidän Papupataa 🙂 Mulle on muodostunu semmonen rutiini, että teen joka viikkoisen isomman siivouksen luurit päässä teidän podia kuunnellen <3

  Vastaa
 10. Marika 12.03.2019

  Hei Sara! Kuuntelen Papupataa ja nimenomaan sinun vuoksesi. Arvostan jutuissasi aitoutta ja sitä, että pitäydyt omissa näkemyksissäsi, vaikka Johanna olisikin kanssasi eri mieltä. Tykkäsin hurjasti ajatuksistasi mustasukkaisuutta käsittelevässä jaksossa ja kuulisin mielelläni näitä syvempiä pohdintoja lisääkin. Erityisesti pidän myös siitä, että pidät jaksoissa tietyn aikuisuuden ja tarttumapinnan, ilman himppuakaan tylsyyttä. Johannan eri elämäntilanteen ja ehkä iän(?) huomaa toisinaan tietyille asioille hihittelynä ja lekkeriksi heittämisenä, mikä taas puree varmasti toisiin kuuntelijoihin ja on aivan fine. Jotenki kai yritän kertoa, että pidän erityisesti juuri sinun tavastasi jutustella ja keskustella podissanne. 🙂

  Kiitos inspiroivasta työstäsi. Tuot valoa niin moniin päiviin! 🙂

  Vastaa
  • Piitu 13.03.2019

   Eikös Johanna oo 26? Ja sara 28 että ikäero ei oo kyllä suuri heillä. Elämäntilanne kyllä eri tietty. Mutta ite myös tykkään Saran osuuksista enemmän.

   Vastaa
   • Marika 13.03.2019

    Okei, en tiennytkään! Mulla oli jotenkin jäänyt väärä kuva. Kiva kun selvensit. 🙂 Ja en mitenkään tarkoittanut sitä ikää pahalla. 🙂

    Vastaa
 11. Maikki 12.03.2019

  Kuuntelen! Löysin podit teidän Papupadan ansiosta 🙂

  Vastaa
 12. Sari 12.03.2019

  Kyllä kuuntelen! Muitakin podcasteja on tullut kuunneltua ennen Papupataa. Aivan ihanaa työmatka kuuntelua 🙂

  Vastaa
 13. malla 12.03.2019

  Kuuntelen teiän podia, se oli eka podi mitä koskaan kuunnellu 🙂 koukutuin heti ja ihan mahtavaa lenkkiseuraa olette 😀 tykkään siitä, että ette puhu toistenne päälle ja jotenki posiitivisella ja virkeällä otteella ootte koko ajan, mikä kyllä varmaan on myös aika kuluttavaa, kun siinä täytynee olla aika skarppina koko ajan!

  Oli muuten hauska tänään kun työnsin tuplavaunuja lasten kans lenkkeillessä, niin tuli joku flashback että kirjoititkohan sä joskus kauan sitten blogiisi käyneesi fyssarilla selkävaivojen vuoksi, ja saanees ohjeita mm tohon et miten työntää rattaita niin, että ei menis siitä ihan jumiin 😀 pitäs varmaan itekin…

  Vastaa
 14. Kkristasofiaa 12.03.2019

  Kuuntelen teitä ja muutamia muita. Viikon yksi vapaapäivä on aamusta omistettu kuuntelulle joko siivoten tai rauhassa aamupalaa syöden.

  Vastaa
 15. Sm 12.03.2019

  Mä tutustuin podeihin teidän kautta…
  Teillä on kiva podi ja sitä on jotenkin helppo ja mukava kuunnella. Usein kuuntelen teitä lenkillä, ja matka menee mukavasti. Teistä saa paljon ”todellisemman ja aidomman” kuvan podin kautta.. ? Pitkät podijaksot on parhaita!!

  Vastaa
 16. Kuuntelija 12.03.2019

  Kuuntelen teidän podcastia ja sen myötä löytynyt myös pari muuta hyvää kuunneltavaa kuten nonsense ja taisit joskus suositella jäljillä podia joka on tosi mielenkiintoinen! Ihana hyvänmielen podi teillä ja myös mielenkiintoisia aiheita. :)<3

  Vastaa
 17. Henna 12.03.2019

  En oo vielä kuunnellut teijän podcastia (enkä kenenkään muunkaan xD) mutta on ollut pitkään mielessä että pitäis, sen verran mielenkiintoisia aiheita teillä on! En vaan oo saanut aikaiseksi..

  Vastaa
 18. Maiju 13.03.2019

  Olen kuunnellut teidän podia heti alusta asti ja se on yks viikon piristävimmistä asioista. Tiistaina aina odottaa hyvää hetkeä laittaa podi päälle ja kuunnella teitä. Teidän keskustelut Johannan kanssa ovat luontevia ja mukavia kuunnella, jaksoista saa aina jotain ajatuksia myös omaan elämään. Ootte molemmat inspiroivia ja positiivisia naisia.

  Vastaa
 19. Noora 13.03.2019

  En ollut kuunnellut aiemmin yhtään mitää podcastiä. Sitten tässä muutama viikko sitten aloin kuuntelemaan teidän ja olenkin nyt ne kaikki kuunnellut, vähän eri järjestyksessä.

  Aamuisin töissä kuuntelee aamulypsyä ja sen jälkeen onkin ollut kamalan hiljaista. No nyt sitten muutaman kerran kuunnellut myös ehdottamaasi tuplakääkkiä, mutta ei se oikein ole minun juttunu. Metin ja kukas se toinen nyt olikaan, niin en jaksa, se puheääni on toisella jotenkin niin erikoinen.
  Mutta teidän uutta jaksoa ootan nykyään aina innolla.

  Viime jakso oli aika hauska, kun vertasi omaan elämään. Minähän olen aina ollut miesvaltaisilla aloilla. Raksalla aputyttönä jne. Nyt insinööritoimistossa 13 miehen seurassa ainoana naisena. Hirmu hauskaa meillä on. Ja jo alaa valitessani yksi kaverini kysyi mitä mieltä poikaystäväni on kun luokallani on niin paljon miehiä. No en osannut oikein mitää vastata, koska en ollut asiaa edes ajatellut. No saman miehen kanssa yhä yhdessä. Eikä mitään mustasukkaisuutta ole koskaan ollut. Vaikka meillä työporukan kanssa on illanistujaisia jne.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.03.2019

   Vitsit miten hauskalta kuulostaa 😀 Kaikkea parasta kevääseen!! 🙂

   Vastaa
 20. Milla 13.03.2019

  Täällä kuunnellaan! Ihanan rennon hauskalla meiningillä teette podcastia. Kiitos kun höpöttelette! <3 🙂

  Vastaa
 21. Lotta 18.03.2019

  Oi tuo yökkäri on ihana! Taidan toivoo tota synttärilahjaksi itelle ?

  Vastaa
 22. Sirja 18.03.2019

  Ihana yökkäri ja alussa kuuntelin tosi aktiivisesti, nyt syystä tai toisesta jäänyt teidän podi kuuntelematta ja haluaisin kuunnella niitä jaksoja mitä en ole vielä kuunnellut, onko se mahdollista? Ihana kun sanoit, että podi löytyy myös spotifysta, täytyypä käydä kuuntelemassa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.03.2019

   Joo totta kai on 🙂 Kaikki jaksot on kuunneltavissa, ne ei poistu minnekään 🙂 Ihanaa kevättä sinne <3

   Vastaa
 23. Marjo 18.03.2019

  Ihania lahjoja olet saanut ja joo kuuntelen teidän podcastia. Ihana miten rento ja hassuttelulla varustettu se on 🙂

  Vastaa