helppo kana-parsapasta

DIY, koti & sisustus, resepti

Moikka! Taisin kirjoittaa teille jo aiemmin siitä, että oon viimeaikoina kokeillut kaikkia uusia ruokia ja tämä ei ole aina ollut lasten mieleen. He ovat urheasti maistelleet uusia makuja, mutta olen luvannut ottaa vähän paremmin myös heidän mieltymyksiä huomioon. 🙂 Eilen tein illalla kana-parsapastaa ja tämä upposi super hyvin koko perheelle. Pakko jakaa teillekin tämä resepti. Taatusti tulen tekemään uudemmankin kerran. Idea reseptiin syntyi päästä, kun mietin mitä tekee mieli! 🙂

Tänään mulla on tyttöjen kanssa arkivapaa ja suunnataan kohta serkuille leikkimään. Huomenna mulla on töitä ja illalla kaverin synttärit. Viikonloppu puolestaan ollaan ihan vain rauhassa. Katsoin juuri, että kevään viikonloput ovat suht täynnä, joten nämä vapaat on ihanaa pitää vapaana. Jos sää suosii niin voisi lähteä, vaikka nuuksioon tms. retkeilemään. Mukavaa torstaita! <3Sara

Tarvitset:

 • oliiviöljyä
 • 1 sipuli
 • 350g kanafileitä
 • nippu tankoparsaa
 • 2-3 dl curry kermaa / tai normi ruokakermaa & curry maustetta
 • pastaa / laitoin pinaatti tagliatelle pastaa noin 400g
 • ripaus suolaa halutessaan

Ohje:

 • Kuulota sipuli öljyssä. Lisää kanafileet ja paista. Keitä pasta ohjeen mukaan. Katkaise tankoparsasta huonot osat pois ja kuori tankoparsat nuppua kohden. Pilko ne 2-3cm paloihin ja keitä muutama minuutti. Mikäli kana on fileenä leikkaa se saksilla pienemmäksi. Pyörittele kanan & sipulin joukkoon kerma ja kuumenna. Lisää pannulle valmis pasta + parsat ja pyörittele. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa ja/tai currya.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. S 21.03.2019

  Katsoin jo eilen Mikon Instagram-storystä, että onpas herkullisen näköinen pasta ja salaa toivoin, että sä laittaisit sen reseptin tänne blogiin! ?

  Itse syön pääasiassa kasvisruokaa, mutta kana on mun mielestä tosi helppo korvata jollain lihankorvikkeella. Pastaruoat on joka tapauksessa mun suosikkiruokia, joten tää resepti tulee varmasti käyttöön.

  Hauskaa vapaapäivää! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.03.2019

   Hei ihana kuulla 🙂 Toivottavasti tykkäät!! <3
   Mukavaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa
 2. o_O 21.03.2019

  Moikka!

  Me ollaan puolison kanssa kokeiltu useita sun jakamia reseptejä ja ne on kyl the best! Ei mitään turhia kikkailuja vaan hyvää ja helppoa ruokaa arkeen! Kiitos siis resepteistä! 🙂 (ehkä reseptikirja olisi seuraava prokkis sulle 😉 )

  Saako toivoa, että joskus tekisin esim. IG-Storyn meikkauksestasi. Sulla on aina ihanan kuulas ja luonnollinen meikki. Ja täällä ruudun toisella puolella on ihan tavallisia tyyppejä, jotka kaipais ohjeita just ei-meikkauksen ammattilaisilta vaan tyypeiltä, jotka osaa tehdä normaalin kivan meikin ilman varsinaista meikkialan ammattia.

  Ihanaa kevättä teille!
  Terkuin vakkarilukijasi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.03.2019

   Eikä, ihan parasta 🙂 Jee!
   Joo hei meikkausjuttuja on ihan varmasti tulossa jossain vaiheessa 🙂 Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa!
   Mukavaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 3. Noora 21.03.2019

  Kuulostaapa hyvältä, pitänee ottaa testiin! Liian usein tulee tehtyä niitä samoja ruokia samoista raaka-aineista, esim parsaa en oo käyttänyt eläessäni kun kerran! 🙂 Tänään itse asiassa just kyllä testasin uutta reseptii joka osottautukin ihan meidän perheen makuun sopivaks.

  lily.fi/blogit/noora-emilia/

  Vastaa
 4. Milja 21.03.2019

  Moikka,

  Ja kiitos reseptivinkistä. Täytyy ehdottomasti kokeilla. Ehdottomasti sitä arkeen kaipaisi uusia, helppoja ruokavinkkejä.

  Ihanaa kevään odotusta teille! ☀️

  https://muusikonarkea.blogspot.com/?m=1

  Vastaa
  • Tuula 22.03.2019

   Kiitos vinkistä! Kokeilenpa tuota nyhtökauralla ?

   Vastaa
  • Sara Parikka 26.03.2019

   Mahtava kuulla, kaikkea parasta sinne 🙂 <3

   Vastaa