Hän on jo viisi

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, pohdintaa

Heippa! Meillä aloitettiin viikko vapaapäivällä ja erityisellä sellaisella. Ollaan juhlittu Matildan 5.v synttäreitä, katseltu vanhoja kuvia ja leikitty Sankarin johdolla. Nämä ovat ensimmäiset synttärit pitkään aikaan, kun haikeus on todella vallannut minut. On käsittämätöntä, että Matilda on jo viisi. Kuvia katsellessa tulee itku siitä miten ihania hetkiä meillä on ollut. Onneksi voin uskoa siihen, että niitä on vielä 100 kertaisesti edessä päin.

Laitoimme juuri tytöt nukkumaan ja nyt keitän iltateet. <3 Hei ihanaa uutta viikkoa. Huomenna karistan nämä haikeudet ja loppuviikosta päästäänkin juhlimaan Matildaa sitten olan takaa, kun järkätään synttärijuhlat kavereille ja perheelle. 🙂 Kuvina tämän päivän otoksia. Biisinä voisi soida Johanna Kurkela – ainutlaatuinen. Sitä kuuntelin paljon, kun odotin Matildaa. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Henriikka 25.03.2019

  Voiettä, ootte sulonen perhe! <3

  Vastaa
 2. Terhi 25.03.2019

  Paljon onnea Matilda. Ja onnea myös vanhemmille ja mimosalle

  Vastaa
 3. Julia 25.03.2019

  Hullua ajatella että Matilda täytti jo viisi?? Ja 5 vuoden päästä se on jo kymmennen? Mutta suuret onnitelut ihanalle Matildalle!❤️??

  Vastaa
 4. Loralii 25.03.2019

  Se on niin hassua,kun välillä toivoo,et kasvaispa nopeammin ne lapset,että asiat helpottuis…Ja sit taas toivoo et aika pysähtyis tai menis hitaammin. Ite oon pyrkiny et yritän nauttia hetkestä ja halailla ja pussailla tosi paljon. Antaa sen oman 4,5v tulla sinne meidän sänkyyn vaikka tulee ahdasta,koska se ei enää ”kohta”tuu.. Meidän 1,5v on ihanassa iässä nyt ja yritän nauttia hetkestä.. Silti se ikuinen ”vauvakuume asuu” ,mut kun nekin vauvat kasvaa ?..Onneks oon saanu olla kotona lasten kanssa vaikka se ei oo helppoa,niitä ”palkkatöitä”ehtii kyllä tehdä.. Ja mä uskon,et sunkin salkkareista lähtö oli ihan oikea päätös niinkuin puhuit,aikaa lasten kans ei saa takas,ne on kerran vaan pieniä.. Ite muistan kuinka kivaa oli se ku toinen vanhemmista oli aina kotona koulun jlk.vaikka se tarkotti sitä,et isä oli yötöissä ja sit se oli meidän lasten kans päivät.. Toivottavasti pystyn itse siihen,että voin olla mahd.paljon kotona lasten kanssa kun ne on eskari ja koulu iässä ♥️..

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.03.2019

   Samoja ajatuksia täällä <3 En halua, että vuodet vaan lipuu ohi ja sitten myöhemmin havahdun siihen, että en ole ollut tarpeeksi läsnä. Olen myös jo pohtinut koulu-ikää ja toivon, että pystyn osittain olemaan kotona jo iltapäivällä. 🙂 Hei ihanaa viikkoa teidän perheelle 🙂

   Vastaa
 5. Laura 25.03.2019

  Onnea Matilda 🙂

  Vastaa
 6. Minna 25.03.2019

  Onnea Matilda 5v ja terveisiä pikkusisko Mimosalle ja pikku Lilalle 🙂 🙂 : ). Söpö trio .
  Ps. kivasti sopii vihreä takki sulle , kaikki vihreät on vaan niin mun mieleen , keväisiä … (plus monet muutkin värit ). Ihanaa uutta viikkoa koko poppoolle .

  Vastaa
 7. Johanna 26.03.2019

  Onnea viisivuotiaalle! Jotenkin yhdyn noihin haikeudentunteisiin myös juuri 5 vuotta täyttäneen tytön äitinä, vaikka varmasti ihania kokemuksia on vielä tulossa yllin kyllin. Ja sama biisi soi meilläkin usein viisi vuotta sitten <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.03.2019

   Kiitos <3 Hei ihana kuulla, että siellä on samankaltaisia fiiliksiä. Onnes hurjasti myös teille 🙂 Aurinkoa kevääseen! <3

   Vastaa
 8. NNiina 26.03.2019

  Hei,
  Ootte kyllä super suloinen perhe! (: näistä kuvista hehkuu onnellisuus ja rakkautta.
  Onnea viisivuotiaalle Matildalle (:

  Vastaa
 9. Matleena 26.03.2019

  Meinasi mennä banaani henkeen kun luin tuon biisivalinnan. Sellainen herkistymisen nielaisu, itse olen kuunnellut samaa kappaletta. Miun poika on jo neljä, mihin nämä vuodet menee? Onnea, ainutlaatuinen Matilda?

  Vastaa