kuvauspäivien pelastus

me, pohdintaa, työelämä, yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Via 

Moikka! Olen monta kertaa maininnut, että pitkien kuvauspäivien aikana saattaa unohtua syödä hyvin. Viime viikolla kuvasin kodin lähistöllä sekä siskon kotona muutamaa kamppista ja nappasin kotoa meille ruuat mukaan. Olen huomannut, että töitä tehdessä kannattaa syödä suht kevyesti.. Muutaman kerran oon nimittäin tehnyt sen virheen, että oon syönyt itseni tukkoon jossain buffetissa ja sen jälkeen koko loppupäivä on ollut aikamoista takkuamista. 😀

Muistan hyvin kun Via-tuotteet tuli markkinoille 2007, koska silloin aloitin päivätyöni näyttelijänä. Söin näitä viheltäviä aterioita usein juurikin kuvauspäivien yhteydessä. Tästä johtuen lähdin innokkaasti testaamaan ja maistelemaan minulle uusia Via-aterioita. Olin kaupassa huomannut jo hypetetyn Via Risotto Pollo Limonellon ja sitä myös äitini on suositellut. Sitruuna ja risotto on vaan niin herkullinen yhdistelmä!

Via-ateriat säilyy ilman säilöntäaineita, koska ateriat on pakattu ilmatiivisti. Ne on myös tehty sellaisella valmistusmenetelmällä, että kasvikset säilyttävät makunsa ja pasta pysyy al dentenä. Tämän maistaa hyvin juurikin risoton ja pastan kohdalla. Olin myös positiivisesti yllättynyt kuinka paljon sitruuna maistui Via Risotto Pollo Limonellossa. Työkaverini kehui myös ruokien tulisuutta ja makuja ylipäätään. Monesti on nimittäin tottunut siihen, että luvattu maku ei maistu riittävästi, joten tästä kyllä iso plussa! 🙂 Via Korean Beef Bulgogi:ssa sekä Via Chicken Tikka Masala:ssa on molemmissa HOT merkki, joka pitää kyllä paikkaansa. Ihanan tulisia makuja ja maistuvaa ruokaa.

Kaikki Via-valmisruoat valmistetaan Suomessa ja kehitetään yhteistyössä ravitsemusasiantuntijan sekä kokkien kanssa. Tuotteet ovat mielestäni freesejä ja maistuvat oikeilta raaka-aineilta. Osalla Via-tuotteista on myös Sydänmerkki, mikä vaikuttaa omiin päätöksiini varsinkin silloin jos lapset syövät samaa ruokaa. Via Risotto Pollo Limonellossa ja Tikka Masalassa on myös molemmissa käytetty kotimaista kananpoikaa.

Olin tiistaina kuvauksissa ulkona ja vaikka kevättä kohti mennään, niin kylmä pääsi luihin ja ytimiin. Usein lounaalla on se fiilis, että haluan kohmeesta pois ja siksi on erityisen ihanaa syödä lämmintä ruokaa. Söin kollegan kanssa Via Chicken Tikka Masala ateriat ja tehtiin kylkeen vielä salaattia. Ai että! Annoskoko oli juuri sopiva, kun jaksoin syödä ja tulin täyteen. Ähkystä taisinkin mainita jo postauksen alussa. 😀 Hei ihanaa loppuviikkoa ja kiitos kun luit postauksen. Näitä aterioita voin suositella maistamaan, mikäli eivät ole teille jo entuudesta tuttuja. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Hanna 28.03.2019

  Vian Savulohi-Avokado pasta on suosikki! Mutta vähälle jäänyt ostaminen kun lohta annoksessa surkean vähän, hyvä kun yhtä haarukallista 🙁 Palautettakin tästä laitoin johon ei koskaan vastattu, jäi paha maku…

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.03.2019

   Hei pitääpä testata tuota. 🙂 Ääh harmi. Toivotaan, että toiveesi kuullaan! 🙂

   Vastaa
 2. Sisko 29.03.2019

  Tosiaan, nämä valmis ateriat on ihan huippuja. Hoitajan työssä hyviä ja helppoja ruokkis aterioita. Ei ole kauaa kun itse laitoin hyvää palautetta ja kiitosta näistä. Ihan super ♥️. Jokseenkin kaipailen uusia makuja via:lta. Tuntuu että niitä on melko vähän, tai sitten en ole huomannut jos vaihtoehtoja on useitakin. ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.03.2019

   hei onpa kiva kuulla 🙂 munkin ihan suosikkeja! Ja hei ihanaa, että laitoit positiivista palautetta. Nämä tuntuu usein jäävän. 🙂 Hei kivaa viikonloppua! <3

   Vastaa