Lapsimessujen parhaat tärpit

koti & sisustus, lapset, pohdintaa

Kaupallinen yhteistyö / Lapsimessut

Moikka! Lapsimessut on 12.04-14.04 viikonloppuna ja tässä postauksessa kerron mitä kaikkea messuilta löytyy. Ollaan käyty lapsimessuilla kerran lasten kanssa ja silloin viihdyttiin älyttömän hyvin. En osannut edes ajatella miten paljon messut voisivat tarjota kaikenlaista nähtävää.

Tänä vuonna suuntaan tyttöjen kanssa ehdottomasti lapsimessuille ja innolla odotan kuinka he nauttivat. Meidän tytöt on 5.v 3.v, joten uskon, että he saavat todella ”irti” kaikenlaisista pisteistä. 🙂 Pitääkin alkaa kyselemään kavereilta, josko saataisi seuraa messuille. Muistan kun mentiin edellisellä kerralla 4 aikuista 4 lasta (kaikki alle 3v) ja 2 tuplarattaat kombolla. 😀 Kaikki sujui tuolloin mukavasti ja mahduimme liikkumaan, vaikka oli asteen leveämpi kuljetus. Hehe.

Tässä kootusti parhaat tärpit Lapsimessuille: 

Jamkids:  Matilda on ollut Jamkidsin muskarissa päiväkodissaan, joten tällä osastolla on pakko vierailla. 🙂 ”Jamkidsin osastolla pääsee soittamaan ja laulamaan koko Lapsimessujen ajan. Iloinen ohjelma on käynnissä osastollamme nonstop, aamusta iltaan. Ohjelma on ilmainen ja sopii kaikenikäisille.”  Aika: 12.4.2019 09:00 – 18:00 Paikka: 6g101

Suomen leluyhdistys: Pisteellä pääsee leikkimään jäsenyritysten leluilla sekä katsomaan, mitkä lelut ovat ehdolla esillä Vuoden Leluksi (ovat esillä vitriinissä). Pisteellä voi myös äänestää omaa suosikkiaan Vuoden Lelu -ehdokkaista (palkintona laadukas lelusetti). Teen tänä vuonna yhteistyötä Suomen leluyhdistyksen kanssa, joten vierailen ehdottomasti myös heidän pisteellä. Osasto: 7b100

AVA Room: Tämä osasto on erityisesti äidin mieleen. Haluan käydä kurkkimassa lastensänkyjä uuden kodin varalle. Ollaan mietitty täysikokoisia sänkyjä sitten kun muutto tulee, joten olisi kiva nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Meillä on AVA Roomin parisänky ja se on mieletön! Osasto: 6n10

Pop up kemut: Meillä oli juuri viime viikonloppuna Matildan 5.v juhlat ja tilasin kaikki juhlatarvikkeet Pop up kemuista. Aivan mieletön valikoima kaikkea kivaa. Tuossa pisteessa pitää piipahtaa 🙂 Osasto: 6c75

Tutustu poliiseihin ja palomiehiin: Tämän Matilda muistaa jo viime messuilta. Oli huikea kokemus päästä paloautoon ja laskea sieltä liukumäkeä alas. Saapas nähdä millaisia kysymyksiä neidit tällä kertaa kysyvät ammattilaisilta.

Kesäteatteri HIT Mini: Äitini on vienyt Matildan nyt jo muutaman vuoden ajan kesällä Tervasaaren kesäteatteriin. Tänä vuonna Tervasaaressa on merellinen seikkailu ja lapsimessuilla tarjoillaan 10min makupaloja kesän näytelmästä. Mimosa pääsee tulevana kesänä ensimmäistä kertaa mukaan ja tytöt odottavat jo innokkaasti teatterireissua Mumman kanssa. Osasto: 6b91, Katso tarkemmat ajat ja ohjelma täältä.

Kysy terapeutilta -palvelu: Psykologin, puhe- ja toiminataterapeutin help desk vanhemmille. Mielestäni on super tärkeää ja hienoa, että messuilta löytyy myös useita matalankynnyksen pisteitä, joista voi kysyä apua, tukea ja vinkkejä. Kysy terapeutilta -palvelu on avoinna koko messujen ajan. Osasto: 6d81

Lasten vaatteet: Messuilta löytyy usein mielettömiä alennuksia ja kannattaa pitää tämä mielessä myös tulevia lahjoja ja merkkipäiviä varten. Monesti nappaan omien tytsyjen lisäksi kummilapsille vaatteita 🙂 Minun suosikki merkit messuilla: Aarrekid, LuKLabel, Name It, Papu, R-Collection, Vimmacompany. Löydät kaikki messuilla olevat lastenvaatemerkit täältä.

Tule tapaamaan Masha & Bear – maskottia: Meidän tytöt RAKASTAA Mashaa ja se on heidän lemppari ohjelma. Tämä on siis aivan pakollinen. <3 Osasto: 6d50

Toiminnallisuus: Lapsimessuilla on kattavasti toiminnallista puuhaa ja täältä pääset kurkkaamaan mitä kaikkea! 🙂 Meidän tytöt rakastaa mennä, osallistua ja tutkia, joten näillä messuilla on se ihan parasta, että lapsen ei todellakaan tarvitse kököttää rattaissa.

Oletteko te käyneet Lapsimessuilla ja mitkä on teidän parhaat vinkit sieltä? 🙂 Onko teidän mielessä jotain mitä kannattaisi ottaa huomioon? Kannattaa myös vilkuilla mun instagramia, koska tulen siellä arpomaan messuille lippuja. Hei aurinkoista tiistaita! <3Sara

Tyttöjen hameet & paita / ginatricot / saatu

Tyttöjen sukkikset / h&m

tyttojen huoneen tapetti / bauhaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Niina 02.04.2019

  Eihän ne vielä nyt tulevana viikonloppuna ole, vaan ensi viikolla ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.04.2019

   He hyvä mä 😀 snadi sekoilu päivissä ja viikoissa 🙂 Toivottavasti pääsette messuilemaan. <3

   Vastaa