hiusten tilanne atm

kauneus, me

Moikka! Mun oli tarkoitus postata jo aamupäivällä, mutta kerkesin kirjoittamaan tuon ”moikka”. Heh. 😀 Kevään kiireet on kyllä nyt pahimmillaan. Oon vielä lähdössä loppuviikosta siskojeni ja äidin kanssa minireissulle, joten monta hommaa pitää hoitaa ennen sitä.

Sain kysymyksen lukijalta hiuksistani ja ajattelin päivittää aiheesta nopeasti. Oltiin tänään Mimosan kanssa uimassa sen aikaa kun Matildalla oli uimakoulu ja totutusti sidoin hiukset ylhäälle. Yritän aina suojella hiuksia kun vain on mahdollista. Sen verran kenkut nämä mun kutrit ovat.

Tässä lukijan viestistä pätkä: ”..mitä tuotteita käytät, miten usein peset.. arkirutiinit jne. Ja jos kertoisit mitä viimeksi kampaajalla tehtiin?

Tällä hetkellä käytän Olaplex sarjaa. Rakastan kokeilla erilaisia hiustuotteita ja en ole vannoutunut yhdelle sarjalle. Suosikkeja tähän mennessä ovat olleet: Olaplex, New Wash, Redken All Soft Mega, MayBeauty shampoo & hoitoaine. Näiden välillä olen vaihdellut viimeiset vuodet. Pesen hiukset ja päänahan säännöllisesti myös syväpuhdistavalla ja siihen ehdoton suosikki on ollut Body Shopin Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Scrub Shampoo. Kuivashampoota tekisi mieli käyttää useasti, mutta pyrin käyttämään vain harvoin ja spesiaalitapaukissa ;D. Kuivashampoo nimittäin tukkii päänahkaa ja uskon että se on yksi syy siihen miksi hiukseni ei vaan oikein kasva. (korjatkaa hiusalan ammattilaiset minua!?)

Arkirutiineja hiusten suhteen ei oikeastaan ole. Joskus sipaisen seerumia latvoihin ja monesti letitän tai käytän sotkunutturaa. 😀 Käytän fööniä äärimmäisen harvoin ja suoristusrautaa myös vain muutamia kertoja kuukaudessa. Tietty kuvauksissa hiuksiani sitten laitetaankin monen päivän edestä.

Viimeksi olen ollut kampaajalla Tukholmassa, kun kuvattiin Shwarzkopfin mainosta. Minulle laitettiin kotiväri päähän ja sävy oli Only Love 6.5 Karamellinruskea. Aivan ihana, hieman punaiseen taittuva väri. Nyt hiusväri alkaa olla jo pitkälti lähtenyt ja en yhtään tiedä mitä tekisin seuraavaksi. Ehkä kiinnostaisi jotkut vaaleat raidat tms. Jokin super luonnollinen look olisi kiva! 🙂

Tykkään mun omasta väristä ja en halua enää lähteä kierteeseen, jossa tyveä pitää värjätä 3vk välein. Siinäkin nimittäin olen joskus platinablondina ollut.. ei jestas!

Kuvat napattu viime viikolla kun oltiin lounastamassa ja kävelyllä. Pitääkin kuvailla hiuksia tarkemmin joku päivä. Nyt ne ovat kiharalla uinnin ja ranskanletin jäljiltä. Hei aurinkoista uutta viikkoa! <3Sara

kengät / nike*

housut / bubbleroom*

neule / nakd*

panta / cubus

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Aida 08.04.2019

  Tuo Schwarzkopfin väri oli kyllä ihana sun hiuksissa, ihana se pieni punapigmenttisyys siinä? Ja tuo kuivashampoo tuskin on päässyt hiusten kasvuun vaikuttamaan, jos käytät sitä noin pari kertaa viikossa. Toisilla vaan hiusten vaihtumisväli on tiheämpi tai esimerkiksi sellainen hiuslaatu, että hius ehtii katketa tietyssä mitassa ennen kuin on enempää päässyt kasvamaan. Yleensä jos huomaa tietyn rajan siinä, että mitä pituutta pidemmäksi hiukset eivät kasva niin kyse on juurikin jommastakummasta/ kummastakin edellämainituista. ? Mutta upeet hiukset sulla, oon usein kattonu että upee väri ja sulle istuu monet kampaukset.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2019

   Kiitos <3.. joo siis ennen käytin kuivashampoota tyylii 1-2pv välein, joten siksi luulen, että se on osaltaan vaikuttanut.. mutta mistä näitä tietää 😀
   Hei kiitos ihana. <3 Mukavaa viikkoa sinne!!

   Vastaa
 2. kaisu 08.04.2019

  moi 🙂 kevään kiireet täälläkin pahimmillaan, ja ne kestää valitettavasti kesälomaan saakka, onneksi siihen ei ole enää kovin kauaa 🙂 olisi kiva saada muuten postausta siitä, mitä olet suunnitellut teidän pihalle nyt keväällä. hauskaa viikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2019

   huhhei, tsemppiä siis sinne myös 🙂 Hei joo pihapostausta tulossa 🙂 Kivaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 3. Anne 08.04.2019

  Sara ihana postaus taas!
  Tykkään lukea tälläisiä arkisia, mutta silti hyvin kiinnostavia blogeja. Varsinkin sinun. 🙂
  Mullakin on blogi ja saan sun teksteistä motivaatiota sekä aiheitakin kirjoittaa. (älä huoli, kyllä muokkailen ne minun näköisiksi ja malliini sopien <3)
  Kauanko sinulla yleensä kestää tehdä yksi postaus kuvineen?
  Pakko mainita vielä.. RAKASTAN kuunnella sinun ja Johannan podcastia!! <33

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2019

   Hei aivan ihana kuulla ja mukavaa jos saat inspiraatiota.. Hmm aikaa on vaikea sanoa.. sanoisin että 1-2h mukaan lukien, suunnittelu, kuvaus, muokkaus, kirjoitus, jne jne 😀
   Kaikkea parasta sinne <3333

   Vastaa
 4. Pinja 09.04.2019

  Hiusasiat ajankohtaisia täälläkin…Vuosi taas vierähtänyt edellisestä kampaajakäynnistä, miten se aina jääkin 😀 Nyt torstaina hiusten leikkaus, väriä en nyt ota, koska ei mitään hajua, millaista haluaisi. Raitoja voisi jossain vaiheessa taas ottaa, mulla tyvessä oma tummahko väri ja latva vaalea (väri siis ei ole tarkoituksella, vaan on kasvanut tällaiseksi). Kesän alussa voisi taas värjäyttää ripset ja kulmat <3 Kivaa kevättä, vaikka ainakin täällä Pohjois-Savossa lunta tuleekin 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2019

   kuulostaa tosi hyvältä 🙂 Kivaa kevättä sinne kans <3 toivotaan et pian sulaa lumet 😉

   Vastaa
 5. Mummu pohjoisesta 09.04.2019

  Just viimeviikolla kävin kampaajalla ja otin muutaman raidan eteen ettei olisi niin väritön. Se piristi ja on ihan hyvä nyt laittaa. Värjäyksistä en pidä se kierre on loputon ja työläs jos haluaa, että hiukset näyttää hyvältä. Kerran kuussa käyn laittaan kulmavärin ammattioppilaitoksella koska se on tosi edullinen.
  Hyvää kevään jatkoa. Täällä pohjoisessa tuulee tosi kovaa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2019

   hei onpa huippua kuulla 🙂 Ehkä mäkin otan piristykseksi raidat 🙂 Mukavaa kevättä sinne kans ja toivotaan että pian lumet sulaa sieltäkin 😉 <3

   Vastaa
 6. Johanna 09.04.2019

  Moikka!
  Mulla hiukset kanssa ollu jatkuvassa värjäyskierteessä, nyt alkaa olla oma väri päässä takasin. Latvat on tosi huonossa kunnossa jatkuvan suoristamisen jälkeen vaikka käytän suoristamisessa hiusten suojana lämpösuojasuihketta. Haluisin vinkkejä kuinka saan hiuksista 2 haaraset latvat pois ilman leikkaamista koska oon nyt ollut melkeen 6kk leikkaamatta tukkaa ja se alkaa vihdoin kasvaa ja olee taas sen mittanen mistä lähettii 6kk sitten.
  Ihanaa kevättä Sara ja muu perhe!! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2019

   siis mulla ihan sama homma.. suosittelisin leikkaamaan pakolliset pois ja sitten olaplexiä 🙂
   Hei ihanaa kevättä sinne kanssa 🙂 <3

   Vastaa
 7. KATARIINA 13.04.2019

  Tosi ihania kuvia sinusta,Sara?

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.04.2019

   Kiitos 🙂 <3

   Vastaa
   • Riina Nummela 26.05.2019

    Sulla on niin ihanat hiukset. Itse haluaisin oman väriset hiukset,itsellä nyt vaaleaa raitaa. Jos lopettaa värjäämisen niin eikös se sit onnistu?

    Vastaa