vihdoin terassilla

hirstitalo, kuulumiset

Moi! Tänä keväänä ja kesänä pyrin lähinnä ylläpitäämään pihan kuntoa. Kitken kaikki rikkaruohot sekä siistin yleisilmettä aika perusjutuilla. Olen istuttanut nyt muutamia ruukkuja, mutta kukat pääsi loppumaan kesken. 😀 Pitää siis hakea orvokkeja vielä lisää. Tykkään muuten orvokeista todella paljon ja tämä taitaa olla täysin äidin perintöä. Meillä oli lapsuuden kodin kukkapenkeissä, ruukuissa ja amppeleissa useana kesänä juurikin orvokkeja. Nykyään äitini parveke on kesäisin aivan mielettömän upea kaikkine kukkineen.

Siirrettiin muuten meidän terassin ruokapöytä yläterdelle (meillä on noin 30neliön kattoterassi, jota ollaan hyödynnetty aivan liian vähän), joten tilaa tuli leikkimiselle ja hengaamiselle paljon enemmän. Odotan myös ruokahetkiä yläterassilla. Kuvailen teille pian miltä siellä näyttää 🙂 Ollaan myös kaivettu saippukuplat esille ja tytöt haluaisi kokoajan olla puhaltamassa kuplia. Mimosa on oppinut talven aikana hienosti puhaltamaan, joten voin vain kuvitella millainen kesähitti saippuakuplista tulee.. Viime vuonna ne sai aikaan lähinnä sotkun. 😀 Kuvista tuli mieleen, että rakastan meidän kotiin paistavaa ilta-aurinkoa. Se on niin lempeä ja sävyltään kauniin oranssi. Aaah, pian vietetään kesäiltoja! <3

Kuvat nappasin viime viikolla, kun siskonpoika oli meillä viettämässä iltaa. Lapset riehui pihalla ja mä siivosin terassilla. Käytiin hakemassa suklaakääretorttua (miksi en tee useammin itse tätä herkkua!? Kääretorttuhan on tosi helppo valmistaa, mutta silti ihan liian harvoin leivon sellaisen) ja lisäsin päälle kuohukermaa ja vadelmia. Vielä ei ihan pystynyt syömään ulkona, mutta toivottavasti pian. Odotan tietty myös grillausta ja ollaan kovasti mietitty Mikon kanssa, että mitä kaikkea olisi kiva grillata. 🙂 Erityisesti kasvisherkut kiinnostaa! Vinkkejä otetaan vastaan ;).

Lupasin myös hieman päivittää rakennuskuulumisia ja kurja todeta, että vieläkin (!!!!!) odotellaan lupakuvia jne. Projekti siis tyssähti heti alkuun talotoimittajan puolelta.. Nyt vaan peukut pystyyn, että saadaan rakennuslupa mahdollisimman nopeasti sisään. Kaikesta säädöstä huolimatta meillä on hyvä fiilis ja ollaan odottavaisin mielin. Haluamme uskoa siihen, että itse rakennusaika menee hyvin ja saamme laadukkaan sekä hyvin mietityn kodin. Hei ihanaa viikonloppua teille kaikille! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Aino 12.04.2019

  Hei! Ihanan inspiroiva Sara!
  Meillä juuri tuli lupakuvat ja rakennuslupa lähti liikkeelle ? kiinnostaisi miltä talo toimittajalta otitte? ?
  Minkälaista taloa suunnitteilla ?

  Vastaa
 2. ida ihana 13.04.2019

  Ihania kevätkuvat ja saippuakupla on kyllä melkein kaikilla lapsilla hitti jossain vaiheessa 🙂 muistan, kuinka me lapsena puhallettiin niitä, ja meidän koira tykkäsi niitä ottaa kiinni ja rikkoa ❤️

  Aurinkoisia terassipäiviä!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 3. Annu 13.04.2019

  Hei. Kyllä se rakennuslupa sieltä tupsahtaa.
  Grillausvinkiksi: kesäkurpitsa viipaleista ja grillijuustosta kasattu ”hampurilainen” on huisin Hyvää. Eli kesäkurpitsa viipaleiden väliin grillijuustosta. Siinä lihaton jauhoton hamppari. Meillä tykätään ❤️?

  Vastaa
 4. Anna 13.04.2019

  Tsemppiä rakennusluvan odotteluun. Meillä valmistu koti marraskuun lopussa ja ei kyllä millään meinannut jaksaa odottaa näkemään konkreettista rakentamista ja tuloksia. Onneksi pitkät hermot palkittiin ja kodista tuli aivan ihana. Teille tulee varmaan ihan älyttömän ihana ?
  Grillivinkeistä sen verran et kesällä kannattaa kokeilla grillata ananas ja vesimeloniviipaleita. On ihan älyttömän hyviä esim kanan kanssa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.04.2019

   Kiitos <3
   oi miten ihanaa, olette uudessa kodissa. 🙂 Kiitos paljon tsempeistä! <3
   hei nami <3 kokeiluun menee!

   Vastaa
 5. Veera 13.04.2019

  Sä oot kyllä oikee kodinhengetär ? Ihana seurata teidän arkea ja saada itsellekkin insipiraatiota siitä! Mistä nuo kukkaruukut muuten on? Ne yksinkertaisuudessaan kauniita!

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.04.2019

   kiitos <3 kiva kuulla 🙂 kiitos!! Ruukut on ikeasta 😀 Ihan huiput kyllä!

   Vastaa
 6. Milja 14.04.2019

  Sä luot kyllä itellekkin niin hyvän fiiliksen ja innostat erinäköisiin projekteihin! <3
  Olis kivaa myös kuulla ajatuksia kun lopetit näyttelijän työsi, miten vaikuttanut teidän arkeen, ja muutakin höpöttelyä siitä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.04.2019

   hei ihana kuulla, kiitos <3<3 joo pitääpä kirjoittaa aiheesta pidemmin joku päivä. Kiitos vinkistä 🙂 Ihanaa uutta viikkoa!

   Vastaa