päivä mun kanssa – Berliinissä

yleinen

Moi! Terkkuja Berliinistä! Lähdettiin tänne siskojen ja äidin kanssa minilomalle. Ei olla koskaan reissattu tällä porukalla, joten ihan mahtavaa olla ajan kanssa just tämän porukan kanssa. <3Sara

SUNNUNTAI

09.00-11.00 Heräilin 10h yöunien jälkeen ja juteltiin siskon kanssa mitä unta näimme.. pukeuduin, meikkasin ja suuntasin aamupalalle äidin ja siskojen kanssa. Harmiteltiin päivän säätä ja suunniteltiin päivää. Onneksi tiedettiin etukäteen, että sunnuntaisin Berliinissä on kaupat kiinni. Silti yllätyttiin siitä kuinka melkein mikään kauppa (edes ruokakaupat) ei ollut auki.

11.00-13.00 Suunnattiin metrolla toiselle puolelle keskustaa (siis apua, mä en tosiaan tiedä mihin suuntaan mentiin milloinkin. 😀 tämän mun suuntavaiston kanssa kannattaa vaan seurata muita). Kierreltiin nähtävyyksiä ja lopulta paettiin kylmää säätä ja tihku sadetta turistibussiin. Kierrettiin sen kyydissä pitkin kaupunkia ja kuunneltiin persoonallista opastusta. 😀

13.00-15.00 Etsittiin Burgermaister ja mentiin sinne syömään.. Vitsit miten oli hyvää!! Jatkettiin kävelyä kaupungilla, mentiin välillä metrolla ja pyörittiin ympäriinsä. Etsittiin aktiivisesti kahvilaa, kun melkein kaikki paikat oli kiinni. Sitten tietty kaikki avoinna olevat kahvilat oli täynnä.. 😀

15.00-18.00 Löydettiin kiva kahvila jonne vielä onneksemme mahduimme. Istuimme pari tuntia lämpimässä, höpöteltiin ja juotiin kahvia, pirtelöä ja tuorepuristettua mehua. Suunniteltiin tulevia päiviä ja mietittiin missä kaikkialla halutaan käydä. Onneksemme huomenna ja tiistaina sää suosii, joten ei ainakaan jäädytä.

18.00-19.00 Valuttiin takaisin hotelille ja pistäydyttiin ostamaan erilaisia herkkuja iltaa varten. Juteltiin lasten kanssa muutamaan otteeseen facetimessä ja vaihdeltiin kuulumisia sekä lentosuukkoja. Tietty mulla on kova ikävä, mutta pystyn kyllä myös nauttimaan täällä. Vaikeampaa oli silloin kun tytöt oli pienempiä.

19.00-22.00 Seurattiin vaaleja mun tietokoneelta, juteltiin ja syötiin herkkuja. Onneksi huomenna on aurinkoista ja lämmintä. KEVÄT! Meillä on myös aivan mahtavat suunnitelmat. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. ida ihana 15.04.2019

  Ihanat kuvakollaasit! Tuli mieleen meidän Berliinin reissu viime kesältä. Berliinissä on paljon nähtävää, ihanaa taidetta, ja hyviä ja edullisia kahviloita ja ravintoloita. Mut myös yllätti, miten paljon kauniita, arkkitehtuuriltaan erilaisia alueita kaupungin eri puolilla on. Nauttikaa reissusta ja toistenne seurasta!:)

  Ida
  http:/www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.04.2019

   Joo hei ihan totta, samaa ollaan ihailtu 🙂
   Kiitos paljon ja ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 2. Noora 15.04.2019

  Miksi mennöä ulkomaille syömään hampurilaista?
  Ennemmin currywurstia, hapankaalia jne!!!

  Vastaa
  • Eva 15.04.2019

   No voi hyvä luoja, miksi ei? Anna jokaisen valita omalla tavallaan. Kaikille ei varmaan haisrvat hapankaalit uppoa.

   Vastaa
   • Noora 16.04.2019

    Eva,
    Tarkoitukseni ei nyt ollut, että jokaisen pitäisi syödä juurikin hapankaalia. Mutta miksi ei maistaa niitä perinneruokia joita kyseisessä kohteessa on? Maistelisi omien makumieltymyksien mukaan niitä uusia ruokia, kun ajattelee tykkäävänsä.
    Ja ihan by the way, saksassa hapankaali ei oo yhtään samanlaista kuin suomessa… 😉
    Eikä kannata heti ottaa niin hyökkäävä asennetta!

    Vastaa
  • Sara Parikka 15.04.2019

   haha, teki mieli 😀

   Vastaa