keskiviikon kuulumiset

kuulumiset, me, ootd

Moi! <3 Musta on melkeinpä aina ihana palata reissulta kotiin. Ehkä edelliset perhelomat auringossa ovat olleet niin ihania, että siellä olisi helposti vierähtänyt toinenkin viikko. Palasin eilen mini lomalta Berliinistä ja vaikka meillä oli kiva reissu, niin oli parasta päästä kotiin tyttöjen luokse. Nyt meillä jatkuu pääsiäisloma vielä ensi viikon puolelle ja aamulla suunniteltiin mitä kaikkea puuhataan. Mieleen tuli Helsinki-päivä, retki Nuuksioon ja kevään eka ruokailu ulkona.

Berliini oli oikein mukava kaupunki ja nähtiin sitä aika kattavasti eri puolilta. Sää oli suht samanlainen kuin täällä, joten ilmojen puolesta meillä ei ollut paras tuuri. Siellä nimittäin +20 sää edellisenä sekä tulevana viikonloppuna. 😀 Onneksi tänne meille Suomeen on myös luvattu aivan ihanaa kevätsäätä. Mimosalla olisi kova halu oppia pyöräilemään, joten sitä on ainakin pakko testailla lähipäivinä. Reissusta ei tarttunut mukaan juuri mitään. Tein muutaman valitun ostoksen itselle sekä tytöille ja Mikolle löysin upean GOT paidan.. 😀

Alla näkyy yksi mun yleisimmistä asuista. Eli treenitrikoot ja huppari/neule kombo! Aika takuu varma asu, jossa on helppo juosta pienten perässä. Hei aurinkoista keskiviikkoa ja palataan taas pian! <3Sara

ps.. Ootteko muistaneet kuunnella Papupata podcastia? Meillä on ollut siellä tosi kivoja aiheita viime viikkoina.

28. Sneakereita ja lenkkipolkuja – eli ihania kevätjuttuja! / Listattiin meidän tämän hetken suosikki jutut kevääseen liittyen. Jaetaan omia parhaita vinkkejä! 😉

29. Kolmen kopla höpöttää / Saatiin ensimmäinen vieras! Kerttu Rissasen kanssa höpötellään laidasta laitaan. <3

Papupata-podin löytää helposti:

 • Lataa puhelimeen Acast-sovellus, (voit myös kuunnella I phonella – Applen oman Podcast sovelluksen kautta) etsi Papupata. Löytyy myös Spotifystä!!
 • Laita meidän ohjelma ihmeessä seurantaan, niin saat jatkossa aina tiedon kun uusi jakso ilmestyy. 🙂
 • Seuraa meitä Instagramissa @papupatapodi sinne päivitetään rentoa sisältöä, välillä vähän kieliposkella.. Pysyt myös hyvin kärryillä siitä mitä milloinkin Papupata meinaa. 😉 JA siellä luetaan aktiivisesti Direct viestejä, joten jos on risuja tai ruusuja podiin liittyen, aihetoiveita tai muuta mielenpäällä, niin sinne saapi rustailla.. <3
 • Voit kuunnella jaksoja myös täältä.

kengät / nike*

trikoot / röhnisch*

huppari / adidas*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. S 17.04.2019

  Olipa kiva lukea sun kuulumisia! <3 Itse olen ollut viimeisen kuukauden aikana todella kiireinen, ja siksi tän blogin lukeminen onkin jäänyt vähemmälle, mutta Papupataa on ollut mukava kuunnella bussi- ja junamatkoilla – teitä on tosi kiva kuunnella! ? Berliinistä tuli mieleen oma reissuni kyseiseen kaupunkiin vuonna 2015, tykkäsin superpaljon ja kävisin mielelläni uudestaan ❤️ Ihanaa pääsiäistä sulle ja koko perheelle! ☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.04.2019

   Hei ihana kuulla 🙂 Tsemppiä kiireisiin, ihanaa että kevät on jo pitkällä <3 Mahtava kuulla, että papupata toimii sinulle 🙂 ihanaa! Kaikkea parasta kevääseen ja kesään <3

   Vastaa
 2. Linda 18.04.2019

  Ennen niin ihanan arkinen ja samaistuttava blogi ja varsinkin Instagram on muuttunut lähes päivittäin ilmaantuviin kaupallisiin yhteistöihin. Todella harmi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.04.2019

   kurja kuulla, että kaupallinen ei toimi samalla tavalla kuin muu sisältö. Ihan yhtä aitoa sekin mun kanavilla on. 🙂

   Vastaa
 3. Riikkauuu 18.04.2019

  Itse eri mieltä kuin aiempi, mun mielestä kauniin arkinen ja positiivinen niin instagram kuin blogikin, erotut massasta oikealla tavalla ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.04.2019

   Ai oikeesti… voi ihana sinä. Et tiedäkkään miltä tuntuu lukea tällainen viesti <3 Kiitos tuhannesti, kun jaksoit kirjoittaa ja jakaa hyvää. Kaikkea parasta!

   Vastaa