Sisustuksen viilausta

design, koti & sisustus, yhteistyö

Mainos / FläktGroup

Moikka! Nyt kun suunnitellaan kovaa vauhtia tulevaa kotia on vastaan tullut monenlaisia uusia tuotteita ja innovatiivisia ratkaisuja. Täytyy myöntää, että en ole aiemmin ajatellut kodin pikkutarkkoja kohtia kovinkaan tarkasti. Tilanne on kuitenkin muuttunut, nyt kun saa itse päättää KAIKEN! 🙂 Mihin pistorasiat kannattaa sijoittaa, entä valokatkaisimet tai ilmanvaihtoventtiilit? Näihin kiinnittää huomiota vain silloin jos arjen toiminnot häiriintyy tai jokin pistää silmään.

Pääsin tutustumaan yksilöllisiin ilmanvaihtoventtiileihin LUMI ja LUMO jotka sopivat osaksi sisustusta. Tämä onkin aika hauskaa, koska tosi usein kun kuvailen kotona taustallani lymyilee karun näköinen ilmanvaihtoventtiili.. 😀 Nämä LUMI ja LUMO ventiilit on mahdollista muokata täysin osaksi sisustusta niin, että ne sulautuu täysin esim tapettiin. Toinen vaihtis on kiinnittää venttiiliin jotain mielenkiintoista, kuten valokuva tms. Tässä on oikeastaan rajattomat mahdollisuudet.

Mikko innostui näistä ilmanvaihtoventtiileistä tosi paljon.. Yllättäen 😀 Hän on siis aina ihan fiiliksissä uusista teknisistä innovaatioista. Täältä pääset lukemaan ennemmän teknisiä infoja. Meitä kiinnosti ulkonäön lisäksi lupaus matalasta äänitasosta. Meidän ilmanvaihto välillä hurisee liiankin voimakkaasti, joten odotan innolla vaimeneeko ääni tämän myötä. LUMI ja LUMO -tuotteissa on otettu tarkkaan huomioon suunnittelijoiden, arkkitehtien ja käyttäjien vaatimukset. Näitä kaikkia puolia myös me pyöritellään lähes päivittäin, kun mietitään tulevan kodin päälinjoja sekä yksityiskohtia.

Venttiilit oli helppo asentaa (myönnän, että Mikko asensi :D) ja mittauksen sai tehtyä tarkasti. ClenVent-pintakäsittely hylkii myös tehokkaasti likaa jolloin pinnoite pitää venttiilin puhtaana pidempään. Kiinnittämiseen ei tarvita liimaa eikä työkaluja, joten ilmettä on helppo myös vaihtaa. Parasta näissä tosiaan on se, että sisustuskehyksellä varustettujen venttiileiden etulevyyn voidaan kiinnittää tapettia, kangasta, kuva tai vaikka osa julisteesta.

Oon varmaan joskus kuvannut teille meidän yläkerran pikkuvessan. Se on lähinnä mun ja tyttöjen käytössä, koska siellä säilytän kaikki mun meikit ja hiustuotteet. Mikko toteutti haaveeni kultaisesta vessasta ja nyt tämän uuden innovaation myötä saatiin myös valkoinen venttiili piiloon. 🙂 Meillä ei ollut enää kultaista maalia jäljellä, mutta löysin keittiöstä valko-kultaisen lautasliinan. 😀 Siis voitteko kuvitella? Nyt venttiili tulee kauniilla ja persoonallisella tavalla esille. Seuraavana tsekataan muut huoneet läpi ja pohditaan millaisia kuvia niihin keksisi. Yllättävän hauskaa puuhaa! Nämä venttiilit käy siis sekä poisto- että tuloilmaan.

Kiinnostaisiko teitä enemmänkin nämä sisustusaiheiset postaukset ja kodin yksityiskohtien rakentuminen? Entä onko ilmanvaihtoventtiilit koskaan pistäneet teillä silmään? <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Vivi 18.04.2019

  Kiinnostaa! Meidän remppa on ollut jo pari vuotta valmis joten ei sinänsä ajankohtaista, mutta kun vaihdetaan asuntoa jossain vaiheessa niin taas se sitten tulee esiin. Ja esimerkiksi nuo pistorasiat on tosi tärkeä sijoittaa oikein, mutta muistan kuinka vaikea niiden sopivaa paikkaa oli arvioida. Nyt harmittaa muutaman pistorasian paikka – esimerkiksi makuuhuoneessa päädyttiin siirtämään vähän sänkyä että toiselle puolelle jäi enempi tilaa, ja nyt sitten toiselta puolelta näkyy aika ikävästi kaikki johdot. Ja jos voin jotain vinkata niin kylppäriin laittaisin nyt ehdottomasti vaikka kylppärin kaapin sisälle ne pistorasiat jos vaan saisin. Meillä ei saanut kaakeloinnin yms takia ja nyt ne on kaapin lähellä, mutta kuitenkin toisella seinällä. Siinä on sitten kaikki johdot tiellä kun laittaa vaikka sähköhammasharjan lataukseen. Mutta tämä tietty vaan oma mielipide 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.04.2019

   No siis just tällaisia asioita en tajua ajatella hyvissä ajoin. Kiitos hei näistä vinkeistä!! Vielä ehdin vaikuttamaan 😉
   Ihana kuulla, että kiinnostaa niin jaan enemmän näitä raksa hommia kunhan päästään kunnolla vauhtiin. 🙂

   Vastaa
 2. Tiina 18.04.2019

  Upeeta! Olen ko firmassa töissä joten ilo lukea tämä postaus! 🙂

  Vastaa
 3. Maija 18.04.2019

  Uuteen kotiin suosittelen laittamaan mielummin likaa pistorasioita, kuin liian vähän. Paljon vähemmän häiritsee ylimääräiset pistorasiat, kuin jatkojohtoviritykset! 😉

  Vastaa
 4. Anniina 18.04.2019

  Kiinnosta

  Vastaa
 5. Ida ihana 19.04.2019

  Kiinnostaa kyllä, voisi saada hyviä vinkkejä omaankin kotiin toimivista ja omaa silmäämiellyttävistä ratkaisuista 🙂 ollaan muuten hurahdettu poikaystäväni kanssa ihan siihen uuteen asuntokaupat sokkona -sarjaan 😀

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.04.2019

   Kiva kuulla 🙂 Hei joo niin mäkin!!!!! katsoin just pari päivää sitten joku 4 jaksoa putkeen enkä malttanut mennä nukkumaan. 😀 Ihan paras!!!

   Vastaa
 6. Krista 19.04.2019

  Minua kinnostaa sisustus, ja talonrakennus, ja sinun tyylisi kirjoittaa kaikesta on tosi ihana.

  Tsemppiä projektiin!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.04.2019

   Hei jee kiva kuulla! Jaan siis lisää heti kun päästään kunnolla vauhtiin 😀
   Kiitos paljon <3 Mukavaa kevättä sinne!! 🙂

   Vastaa