Culottes farkut

me, muoti, ootd

Heippa! Kerroin muutama postaus takaperin (tämä), että löysin Berliinistä jotakin kivaa. Ajattelin vielä pari vuotta sitten, että culottes housuja tai saatikaan farkkuja minulla ei tulla näkemään. Pikku hiljaa olen alkanut lämmetä ajatukselle ja muissa materiaaleissa olen fiilistellyt tätä mallia jo pidempään. Silmiini osui aivan ihanat culottes -farkut jotka on high waist mallia, napakat vyötäröltä ja takapuolesta, mutta samalla ihanan rennot päällä. Yritin kurkkia löytyisikö farkkuja h&m netistä, mutta ei ainakaan vielä osunut silmiin.

Olen kerännyt pinterestin täyteen inspiration -kuvia siitä miten tätä farkkumallia voi yhdistää erilaisiin asuihin. Kannattaa muuten kurkkia pinterestiä tai googletella erilaisia vaatekokonaisuuksia, koska niistä saa niin paljon vinkkejä. Olen tajunnut miten omasta vaatekaapista löytyy melkein aina kaikki tarvittavat vaatteet. Suosikkejani ovat tällä hetkellä juurikin nämä culottes malliset housut ja midi mittaiset hameet.

Sneakkerit ovat ykköset, jos ajattelen kenkiä.. Mutta nyt olen alkanut miettimään sandaaleja ja erilaisia avokkaita. Pitääkin siivota eteisen kaapit pian ja järjestellä talvikengät piiloon. Samalla voisin tarkistaa millaisia kevyitä kenkiä omasta takaa löytyy.

Tänään suunnataan äitini luokse syömään tortilloja ja siskoni on ilmeisesti leiponut jonkun ihanan suklaakakun. NAMI! Multa jäi leipomiset tämän pääsiäisen osalta, mutta herkkuja on vedetty senkin edestä. 😀 Irtojäätelöbuumi on stratannut taas kun lämpö saapui. 😀

Hei ihanaa pääsiäistä! <3Sara

kengät / björn borg*

farkut ja neule / h&m

takki / na-kd*

laukku / marimekko

korvikset / pernille corydon

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Sarppa 21.04.2019

  Noi housut on ihan super kivat sun jalassa! Jotenkin itse arkailen tuollaisten housujen käyttöä ja tuntuu ettei sovi yhtään itselle, mutta ei sitä koskaan tiiä vaikka innostuisi 🙂 Ihanan keväisiä kuvia muutenkin! Hei sulla oli vähän aikaa sitten meikkeihin ja kasvojen hoitoon liittyviä postauksia, olisi kiva lukea niistä lisää, varsinkin kasvojen hoitoon jos on jotain vinkkejä tai kivoja tuotteita mitä olet kokeillut! Mikään sun kaupallinen yhteistyö ei haittaa minua ainakaan yhtään, päinvastoin tykkään niistä, sillä niistä saa kivoja ideoita sekä uskon täysin siihen että harkitset yhteistyö kumppanit tarkkaan! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2019

   Kiitos <3 Siis joo, tajuun niin hyvin, mulla oli ihan sama vaikeus alkuun. Kannattaa rohkeasti kokeilla 😉 Ainakin kangas malliset on ihan SUPER mukavat jalassa ja ihanan rennot!
   Hei onpa kiva kuulla, että ajattelet noin. 🙂 Lupaan tehdä aiheesta pian postauksen. Kiitos paljon kauniista sanoista ja siitä, että luotat tapaani tehdä kaupallista sisältöä <3 merkitsee paljon!
   Aurinkoa päivään! 🙂

   Vastaa