kiitos

me, ootd

Moikka! Ihan ensimmäisenä haluan kiittää eilisen postauksen kommenteista. Arvasin, että saisin muutaman hyvän reseptin, mutta määrä ylitti kaikki odotukset!! 🙂 Wau! En viitsinyt vastailla teille sinne, että reseptit ei sekoitu ja ehkä näin teidän lukijoiden on myös helpompi löytää uusia vinkkejä sekä suosikkeja. Mä taatusti testaan monta ellen jopa kaikki! 🙂 Kiitos siis mielettömän paljon! <3

Toinen asia mistä on haluan kiittää on teiltä saadut viestit. Vaikea edes selittää millainen merkitys niillä on! <3 Eilen luin Mikolle ääneen viestejä mitä olin saanut kyyneleet silmäkulmissa. On niin ihanaa, että jaksatte kirjoittaa kauniita sanoja ja antaa palautetta.  Halaus! <3

Täällä ollaan saatu nauttia ihan kesän lämpötiloista ja eilen vietettiin koko iltapäivä sekä ilta ulkona. Lasten riemu oli niin suurta, kun sai juosta pelkissä trikoovaatteissa. 😀 On ihanaa siirtyä sisälle vasta iltapesun ja iltapalan aikaan. Tulin juuri aamun palaverista ja suuntasin kahvilaan aamupalalle. Työlounas vaihtui lennosta kaverin kanssa lounastamiseen, joten superpäivä tulossa. Saadaan kavereita vielä iltapäivällä kylään, woop woop! 🙂

Kuviin liittyen veikkaan, että kesän suosikkivaate tulee olemaan midi-mittainen hame! Oon ihan rakastunut tuohon mittaan 🙂 Lasten kanssa erityisen kätevä, kun ei tartte jännittää kyykkäilyä tms. 😀 Perus! Hei aurinkoa päivään! <3Sara

kengät / nike*

hame / bikbok*

neule / lindex

arskat / rayban

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Juuli 24.04.2019

  Kivoja kuvia! Olet nätti?

  Vastaa
 2. anette 24.04.2019

  Hame on itseasiassa bikbokista, mulla on toi sama ja se on kyllä kiva 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2019

   heiiiiii hyvä huomio ;D Pähkäilin tänään kahvilassa, että mikähän se nyt oli 😀 Kiitos korjauksesta <3 On kyllä tosi ihana! Aurinkoa sinne 🙂 <3

   Vastaa
 3. Eva B 24.04.2019

  Vieläks se Mikko opiskelee teologisessa? Ei näkyny nimeä yliopiston henkilöhakemistossa
  Eiks se meinaakkaan valmistua mihinkään?

  Vastaa
 4. Sanna 26.04.2019

  Sulla näky instassa kuvia teidän kattoterassilta ja kiinnitin huomiota terassilla olleeseen hyllykköön! Mistä se on? Oon samantyyppistä yrittäny tässä metsästää kissojen ja koirien kanssa :s

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.04.2019

   Heippa Sanna 🙂 Se on kodin1 loppuunmyynneistä aikoinaan ostettu, eli valitettavasti enää ei löydy mistään. :/

   Vastaa
 5. Nishä 06.05.2019

  Moikka Sara!
  Voin täysin samaistua sinuun, nimimerkillä kevätflunssainen. Osaat hienosti tuoda esille, sitä mitä todellisuudessa tapahtuu, kaiken filttereiden ja meikin takana. Pakko myöntää, että itsekin käytän leggareita ja hömpsyhousuja kotona ollessani. Ne on vaan niin parasta! Raskaan työviikon jälkeen, ei ole parempaa tunnetta kuin päästä kotiin, laittaa löhöilyvaatteet päälle ja uppoutua Netflixin ja lämpimän ruuan kanssa sohvan uumeniin.
  Itselläni olisi ehkä hieman parannettavaa tässä: oloasussa vieraiden vastaanottaminen. Tietysti jos oikeasti odotan jotakuta, niin pukeudun tavalliseen tapaan, mutta mikäli hyvä kaverini tulee käymään, kaivaa hänkin silloin vaatekaapistani jotakin rentoa ylleen. Siitä on todellinen ystävyys tehty. Olen itsekin sellainen, että kotiasun täytyy ennemminkin tuntua hyvälle kuin näyttää hyvältä. Yölliset koiran ulkoilutus kävelyt voi hoitaa jumpsuit päällä, mutta tätä asuvalintaa en kuitenkaan kaupungille valitsisi. Ja kyllä, resoreilla on merkitystä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.05.2019

   <3<3<3 Niin samoja ajatuksia kanssasi! Hei ihanan rentoa viikkoa sinne :)

   Vastaa