näin pukeudun kotona

koti & sisustus, kuulumiset, me, ootd

Moikka! Vitsit miten voi olla tukkonen olo!? En vielä ole kärryillä siitä, että puhkesiko mulle allergia vai sainko jonkun flussan.. Mutta olo on karmea. :/ Toivon niin paljon, että huomenna olisi parempi vointi, koska meillä on 5.v hääpäivä ja ollaan buukattu kaikkea ihanaa.

Tajusin, että en ole pitkään aikaa kuvannut mun kotilookkia. 😀 Siis se style millä rokkaan 80% ajasta! Mulla on usein legginsit tai kollarit jalassa. Tällä hetkellä mun kaikki kollarit on niin lämpimiä, että en viihdy niissä yhtä hyvin kuin ohuissa leggareissa. Käytännöllisyys ja mukava fiilis ovat tärkeimmät pointit, kun mietin kotivaatteita. Olen muutaman vuoden ajan pyrkinyt parantamaan olovaatteiden tasoa, niin että materiaalit olisivat hyviä ja vaatteet kestäisi pidempää. Puhtaat, laadukkaat ja pehmoiset olovaatteet on vain parhautta! Aloin jopa miettimään, että olisi ihanaa päästä joskus tekemään joku olovaatemallisto 😀 Tämä tuli eilen mun mieleen, kun keksin tämän postausaiheen ja suunnittelin päässä mitä kaikkea rustaan ylös. Olen nimittäin aika tarkka siitä missä resorit menee, millainen materiaali tuntuu hyvältä ihoa vasten ja millaisessa asussa kehtaa hengailla, vaikka tulisi vieraita. Lisänä tietty vastuullisuus, materiaalien kestävyys jne. Hmmm.. pitää laittaa koko homma mietintään!

Höpöttelin eilen instagramiin, että ostin uudet adidaksen leggarit kotikäyttöön ja niihin tuli heti reikä.. En ole ihan varma olisiko reikä voinut tulla hälärin poistamisesta, mutta anywyay pitää käydä reklamoimassa. Kyllähän monen kympin legginssien pitäisi vähän enemmän kestää. 🙂

Nyt menen keittämään kupin teetä ja tupla tarkistan, että kaikki viikon työt on tehtynä. Sitten lähden hakemaan tytöt kotiin. Matildalta lähti toissa päivänä kolmas hammas, joten suunnataan kaupan kautta. Hammaskeiju oli tuonut hänelle kolikon. ;D Ajattelin tehdä illalla pitaleipiä halloum, vihannes, korianteri ja tsatsiki täytteellä. Eiköhän sillä viimeistään parane olo.. Hehe. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

 

paita / GAP

housut / polarn o pyret / saatu

tossut / shepherd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Lotta 26.04.2019

  Ihana toi sängynpäädyssä oleva seinäkoriste! <3 mistä se on? 🙂

  Mukavat kotivaatteet on kyllä parhautta ja tällaiset asukuvat on kivaa vaihtelua ”kaupunkiasujen” keskellä. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.04.2019

   Tuo kangashomma on Mikon äidin tekemä ja metallihärpäke on ostettu urban outfitters:istä. 🙂
   Ihana kuulla, että oli kivaa vaihtelua <3 Mukavaa sunnuntaita!!

   Vastaa
 2. Pinja 27.04.2019

  Mun lemppari kotilegginssejä on noiden samojen Popin legsujen lisäksi Papun polvipaikat <3 Just ostin alesta yhdet uudet. Meillä kanssa sekä mulla että tytöllä 2v kamala flunssa(?) ja mietin samaa, että liekkö joku allergia, kun onhan täällä kaupungissa melkoinen pöly tällä hetkellä…No näillä mennään, lapsi lepää viikonlopun mummolassa ja itse luen tentteihin kera nenäliinan 😀 Kivaa viikonloppua sinnekin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.04.2019

   Tsemppiä allergiaan/flunssaan ja hei tenttiin myös <3 🙂 Leppoisaa sunnuntaita!

   Vastaa
 3. ida ihana 27.04.2019

  Kotona pitää tuntea itsensä erityisen mukavaksi, ja siksi pitää olla mukavat kotivaatteet. Mä tykkään tosi paljon Noshin legginsseistä, niissä on laatu kohdillaan ja myös kuoseja ja värejä, jotka tuo mulle hyvää mieltä!:) Tosin käytän niitä tunikoiden kanssa muutenkin kuin kotona 😉

  ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.04.2019

   Noshia on monet kehuneet.. Pitää ehdottomasti tsekata se <3
   Joo sama homma, mäkin käytän usein myös kaupassa/lapsia hakiessa jne 🙂
   Leppoisaa sunnuntaita!<3

   Vastaa
 4. Heidi 27.04.2019

  Heippa! Mistä noi lakanat? Onko enään myynnissä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.04.2019

   Moi 🙂 Ne on aikoinaan ostettu hemtexistä.. en yhtään osaa sanoa, että löytyykö vielä 🙂

   Vastaa
 5. Tyylimanuaali 27.04.2019

  Itse löhöilen sohvalla juurikin harmaissa kotivaatteissa ja tällä hetkellä tottakai flunssassa, kun olisi kiva ulkoiluilma. En oikeastaan ikinä ole panostanut kotona pidettävien vaatteiden laatuun. Yleensä tulee ostettua halvimmat 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.04.2019

   Ymmärrän.. <3 Toivottavasti kipeys menee pian ohi!! IHanaa kevättä 🙂

   Vastaa
 6. HannaH 28.04.2019

  Mistä toi teidän pussilakanasetti on? Aivan ihana!

  Vastaa