huhtikuu pakettiin

design, koti & sisustus

Aurinkoista VAPPUAATTOA!!!! <3 🙂

Kirjoitin maaliskuun lopulla postauksen: ”Toivomuksia keväälle” ja ajattelin tarkastella onko toiveet toteutuneet ja samalla summata huhtikuun pakettiin.

 • Valo ja lämpöä on tämä kevät ainakin tarjonnut. Meille paistaa kotiin päivä ja ilta-aurinko, joten lämpöä on todella riittänyt myös sisällä. 😀 Olen kauhulla katsonut isoja ikkuinoitamme jotka ovat niin L I K A I S E T, että huhhei.. Onneksi ei näy kuvissa samalla tavalla. Hehe. 😀 Pitää kyllä buukata asap ammattilainen pesemään ne, koska veikkaan että emme pysty itse irrottamaan tuota likaa. Joka puolelle meidän ympärillä rakennetaan ja se tarkoittaa sitä, että rakennuspölyä pöllyää melkoista tahtia ja siihen lisäksi vielä kevään muut pölyt. Juuri luin jostain, että ikkunoiden lika saattaa peittää pahimmillaan 40% näkyvyydestä.. 😀
 • Hitsit kun toivon, että liikuntaa olisi tullut harrastettua enemmän. Laitoin crossfit kortin hyllylle huhtikuuksi, jotta saisin aikaa lenkkeilylle.. ööööö.. en tiedä ketä yritin huijata! Kävin ehkä 2 kertaa lenkillä. 😀 Pitkiä kävelylenkkejä on tullut talsittua, mutta niitäkin liian vähän. Rakastan kävelylenkkejä! Huomisesta alkaen siis taas jumpalle 🙂
 • Rakennuslupa on vihdoin viittä vaille valmis jätettäväksi! WOOP WOOP! Ei olla siis saatu vielä itse lupaa, mutta isoin etappi tähän mennessä on ollut se itse hakemus. Toivon myös todella kovasti, että vastoinkäymiset talotoimittajan suhteen ovat takana. Ollaan odoteltu, kyselty ja vaadittu. Ajattelin viime viikolla, että ”yritän vielä kerran todella kauniisti”..(kiitos Äiti, kun olet aina opettanut diplomatiaa) ja arvatkaapa mitä!? Se tuotti tulosta. Nyt tilanne näyttää erittäinkin hyvältä talotoimituksen suhteen. Tekisi mieli hyppiä ilmassa ja äsken juuri hypinkin :D! Haha! Ollaan kuitenkin nähty tässä aika läheltä kaikenlaista, joten voin vaan kuvitella millaisia esteitä on vielä edessä mm. kaupungin puolelta.. Ei ole ihan helppo nakki rakentaa Espoossa. 😀
 • Kevätvaatteet ovat päässeet jo käyttöön ja olen siirtänyt paksuimmat talvivaatteet syrjään. Jihuu! Suosikkini kevättä ajatellen ovat culottes farkut ja midimittaiset hameet. En ole koskaan ollut kenkien perään ja vuosia jalkoihin on päätynyt sneakkerit + ehkä joskus spesiaalisti jotkut avokkaat/ballerinat. Nyt olen kuitenkin ihastunut kaikenmaailman sandaaleihin + avokkaisiin ja olen silmäillyt mistä löytäisin ne täydelliset. Jos on hyviä vinkkejä, niin vinkatkaa! <3 Toiveena on kestävyys (ehkä mielummin varpaat piilossa, koska jos vaikka piipahtaa leikkipuistossa niin kengät täyttyy hiekasta), se että ne ovat hyvät jalassa ja tietty nätit. 🙂
 • Ollaan tehty muutamia muutoksia terassilla ja siirretty ruokapöytä yläterdelle. Voi olla, että vietämme siellä nyt vappuna aikaa, niin napsin teille sitten kuvia. 🙂 On ollut aivan ihanaa, kun lapset rymyävät pihalla tunnista toiseen. Tytöt viihtyy helposti tunnin hiekkalaatikolla, toisen tunnin trampalla ja kolmannen hyppynarujen ja pallojen perässä. Välillä toki pitää ohjeistaa tai laskea volyymitasoa. 😀 On ihan parasta napata minit sisälle vasta iltapesulle.. Tulee mieleen oma lapsuus.

Huhtikuussa oli ruhtinaalisesti lomaa, ihana reissu ja paljon aikaa lähimmäisten kanssa. Nyt toukokuu paahdetaan täysillä, jotta kesäloma pääsee sitten starttaamaan. Hei aivan ihanaa ja iloista VAPPUA! Meille tulee tänään ystäväperhe viettämään iltaa. Grillataan, leikitään lasten kanssa ja juhlistetaan vappua yhdessä! <3Sara

*julisteet on saatu kaupallisessa yhteistyössä Deseniolta ja mun IG-stoori puolelle on tulossa 01.05-02.05 alekoodi. Kurkkaa sieltä, jos kiinnostaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. ida ihana 30.04.2019

  Täälläkin on ikkunoiden pesu edessä, kunhan siitepölykausi on ohi 😀 Mutta kyllä tämä kevätaurinko ja valo on silti vaan niin ihana!!:)
  Noi desenion-julisteet on tosi kauniit kuten teidän koti muutenkin 🙂

  Hauskaa vappua!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.05.2019

   Kiitos ihana ja tsemppiä kovasti ikkunoiden pesuun 😀 <3

   Vastaa
 2. Marija 30.04.2019

  Minkä merkkinen tuo valkoinen nojatuoli on / mistä ostettu? 🙂

  Vastaa
 3. Riikka 30.04.2019

  Hei Sara! Olet aina niin ihanan valoisa ja samaistuttava. Tsemppiä taloprojektiin! Riekerillä on kauniita ja kestäviä kenkiä, jotka ovat todella hyviä jalassa. Itsellä ja miehellä niitä muutama pari jo 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.05.2019

   Voi kiitos 🙂 <3
   Hei mieletön vinkki! Meen heti kurkkimaan!

   Vastaa
 4. NNiina 30.04.2019

  Hei Sara!
  Vitsi miten kaunis koti teillä on ja ihanasti olet sisustanut sen. (:
  Hyvää vappua! (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.05.2019

   Kiitos paljon <3 🙂 Samoin sinne ihanaa vappua ja toukokuuta!

   Vastaa
 5. A 01.05.2019

  Heii ensimmäisen kohdan teksti taisi jäädä kesken ☀️ Itellänikin on kyllä ostoslistalla culottes-farkut, aivan ihanan näköiset ovat ?

  Vastaa
 6. Eva 01.05.2019

  Ootko joskus kirjoitellut sun crossfit-harrastuksesta? Mua kiinnostais kovasti kuulla lisää, oon harkinnut alkeiskurssia, mutta pelkään ettei oma rapakunto riitä 🙂

  Vastaa
 7. Minna 02.05.2019

  Mistä teidän tv-taso on ostettu? ? Ihania koti kuvia!

  Vastaa