eventit

pohdintaa, työelämä

Moikka! <3 Oliko teillä ihana vappu? Mä menin totaalisesti päivissä sekaisin ja eilen oli niin vahva sunnuntaifiilis. 😀 Tänään oon ollut ihan kohmeinen ja jotenkin h i d a s . Onneksi olin tehnyt itselleni pitkän to do -listan, jonka kimppuun kävin heti aamusta. Ei tarvinnut paljoa miettiä, kun vaan etenin kohta kohdalta. 😀 Noi to do -listat on muuten ihan parhaita tällaisessa heiluvassa työssä, jossa töitä voisi vaan jatkaa ja jatkaa. Olen huomannut, että mun kannattaa etukäteen määritellä mitä kaikkea pitää ainakin tehdä, jotta ne oleellisimmat tulee hoidettua. Usein kaikki tylsempi jää nimittäin laahaamaan, jos sille ei varaa aikaa.

Kurkkasin toukokuun kalenteria eilen kunnolla läpi ja näyttää aika täydeltä. Onneksi Mikko jää lomalle loppukuusta, koska muuten lastenhoidon kanssa olisi enemmän haasteita. Meillä on tytöt 15pv kuukaudessa päiväkodissa ja nyt on sellainen kuukausi, että piti sumplia tarkemmin koska vapaat on hyvä pitää. Toisaalta on kiva vetää ennen kesälomaa kunnon spurtti.

Keväällä on myös paljon tilaisuuksia, joihin tulee kutsuja ja joissa olisi luonnollisesti hyvä vierailla. Monesti saman päivän aikana on monta eri tapahtumaa, jolloin voi käytännössä pomppia eventistä eventtiin. Pidän tällaisia päiviä todella harvoin ja käyn edelleen harkitusti tapahtumissa. Parasta on päästä tapaamaan yhteistyökumppaneita (usein on ollut tilanne, että olen viestitellyt kuukausia tai jopa vuosia jonkun asiakkaan kanssa ilman tapaamista) ja saada kasvot ”työkaverille”. 🙂 Juuri niin kävi muutaman viikon takaisessa Ideal Of Sweden:in tapahtumassa! Ehdin olemaan siellä vain hetken, kun piti lähteä lasten luokse. Oli silti ihana tavata livenä Ideal Of Swedenin porukkaa. 🙂

Yritän myös aina päästä niihin tapahtumiin jotka kiinnostavat minua erityisen paljon, kuten huomenna muutama mielenkiintoinen. Mietin myös, että kasaan Salkkareista tarkemmin postausta pian.. niin samalla tuli mieleen, että kiinnostaisiko teitä kuulla tarkemmin mitä työni pitää tarkalleen ottaen sisällään tällä hetkellä? Mistä päivät koostuu jne? 🙂 Monet ovat tätä multa kysyneet ja mieluusti nappaan teidät mukaan mun työpäiviin. 🙂

Mukavaa torstaita ja hei enää huominen, niin sitten on viikonloppu! <3Sara

..ja hei sarjavinkki viikonloppuun on QUICKSAND. Oon aivan koukussa! Netflixin ensimmäinen ruotsinkielinen netflix original sarja.. 😉 6 x 45min!

*kuvat on otettu Ideal Of Sweden:in tapahtumasta / valokuvaaja @susannanordvall / www.susannanordvall.com

*mun stooreissa on tänään alekoodi Ideal Of Sweden:iin.. Kurkkaa sieltä, jos kiinnostaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Sarppa 02.05.2019

  Vappu meni tosi kivasti perheen kanssa, lapsen kanssa käytiin mummilassa ja tietysti herkuteltiin!
  Kyllä kiinnostaisi tietää mitä kaikkea työsi pitää sisällään. Katsoin tässä yksi päivä ekaa kertaa aikuis iällä yhden salkkari jakson sattumalta ja sun roolihahmo olikin just siinä, varmasti oot tehnyt tosi hienon rooli suorituksen noiden vuosien aikana! Some työssäsi uskon että voit myös olla hyvänä esimerkkinä muille ihmisille aidolla ihanalla luonteellasi sekä hyvillä valinnoilla, teidän perus arki vaikuttaa luontevalta, normi lapsi perheeltä 🙂 Kaikkea hyvää teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.05.2019

   Ihanalta kuulostaa 🙂
   Hei onpa kiva kuulla <3 Kiitos kaikista sanoista!
   Kaikkea parasta myös teidän perheelle ja ihanaa kesää!

   Vastaa
 2. ida ihana 02.05.2019

  Vietettiin vappua rennosti poikaystävän ja siskon kanssa 🙂 Tosi ihanaa just niin!<3

  Päivistä oon mennyt myös itse sekaisin, mutta toi priorisointi töissä ja muissakin asioissa on kyllä nykyään ihan must. Mulla on aina päässä sellainen lista tehtävistä asioista, ja lajittelen ne suunnilleen näin: 1.tehtävä heti, 2.tärkeä tehdä, kun on aikaa, ja 3.jos aikaa ja energiaa vielä jää, niin tee nämä, 4. luovat projektit: laita mietintä myssyyn, valmistele, kerää ideoita ja pidä silmäsi avoinna. Toimii mulle.

  Ihanaa lähestyvää viikonloppua!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.05.2019

   Parasta 🙂
   Hei ihan huikea toi sun tapa listata. Pitääpä kokeilla 🙂

   Vastaa
 3. Henna 02.05.2019

  Ois tosi kiva jos tekisit salkkareihin liittyvän Q&A postauksen tai videon!?

  Vastaa
 4. Kati 03.05.2019

  Työstä on aina mukavaa kuulla 😉 tee ihmeessä postaus siitä!

  Vastaa
 5. Anne 03.05.2019

  Hei!

  Hieno ja piristävä blogi, kiva lueskella aina vaihtuvia aiheita. 🙂 Olen seurannut blogiasi vasta noin vuoden. En siis tiedä mitä kaikkea olet jo kirjoittanut, mutta minua olisi kiinnostanut tietää, miten opettelet vuorosanat näyttelijäntyössäsi? Luitko niitä yksin hiljaa vai ääneen esim peilin edessä? Vai harjoittelitko yhdessä esim Mikon kanssa tai työkavereiden? Nyt tietysti kerroit että jäit jo pois Salkkareista, mutta minua silti kiinnostaisi kuulla näistä metodeista 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.05.2019

   Hei joo! Voisin kirjoittaa tästä joku kerta tarkemmin. Lähinnä opettelin tekstin yksinään.. Esim bussissa, matkalla kuvauksiin tai illalla sängyssä 🙂 Se ei ole niin vaikeaa, kuin miltä kuulostaa. Itseasiassa tosi nopeaa ne oppii!

   Vastaa
 6. Ida 05.05.2019

  Hei,
  olisi tosi kiva lukea tarkemmin työpäivistäsi? Vaikka kolme erilaista työpäivää esiteltynä olisi tosi kiva!
  Sinulla on muutenkin super ihana blogi, kiitos siitä❤

  Vastaa