tämän päivän ajatukset

kuulumiset, me, muoti, ootd

Moi! Pidin lähestulkoon koko viikonlopun vapaana ja aamulla oli kiva palata töiden äärelle. Kasaan teille juuri tarkempaa blogipostausta töihin liittyen. 🙂 Laitan sen ulos viimeistään huomenna!

Perjantaina työviikko päättyi huonoihin uutisiin rakentamiseen liittyen. Samanlainen setti jatkui heti tänään aamusta. Ehkä tähän väliin tarvittiin juuri vapaa viikonloppu töistä.. Sillä voi luoja mitä tunnemyrskyä ollaan taas käyty läpi suhteessa rakentamiseen. Ei riitä ymmärrys! Tämä kaikki on niin vastoin omaa luonnetta ja toimintatapaa, joten voin vain toivoa että me saataisi hommat pian rullaamaan. Kirjoitan teille aiheesta jossain vaiheessa tarkemmin.. 🙂 Tämä koko rakentaminen on sellainen asia, josta en tykkäisi valittaa. Samalla koen tärkeäksi jakaa tietoa ja meidän kokemuksia. Kaikki, kun elämässä ei aina mene kuin vettä vaan. Onneksi kuitenkin puhutaan asioista, eikä mistään henkilövahingoista tai muusta vakavasta. <3

No se siitä tältä erää! Keskityn edelleen täällä blogissa pääsääntöisesti hyviin asioihin. 🙂 Mikko on aamupäivän töissä ja hän hakee samalla Subista meille lounaspatongit. Iltapäivällä on uimakoulu ja illalla suunnitellaan uuden talon sähköjä ammattilaisten kanssa. Ikkunoista tulviva valo on niin piristävä. Kevät on täällä! Kevät on inspiroinut minua taas kerran siivoamaan vaatekaappeja ja samalla pukeutumaan uusiin yhdistelmiin. Eilen käytiin läpi tyttöjen vaatekaapit ja sieltä lähtee iso kasa kierrätykseen. Tuntuu, että kaappeja saisi olla koko ajan tsekkaamassa, kun etenkin Mimosa kasvaa huimaa vauhtia. Onneksi meillä on lähipiirissä ihania pieniä tyttöjä joita pääsemme ilostuttamaan vaatteilla. Pääsääntöisesti kaikki vaatteet ovat niin hyvässä kunnossa, että niitä voi ehdottomasti käyttää uudemmankin kerran. 🙂

Viikon ruokaostokset pitäisi myös hakea ja ihan parhaaksi avuksi on noussut tämän postauksen kommentit. Olen kokeillut jo muutamia näistä. Kannattaa tsekata, jos lyö päässä tyhjää.. Kuten mulla aika usein. 😀 Tykkään käydä ruokakaupassa, mutta se on kamalaa jos ei ole mitään tietoa siitä mitä ostaisi.. Koko homma menee ihan haahuiluksi. 😀

Kivaa ja aurinkoista viikkoa! <3Sara

>

housut & tpaita / nakd*

kengät / saucony*

takki / zara

laukku / louis vuitton

arskat / rayban

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. jenna 06.05.2019

  Tollaset farkut sopii sulle super hyvin!

  Vastaa
 2. S 06.05.2019

  Kauniita kuvia ja tosi kiva postaus, tää piristi päivää! ? Ja kevään valoisuus on kyllä ihan huippua ☀️ Hauskaa viikkoa koko teidän perheelle! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.05.2019

   Kiitos <3 niiin parasta on valo!! Ihanaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa
 3. ida ihana 07.05.2019

  Ihania kuvia!:)

  Mäkin olen saanut paljon inspiraatiota noista blogisi kommentteihin tulleista kasvisruokaresepteistä, ihan mahtava lista!!

  Tsemppiä myös niihin haasteisiin.
  Odottelen täällä jo työpostaustasi mielenkiinnolla 🙂
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 4. Mari 07.05.2019

  Onpa ihanan kesäisiä kuvia! <3 Pakko sanoa että mahtavaa että kirjoitat myöskin siitä kuinka elämä ei aina mene nappiin. Olet ihanan positiivinen ihminen ja blogisi huokuu iloisuutta mutta se tuntuu valitettavasta usein aika epärealistiselta ja pinnalliselta että kaikki on aina vaan ihanaa ja kivaa. Elämä kun ei ole kenelläkään oikeasti pelkkää kiiltokuvaa. Kiitos siis että jaat myös vastoin käymisistä, se ei ole valittamista vaan tekee sinusta aidon ja ihmiset voivat samaistua sinuun entistä enemmän. Olisi kiva myös saada sinulta joskus postauksia vaikka jostain erittäin syvällisistä mietinnöistäsi. <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.05.2019

   kiitos. <3 yritän aina välillä muistuttaa siitä, että vaikka en usein kirjoita negatiivisista asioista, niin se ei tarkoita sitä etteikö niitä olisi elämässäni.. Monesti niihin liittyy toiset ihmiset, joten haluan tietysti varjella heidän yksityisyyttään. Siitä syystä syvemmät pohdinnat usein jää. Haluan myös, että tämä on paikka ilolle ja inspiraatiolle.. <3 Ihana kuitenkin kuulla, että myös vastoinkäymiset on ok kertoa 🙂 Kaikkea parasta kesääsi <3

   Vastaa