11.v Salkkareissa

pohdintaa, työelämä, tyyli

Moi <3 Mitenhän tämän edes aloittaisi.. Jos olet kuunnellut meidän uusimman Papupata podcastin jakson ”Onko elämää Salkkareiden jälkeen?” Suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan tämän jakson, koska puhuessa pystyy välittämään asioita vielä eritapaa kuin kirjoittaessa.

Ehdin olla Salkkareissa yli 11 vuotta, kun sitten aikani oli jättää se vuoden alussa. Näyttelijän töitä en toivottavasti lopeta, sillä liikkuvan kuvan kanssa työskentely on minulle hyvinkin rakasta. Minulla on myös hyvin pitkä teatteritausta, joten eihän sitä tiedä jos palaisin vielä sinne suunnille jossain vaiheessa.

Tein päätöksen lähtemisestä viime kesänä. Taisi olla kesäloman ensimmäinen viikko, kun kirjoitin mailin siitä että haluan lopettaa. Makasin aurinkotuolissa Kreikassa, katsoin kun lapset ui uima-altaassa ja mietin kulunutta vuotta. Siinä ei ollut enää kamalasti järkeä. Tein pahasti töitä päällekkäin, koko ajan. Pohdin asiaa monesta eri kulmasta ja intuitio tuki päätöstäni, kuten myös kaikki lähimmäiset. <3

Kiitollisuus koko matkaa kohtaa on päällimmäisenä mielessä.. Tarkoutksenani oli kirjoittaa paljon pidempi teksti, mutta sain kyllä kaiken oleellisen sanotuksi podcast aksossa, että turhaa lähden tuplajankkaamaan samaa asiaa. 😀 Kuunnelkaa se, jos ette ole vielä kuunnelleet. 🙂 Tässä on linkki. Jakson löytää myös Acastista, Iphonen podcast apista sekä spotifystä. Jaksossa on myös Johannan mielenkiinoista pohdintaa ja hänen tarinansa Salkkareista.

Parasta torstaita! <3Sara

ps. Isoin kiitos lämpimästä ilmapiiristä mikä on vallannut blogissa / kommenteissa nyt jo pidemmän aikaa. Te olette parhaita <3!

mekko / zara

nahkatakki / nakd / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. ida ihana 09.05.2019

  Rohkea päätös ja varmasti myös mietityttänyt paljon 🙂 Muutos arkielämään on ollut varmasti iso, ja salkkarit on aika sellainen sarja, jossa voisin kuvitella, että roolihahmoon leimaantuu aika paljon helpommin kuin esim vaihtuvissa teatterirooleissa.

  Kaikkea hyvää jatkoon sinulle!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.05.2019

   Kyllä <3 Hei kiitos sanoistasi 🙂 Ihanaa uutta viikkoa sinne!

   Vastaa
 2. Johanna 14.05.2019

  ”Uusien merten löytäminen on mahdotonta, ellei rohkene jättää rantaa taakseen.”

  Aina ihan fiiliksissä, kun joku uskaltaa poiketa polulta, seurata vaistojaan ja luottaa rohkeasti siihen, että elämä aina kantaa! Sulle avautuu varmasti paljon uusia hienoja mahdollisuuksia ❤️

  Vastaa