toukokuussa mielen päällä

kuulumiset, me, pohdintaa

*kuvat otettu Valion kuvauksista. Postaus ei ole kaupallinen yhteistyö

Moikka! Vihreä väri ilostuttaa joka puolella ja aamuisin on helppo herätä. Mulla oli tässä keväällä pidempi aika kun joka ikinen aamu oli energia nollissa ja herääminen tuotti tuskaa. Nyt onneksi jo virkeämmällä otteella.. Täytyy kuitenkin myöntää, että tämän aamuinen Matildan 05.40 oli liian aikaisin. 😀 Odotan jo sitä, että päästään koko porukka kesärytmiin ja illat saa venyä. Nyt kahvia, taloon liittyviä asioita ja sekalainen kasa töitä. Alla toukokuussa heränneitä ajatuksia. Kivaa tiistaita! <3Sara

 • Midi-mitta on se juttu! Tykkään älyttömästi vähän pidemmästä helmasta, mutta midin kanssa ei tarvitse miettiä että helmat laahaisi kadulla tai jäisi esim kengän alle. Metsästän jotain ihanaa midi-hametta!
 • Oon syönyt viime viikot puuroa aamupalaksi ja tänään alkoi tökkimään. Huomenna starttaan päivän vihersmoothiella. Sitä raikkautta on kaivattu! 🙂
 • Tykkään nukkua viileässä ja kesä tietty tuo omat haasteet siihen, että huoneen lämpötila pysyy kurissa. Meillä vielä porottaa aamuaurinko sopivasti makkariin. Rakastan pellavalakanoita ja olen huomannut, että odotan niitä aina pesusta (meillä on yhdet, ehkä 8vuotta vanhat). Olisiko teillä hyviä vinkkejä mitkä pellavalakanat ovat parhaat käytössä?
 • Kuvissa näkyvä juustotarjotin on jäänyt kummittelemaan mun mieleen. Erityisesti Keisarinnan ja Kinuskin yhdistäminen.. Ai vitsit oli HYVÄÄ!! Tiedän jo mihin juhliin kasaan samanlaisen lautasen..mutta siitä lisää myöhemmin 😉
 • Toivon, että löydän juoksemiseen iloa nyt kesän aikana. Lenkkipolulle, hyvää musaa ja vauhtia.

mekko / zara

takki / nakd / saatu

kengät / vagabond

laukku / ask scandinavia / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Yepe 21.05.2019

  Tarkoitatko pellavaa?

  Vastaa
 2. Ihania, raikkaita kuvia. ?

  Vastaa
 3. Riikkauuu 22.05.2019

  Vitsi sun postauksista, sekä ylipäätään sun somen seuraamisesta tulee aina niin hyvä mieli <3

  Vastaa