HELLO uudet hiukset

kauneus

Moikka! Kyllästynköhän koskaan aiheeseen hiukset..?? 😀 Oon ihaillut viime viikkoja monien kavereiden ja tuttavien curly gilr method projekteja ja kohdannut aivan upeita kiharapilviä. Voi harmi, kun omalla kohdalla tuo ei ole mahdollista. Olen kyllä miettinyt, että miten Matildan hiuksia kannattaisi hoitaa, kun hänellä on luonnostaan korkkiruuvikiharat. Onko teillä vinkkejä tähän?

Muutaman viikon tuskailin ohuiden latvojen kanssa, jotka eivät saaneet eloa enää mistään. Vaalennetut osiot aiheutti muutenkin harmia aina jos hiukset oli suorana ja auki. Viime viikolla tein sitten vain päätöksen, että leikkaan kaikki värjätyt osuudet pois ja jatkan pelkästään omalla värillä. Hiuksia piti napsasta noin 10cm pois. 😀 Rakasta longbob mallia, mutta pelkäsin että minulla se ei toimi. Olen aina toivonut pitkiä hiuksia, mutta hyväkuntoisia sellaisia. Mun latvat oli niin haperot, että niillä ei voinut koreilla. 😀 Nyt alan kasvattamaan hiuksia pikku hiljaa, ilman värjäystä ja tasaisella latvan huollolla. Katsotaan mitä tulee.. 🙂

Nämä yritän pitää mielessä hiuksia ajatellen:

 • hiukset auki enemmän, vähemmän ponnareita (jos kiinni, niin letit), tai sitten donitsi
 • pesuväli pidemmäksi max 2-3 kertaa viikossa
 • päänahan hieronta pesun yhteydessä
 • vähemmän suoristusrautaa ja muotoilutuotteita sekä kuivashampoota
 • säännöllinen syväpuhdistavan shampoon käyttö, etenkin silloin kun on käsitellyt hiuksia
 • vettä, vettä, vettä

Täytyy myöntää, että nyt tykkään tästä uudesta mallista ja vitsit miten hiukset tuntuu paksummilta. Tulee myös mieleen 90-luku varsinkin jos pidän keskijakausta. ;D Hei ihanaa uutta viikkoa ja GO SUOMI!!!!! Mieletön ilta eilen ja tänään juhlahumu senkun jatkuu! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Jenna 27.05.2019

  Jee hiuspostaukset on parhaita! Värjäämättömyys ja lämpökäsittelyn vähentäminen on kyllä varmasti hyvä juttu hiuksille jos latvat menee helposti huonoon kuntoon. Hyvä ettet ainakaan käytä pidennyksiä rasittamassa lisää!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2019

   Kiva kuulla 🙂 Joo se on ihan totta! En oikein koskaan löytänyt itselle sopivia pidennyksiä ja muutenkin rakastan sitä ”vapaata” fiilistä päänahassa. 🙂
   Hei ihanaa viikkoa! <3

   Vastaa
 2. ida ihana 27.05.2019

  Tosi hyviltä näyttää uudet hiusket!:) Tuo pitkä polkka/harteille ulottuva malli ja vähän kerroksittain leikattu sopii musta useille parhaiten, ja ainakin itse olen viihtynyt siinä aina parhaiten. Olen myös huomannut, että kun vaihdoin nomri ponkkarit pehmeisiin donitseihin, hiuksia on katkeillut tosi paljon vähemmän, ja sitten latavatkaan ei haperru niin helposti!!
  Kiitos postauksesta ja hyvää alkanutta viikkoa!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2019

   Kiitos 🙂 hei kiva kuulla, että sulla on ollut apua ponnarien vaihdosta. Pitää itsekin suosia vain donitseja 🙂
   Ihanaa viikkoa sinne kanssa Ida <3

   Vastaa
 3. Evelyn 28.05.2019

  Aina parempi leikata kun pitää ohuita ja huonokuntoisia latvoja, fiksu päätös? Itse en ole enään pariin vuoteen värjännyt hiuksiani ja voivat paljon terveemmin. Kampaaja jota en entuudestaan edes tuntenut kehui viimekertaisella kampaamo käynnillä että hiukseni ovat hyvässä kunnossa. Lisäksi en käytä mitään muotoilurautoja niin nekään ei rasita lämmöllä hiuksiani.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2019

   no just näin 🙂 kuulostaa aika samalta kuin mulla! 🙂

   Vastaa
 4. Johanna 02.06.2019

  Tosi kiva pirtsakka pituus kesää vasten ???

  Vastaa
 5. Taru 02.06.2019

  Itse asiassa hiukset letillä on paras. Auki ollessa ne usein hinkkaantuu esim koruihin, vaatteisiin tms ja pääsee latva kärsimään. Oikeanlaiset sh ja hoitoaine myös super tärkeät!

  Vastaa
 6. Marianna 02.06.2019

  Miten saat hiuksesi näyttämään hyviltä, sillä sinullahan on suht. ohut tukka? Oletko muuten syönyt ikinä mitään lisäravinteita hiuksia varten?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2019

   en ole syönyt nyt pitkään aikaan. 🙂 en oikein tee mitään erityistä.. kyllähän se näkyy että on ohuet 🙂

   Vastaa