M I L J O O N A

me, podcast, työelämä

Moiiii <3 Kun Suomi-Canada peli oli käynnissä ja pyörin samalla koneella, koska en vain pystynyt keskittymään täysin peliin. 😀 Huomasin, että Papupadan kuuntelukerrat olivat menneet yli 1 000 000. On niin ihanaa, että podcast on ollut pidetty, koska kaikki lähti halusta tehdä podia. Meillä ei ollut Johannan kanssa mitään suuria tavoitteita, tai päämäärää vaan lähdettiin vain tekemään. Se on muuten yksi suurin vinkkini suhteessa töiden tekemiseen.. Kannattaa vain alkaa tekemään ja aloittaa jostain! Totta kai kannattaa miettiä ja valmistella, mutta jos noihin kahteen jää junnaamaan liian pitkäksi aikaa saattaa itse aloitus jäädä tekemättä. Kaiken ei tarvitse olla valmista ja mietittyä ennen kuin aloittaa. 🙂

Mun lemppari podcast-jaksot tähän mennessä:

2. Koulutuskriiseilyä

5. Kroppalove

9. Rakkausstoorit

12. Raskaustestejä ja vauvoja

16. Tästä jäi traumat

27. Tunnollinen nipottaja

Ollaan Johannan kanssa kesäkuun Cosmopolitan lehdessä ja kerrotaan meidän elämän mokailuista sekä epävarmuuksista. Aivan ihana haastist ja super kiva kuvauspäivä. Muistan vieläkin, kun kuulin että meitä pyydetään Cosmon kanteen (!!!!!!!!!). Ajattelin, että tällainen ei olisi kohdallani enää mahdollista. Voi tuntua hassulta, mutta mulle tämä oli super iso juttu.. Oon aina nuorena lukenut Cosmopolitania ja kansikuva on jotain sellaista mistä en osannut edes unelmoida.

Tänään mennään Mumman (=äitini) luo syömään ja parasta on, että siskoni saapuu pohjoisesta paikalle. <3 Ihanaa viettää aikaa koko perheen voimin! Nyt lähdetään leikkipuistoon! Ihania toukokuun vikoja päiviä! <3Sara

Kuvat / Hanna Linnakko / Cosmopolitan 

Meikki / Keiku MakeUp & hiukset / Meron Laine

Style / Anu Uusipulkamo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Emmi 30.05.2019

  Mistä sun ihana jakku on joka oli sun instagram kuvassa tähän samaan asiaan liittyen? 🙂

  Vastaa
 2. 30.05.2019

  Pakko kommentoida ekaa kertaa voi että kun oot nätti! En ole kauaa blogiasi lukenut mutta kiitos puhelimeni sivuehdotusten, oon löytäny tän blogin. Kirjoitat kivasti ja tekstejä on mukava lueskella 🙂 Taidetaan olla abaut samaa ikäluokkaa, ittellä tänä syksynä tulee jo 28 vuotta ikää, mutta lapsia en vielä ole halunnut. Siksikin on hauska lukea näitä kun voi seurata tavallaan erilaista elämää. Ihanaa kesänalkua teille! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2019

   Voi apua, kiitos <3
   joo mä oon täyttänyt maaliskuussa 28. 🙂 Ihana kuulla, että tykkäät lukea vaikka on eri elämäntilanne. Kaikkea parasta sinne ja toivottavasti pysyt matkassa mukana 😉 <3

   Vastaa
 3. Hymy 30.05.2019

  Mikä teijän lasten suoskari kirjat on tai ilta sadut? Osaaks vanhempi lapsi jo lukee ite? Lukeeks teill sä vai mikko useemmin ilta sadun vai yhessä?? Onks teill lemppari kirjoja tai tarinoita joihin lapset haluu aina palata uuestaa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2019

   vähän vaihdellen 🙂 ja joo tietty on ne suosikit mitä luetaan aina ja aina uudestaan 🙂

   Vastaa
   • Hymy 06.06.2019

    Kiva! No mitä ne suosikit on?

    Vastaa
    • Sara Parikka 06.06.2019

     näkyy postauksessa 🙂

     Vastaa
     • Hymy 07.06.2019

      Mä en nää :(((