juhlahumua

kuulumiset, me, pohdintaa, yleinen

Moi <3 Koulujen päättymisessä oli tänä vuonna erityistä taikaa. Siskon poika päätti ala-asteen ja Helmi-Maria sai yo-lakin. Me puettiin kauneimmat mekot päälle, tytöt valitsi tarrakorvikset ja suunnattiin juhlimaan. Olisi saanut olla vähän lämpimämpi, mutta nyt kun sääennusteita katsoo niin ihan pian lämpö on täällä. 🙂

Muistan vieläkin oman kuudennen luokan lopetuksen. Taisi muutama kyynel vierähtää :D! Olin vaihtamassa syksyllä koulua kauemmaksi ja tiesin, että lähestulkoon kaikki ala-asteen kaverit jää eri kouluun. Olo oli todella haikea ja samalla odottava. Kuudennen kevätjuhlassa taidettiin vielä laulaa lavalla ”On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa…” <3 Voi apua mikä biisi! Toinen laulu jota laulettiin oli ”Mä ajassa oudosti liidän, tää untako on vaiko ei” –nostalgia. Aina aukeaa kyynelkanavat. En edes uskalla kuvitella millainen vollottaja olen sitten omien lasten kohdalla! 😀

Yo-lakin sain 10-vuotta sitten. Asuin vielä kotona ja olin saanut lukion puristettua kasaan, samalla kun olin tehnyt Salkkareita lukion tokan vuoden alusta. Olen edelleen todella tyytyväinen siihen, että tein koulun loppuun. Yo-lakin saaminen ja samalla koulun päättäminen tuntui super hyvältä ja olin ihan valmis siirtymään työelämään, eli Salkkareihin. Olin innoissani siitä, että pääsin keskittymään vain näyttelijäntöihin. En stressanut kouluttautumisesta vaan elin hetkessä. Reissuja oli läjäpäin tiedossa ja kaikki aika meni kavereiden kanssa. Muistan kun lakkiaisten jälkeen suunnattiin Kaivolle juhlimaan ja sinnehän ne jalat taisi viedä myös uusilla yliopillailla. 😀

Helmi-Marian olen tuntenut ihan pienestä saakka. Asuttiin naapureina ja hoidin häntä taaperosta saakka. Muistan Helmin 1.v synttärit, hänen sisukkaan temperamentin ja aina niin nauravaiset kasvot. Olen super onnellinen, että tänäkin päivänä ollaan läheisiä. Helmi on hoitanut viimeiset pari vuotta meidän tyttöjä, joten ympyrä sulkeutuu :D. Yo-lahjaksi annoimme yhteistä aikaa jonkun pienen reissun merkeissä. Ei olla matkustettu Mummolaa lukuunottamatta koskaan yhdessä, joten meinataan lähteä jollekin minilomalle kaksin. 🙂

Olitteko te viikonloppuna valmistujaisissa? Onnea vielä kaikille valmistuneille ja koulun päättäneille. 🙂 Hei ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Jossu 03.06.2019

  Kauniit kesämekot teillä kaikilla??!! Sulle olis kyl sopinut jotkut nätit korkokengätkin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2019

   no jep…. omistaisinpa vaan sellaiset missä on hyvä kävellä.. en vaan jotenkin osaa 😀
   <3

   Vastaa
 2. Ida 03.06.2019

  Ihanat mekot tytöillä ? Haluaisitko kertoa mistä ostit ne? Itselläni on 5-vuotias tyttö ja olisi varmasti innoissaan tuollaisesta mekosta ?

  Vastaa
 3. ida ihana 04.06.2019

  Kevätjuhlapäivät herättää mussa aina niin paljon muistoja ja tunteita, ne päivät oli jotenkin niin täynnä iloa, odotusta ja jännitystä <3
  Onpa tytöillä kauniit kirkkaanvihreät mekot!:) Ja hei, en muistanutkaan tarrakorviksia, ne oli jo meidän lapsuudessa niin hienot!
  Aurinkoa päivääsi!<3
  t. Toinen Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 4. Tyylimanuaali 05.06.2019

  Tuollaista yo-pukua en ole vielä nähnytkään, missä on vaalea yläosa, tumma alaosa ja ruusuja päällä. Erikoinen, mutta kivan näköinen. Itse olin valmistujaisjuhlissa ja voi pojat, että oli kylmä ilma.

  Vastaa