täydellinen -extempore- päivä

kuulumiset, lapset, loma, me, ootd

Moiiii! Täällä ollaan ihan lomatunnelmissa. Oon oikeasti aika iloinen siitä, että miten meidän loma on startannut. Meillä oli nimittäin vähän tahmea alku ja tuntui, että se lomamoodi ei vain tule sieltä. Tehdään molemmat yrittäjänä töitä, joten töiden sekalaisuus tuo oman haasteensa. Ei olla kumpikaan täysin lomalla, koska toistaiseksi on tuntunut paremmalta sumplia aikatauluja. 🙂 Tytöt jäivät yli 2kk lomalle ja tuntuu, että heilläkin oli alkuun hieman jännitystä ja kaikki tunteet laukesi, kun loma alkoi. Nyt alkaa jo rytmi löytymään ja ihana rentous on saapunut. Tuntuu myös, että lapset ovat sen ikäisiä, että kaikki extempore jutut on mieluisia ja mahdollisia.

Eilen oli tähän asti kesän ihanin päivä. Herättiin kasin maissa, syötiin aamupala ja alettiin kasaamaan piknik kamppeita. Suunnattiin kulosaareen puistoon, kävelylle ja piknikille. Keksittiin lennosta, että mitä jos päivä jatkuisi vielä Korkeasaareen, kun olimme ihan siellä huudeilla. Onneksi menimme! Korkeasaaressa oli todella vähän ihmisiä ja kiertelimme siellä monta tuntia. Lapset oli aivan fiilareissa!

Juhannusviikolle ollaan suunniteltu neljän päivän matkaa kotimaassa. Vaihdetaan päivittäin kaupunkia ja yhdistetään erilaisia retkiä reissulle. Lapset laskevat öitä lähtöön ja me ollaan innoissaan, että vihdoin järkättiin paljon puhuttu kotimaan matka. Kuvailen teille reissun päältä, vinkkailen hyvistä/ei niin hyvistä majoituksista sekä ruokapaikoista ja jaan tunnelmia. 🙂 Aurinkoista päivää! Lämpöä meiltä ei nyt ainakaan puutu ;)!  <3Sara

tyttöjen vaatteet / polarn o pyret*

tyttöjen kengät / kangaroo*

mekko / zara

kengät / toms

aurinkolasit / rayban*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Riikkauuu 06.06.2019

  Vitsi miten kiva päivä teillä on ollut! Instagramissa teijän eväät näytti niin herkullisilta, ihanaa lomaa teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2019

   🙂 oli kyllä herkkua! Kiitos paljon ihanaa kesää myös sinne <3

   Vastaa
 2. ida ihana 06.06.2019

  Kokemukseni mukaan (päiväkodista ja ystävien lasten kanssa), kaksi kesäjuttua ovat lapsille aina ihania elämyksiä: piknik ja vesileikit ulkona! 🙂 Se kesän paras juttu lapsille voi siis hyvin olla vaikka omalla kotipihalla.
  Ihanalta näyttää teidänkin retkenne!:)
  Toivon perheellenne monia kesäpäiviä lisää!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 3. Alisa 07.06.2019

  Onko teidän Lila hoidossa kun matkustelette kotimaassa vai kulkeeko joskus mukana? ☺️ Ois mukava lukea postausta Lilasta, minkälainen arkirytmi hänellä on ja miten saatte mukautettua arkeen koiran lenkitykset kahden pienen lapsen kanssa 🙂 Kiinnostais myös kuulla minkälaista oli koiranomistajana kun oli pieni vauva talossa, käytitkö esimerkiksi koiraa aamulla lenkillä ja samalla vaunuttelemassa ym? 🙂 Aihe kiinnostaa, sillä itselläni on koira ja olen välillä miettinyt minkälaista arki on sitten kun on lapsia.. Miten saa kaiken yhdistettyä 😀 Nyt meillä koira saa luonnollisestikin kaiken huomion niin oon jo murehtinut jääköhän hän vaille huomiota kun lapsia syntyy

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2019

   Lila on joskus mukana, mutta aika paljon hän nautiskelee isovanhempien luona ja heidän kanssa mökkeillessä. Meillä on ollut heidät apuna ihan Lilan pentu-ajasta saakka ja he ovat hoitaneet lähestulkoon aina kun olemme tarvinneet Lilalle hoidon.

   Ymmärrän hyvin huolesi ja itse mietin paljon aihetta ennen lapsia.. Tein myös paljon töitä sen eteen, että perheenlisäys menisi myös Lilan kohdalla mukavasti (tuotiin sairaalasta vauvantuoksuisia liinoja jne kotiin, ennen vauvaa). Nyt kun lapset on jo isompia, niin meillä on Lilan kanssa selvät säännöt.. Esim: silloin kun Lila nukkuu tai syö, niin hänen annetaan olla rauhassa. Lilaa ei myöskään saa nostella tai paijata rajusti 🙂 Koira saa hyvin ulkoilua nimenomaan vaunulenkkien yhteydessä ja nyt myöhemmin isompien lasten kanssa ulkoillessa. Pikkuvauva-aikana on myös aika luksusta viedä koira yksin lenkille, samalla kun puoliso on vauvan kanssa kotona.
   Aiheesta voisi helposti kirjoittaa enemmänkin, joten palailen postauksen merkeissä <3

   Vastaa
 4. Kati 07.06.2019

  Ensimmäistä kertaa tuli sellainen olo et eipä olis pitänyt tulla lukemaan siun blogia, koooska… -miulla tulee niiiiiiiin ikävä omia tyttäriä :`D Meilläkin on siis loma ja tytöt lähti heti alkuun mummilaan useammaksi päivää. Onneksi itselläni on paaaaljon tekemistä, rästihommia jne. niin ei ehdi miettimään ikävää ja vielä on lomaakin jäljellä, että ehditään kyllä tyttöjen kanssa mekin touhuta 😀 Arvokkaita hetkiä nämä jokaiselle osapuolelle.

  Ihana piknik päivä ollut teillä ja kotimaan matka kuulostaa kivalta 🙂 Aurinkoa päiviinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2019

   <3<3 Ymmärrän niin tuon fiiliksen! Mutta hei NAUTI!!!! ihan mahtavaa, että Sinulla on mahdollisuus omaan aikaan ja omiin tekemisiin. Sitten lasten kanssa voi nauttia ihan uudella tavalla kun rästihommat on tehtynä. <3 Ja tosiaan on kyllä arvokasta myös lapsille ja mummilan väelle, että saavat keskenään viettää aikaa sekä luoda suhdetta :)
   Kaikkea parasta teidän perheen kesään! <3

   Vastaa
 5. Eläinrakas 10.06.2019

  Eläintarhat on valitettavasti eläinrääkkäystä eikä etenkään villieläimet sinne vankilaan kuulu 🙁

  Vastaa