maailman rapeimmat ja samalla parhaimmat vohvelit

koti & sisustus, loma, resepti

Moikka! <3 Oltiin eilen lasten kanssa Kaislikossa suhisee teatterissa ja siitä ollaan puhuttu nyt koko aamu. Tytöt rakastaa käydä teattereissa ja pyritään aina mennä, kun vaan tulee vastaan. Iso suositus siis viedä perheen pienempiä teatteriin. On myös ihana huomata miten erilaisia huomioita he tekevät esityksistä. <3

Tänään aamulla menin juhlimaan Youngheartedin uutta albumia ja illalla olisi luvassa PikkuG:n levyn julkkarikeikka. Mennään kaverin kanssa sitä ennen syömään ja nauttimaan kesäisestä Helsingistä. Viikonloppu ei siis voisi alkaa kivemmin. <3 Alla on maailman paras vohveliresepti! Lupaa kokeilla edes kerran, jos omistat vohveliraudan. 🙂 Meillä on seuraavana listalla suolaiset vohvelit, joten niistä reseptiä pian.

Ihanaa viikonloppua! <3Sara

Tarvitset (alkuperäinen täältä)

 • 2 dl kuohukermaa
 • 2 kananmunaa
 • 2 dl maitoa
 • 2 dl vehnäjauhoja
 • 1 tl vaniljasokeria
 • 0.5 dl sulatettua voita
 • ripaus suolaa

Ohje: Vispaa kerma vaahdoksi. Tämä on se vaihe, joka tekee vohveleista RAPEAA!! Riko kananmunat ja sekoita joukkoon maito ja vaniljasokeri. Sekoita joukkoon myös jauho ja lopuksi sulatettu voi. Yhdistä taikina sekä kermavaahto keskenään. Paista kuumalla ja voidellulla vohveliraudalla. N A U T I ! Vohveleiden kanssa toimii esim: marjat, hillot, nutella, kermavaahto, jäätelö ja hedelmät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. ida ihana 07.06.2019

  Onpa ihanaa, että viette tyttöjä teatteriin!:) Toivottavasti käy niin kuin minulle, että nauttivat ja arvostavat sitä sitten aikuisenakin.
  Kuulostaapa niin ihanan herkullisilta vohveleilta, nams!<3 Tänä kesänä haluan meille kyllä vohveliraudan!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 2. Laura 08.06.2019

  Testiin menee vohvelitaikina 🙂 muuten omistan ihan samanlaisen raudan 😀

  Vastaa
 3. Mari 05.03.2023

  Nää vohvelit on kyllä niiiiiiiin hyviä 😍 Mun tyttären vakkariresepti kun vohveleita tekee.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.03.2023

   ihana kuulla!! 🙂 Mäkin rakastan näitä <3

   Vastaa