nachosalaatti

koti & sisustus, me, resepti, ruoka

Moikka! Kesäkuu on jo melkein puolessa välissä. 🙂 Me ollaan lomailtu ja tehty töitä suht sopivassa suhteessa. Pyrin siihen, että heinäkuussa olen pääosin lomalla ja keskityn tekemään kotiin liittyviä suunnitelmia. Saatiin nimittäin vihdoin RAKENNUSLUPA! Siis niin ihana fiilis siitä, että projekti nytkähtää todenteolla käyntiin. Nyt myös kaikki aikataulut lyödään lukkoon ja saadaan tietää myös muuttoviikko. Jeeeee! Muutto tulee olemaan 2020 alkuvuodesta, eli elo-syyskuussa talo nousee. 🙂 Aiheesta on tulossa varmasti monen monta postausta, joten toivottavasti teitä kiinnostaa edes hippusen sisustusasiat, kodin rakennus ja projektin seuraaminen. 🙂

Tässä postauksessa on yksi kesän suosikkisalaateista. Niin herkkua! Syötiin tätä viikko takaperin läheisten luona ja ollaan tehty tätä jo kaksi kertaa sen jälkeen. 😀

Tarvitset:

 • salaattia
 • tomaattia
 • kurkkua
 • avokadoa
 • jauhelihaa/mifua tms.
 • mausteseos lihalle/kasvisverisolle
 • salsaa
 • kermaviiliä
 • jalapenoja
 • cheddar juustoraastetta

Ohje: Kasaa salaatti, tomaatit, kurkut ja avokadot kulhoon. Voit myös lisätä sipulia, maissia tai mitä vain haluat! 🙂 Paista jauheliha/mifu ja lisää mausteseos. Sekoita salsa ja kermaviili keskenään. Ripottele salaatin päälle nachoja ja juustoraastetta. Kasaa mieleinen annos lautaselle. 🙂

Nyt suuntaan äänitöihin (muutama radiomainos) ja sieltä tapaamaan ystävääni. Mennään Vallisaareen viettämään Oivariini 40v kesäjuhlia. Ihanaa päästä hengaamaan ystäväni kanssa ajan kanssa. Kivaa torstaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Noora 13.06.2019

  Ei kannata tuudittautua tuohon saatuun muuttoviikkoon!
  Kuten aina hommissa budjetit niin myös aikataulut muuttuu ja venyy.

  Vastaa
 2. Eeva 13.06.2019

  Heei ihanaa, onnels olkoon rakennusluvasta! Ihan sairaan palkitsevaa! Kylläpä se sitten tulikin nopeasti lopulta <3 koska laitatte nykyisen talon myyntiin? Aijotteko pitää kahta taloa rinnakkain aluksi, vai muuttaa mieluummin keskeneräiseen uuteen ja laitella sitä valmiiksi? Vitsi miten jännää! Vika kesä nykyisellä pihalla, ei ehkä enää kannata laittaa pihaa 🙂 pityykö teillä muuten lomat yhtäaikaa, vai onko kodinhoidon vastuun jako tehty? 🙂 ihanaa kesää!!

  Vastaa
 3. kaisu 13.06.2019

  Mahtava juttu että saitte vihdoin rakennusluvan 🙂 Ja innolla odotan kaikkia rakennusaiheisia postauksia, vaikkei aihe ole tällä hetkellä itselleni ajankohtainen, mutta kenties muutaman vuoden päästä on. Aurinkoista loppuviikkoa sinne <3

  Vastaa
 4. Jossu 14.06.2019

  Onneksi olkoon!! Elätte jänniä aikoja????!! Ja salaattia täytyy kokeilla varmasti!??

  Vastaa
 5. Sari 14.06.2019

  Moi! Onneks olkoon 🙂
  Mua kiinnostais kuulla enemmän sun vaikuttajantyöstä. Mihin pyrit työssäsi vaikuttamaan? Onko sulla joitain keskeisiä arvoja tai periaatteita joita haluut tehdä näkyviksi ja edistää kuluttajiin vaikuttamisen kautta? Vai onko se enemmän mainos alustana toimimista erilaisten itseäsi kiinnostavien kaupallisten yhteistyö kumppanien kanssa? Luulisinpa, että sekä, että, koska vaikkapa tuo sos lapsikylän -juttu vaikuttaa siltä, että sulle on lasten ja sosiaaliset asiat tärkeitä ja sydäntälähellä <3 Olis tosi kiinnostavaa kuulla, että mitkä asiat sua vaikuttajaksi ajoi, ja mihin haluat olla mukana vaikuttamassa! Teetkö kuinka perin pohjaista tausta selvitystä vaikkapa eri brändien eettisistä taustoista? Luulenpa, että ainakin kotimaisten pien yrittäjien tukeminen on sulle yksi arvo 🙂

  Vastaa
 6. ida ihana 15.06.2019

  Nacho-salaatti on yksi meidän lemppari viikonloppuruokia!:) Paistettu tex-mex härkis sopii tähän tosi hyvin!
  Mukavaa viikonloppua!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 7. S 16.06.2019

  Suuret onnittelut rakennusluvasta! <3 Ihana kuulla, että vihdoin saitte sen ja jatkossa odotan innolla taloprojektiin sisältyviä postauksia ? Seurailen innokkaasti monia erilaisia sisustus-, rakennus- ja remontti-aiheisia tv-ohjelmia, joten kiva saada tätäkin kautta kokea (ikään kuin reaaliajassa) teidän projektianne 🙂

  Ja tää nachosalaatin ohje tulee varmasti käyttöön, tykkään nachovuoasta itse ihan hirveän paljon ja tämä on vähän kuin raikkaampi kesäinen versio siitä ❤️

  Vastaa
 8. Emma Hartikainen 17.06.2019

  Oii ihana tuo tarjoilu astia missä tuo salaatti on?mistä se on hankittu?

  Vastaa
 9. Niina 17.06.2019

  Onnittelut rakennusluvasta! Toivottavasti jaksat kirjoitella rakennusprojektin vaiheita tänne blogiin 🙂 Tulipa sellainen vinkki mieleen, että kun itse rakensimme oman talon, kokosimme rakennusajasta ifolorin kuvakirjan. Sitä on ollut mukava katsella jälkikäteen ja muistella rakennusprojektia. Kirjan loppuun kirjasin ylös kaikki firmat mistä mikäkin työ/tavara tilattiin, ja kaikkien sisä- ja ulkomaalien (myös terassien ja sokkelin) sävyt, jotta sieltä voi tarvittaessa vuosienkin päästä tarkistaa sävyt kun maalaa uudestaan taloa yms.

  Tsemppiä rakentamiseen!

  Vastaa
 10. […] Nachosalaatti / resepti […]

  Vastaa