kesäloma

kuulumiset, loma
 • Juhannus on mennyt lepposasti. Katettiin yläterassille pöytä, kokkailtiin kasa herkkuja ja nautittiin yöhön saakka. Parasta juhannuksessa oli se, että saatiin extempore sisko ja hänen mies meille kylään äitini lisäksi. Toinen siskoni asuu Lapissa, joten yhteiset hetket ovat kortilla. Oli ihanaa viettää kiireetöntä aikaa yhdessä. Grillattiin, syötiin jädeä, britakakkua ja leikittiin tyttöjen kanssa. Ihanan rento juhannus. Aamulla käytiin vielä tontilla kävelyllä ja näytettiin mihin meidän talo rakennetaan.
 • Meidän alkuviikon kotimaanmatka meni SUPERhyvin! En tajua miksi ei olla tehty tällaista matkaa aiemmin. Kirjoitan teille tästä lisää pian. 😉
 • Uuden kodin suhteen eniten mietityttää laattojen valinnat. En ole vielä ehtinyt juttelemaan ammattilaisen kanssa kylpyhuoneen tai vessojen laatoista, joten lasken sen varaan paljon. 😀 Pinterestin selailu käy myös kuumana, mutta visio päässäni ei ole valmis. Onneksi keittiön ja lattioiden suhteen tiedän jo suht tarkkaan mitä tyyliä lähdetään hakemaan.. Kirjoittelen tästäkin aiheesta lisää, mutta jos nyt lonkalta teillä tulee ideoita mieleen kylppärin laattojen suhteen niin saa vinkkailla. 😀
 • Leikkasin hiuksia reilu kymmenen senttiä kesän alussa ja aluksi kesti tottua lyhyempään malliin. Nyt olen aivan rakastunut näihin ja mietin josko ylläpitäisin pituutta tai jopa lyhentäisin mallia. On niin ihanaa, kun hiukset tuntuvat hyväkuntoisilta.

Lämpöistä sunnuntaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. S 23.06.2019

  Tosi kauniita ja kesäisiä kuvia! ? Teidän juhannus kuulostaa ihanalta, itse vietin aikaa mökillä perheen kanssa ☺️

  Kylpyhuoneen laatoista tuli mieleen, että äitini on omaa kylpyhuoneremonttiaan varten miettinyt laattojen sijaan mikrosementtiä, jonka voi myöhemmin maalata eri väriseksi ja sen päälle voi myös asentaa laatat, jos myöhemmin mieli muuttuu ? Hinta on kuulemma aika lailla samoissa laattojen (+ lisäkulujen, kuten laastin) kanssa ja muutamissa kotimaisissa remonttiohjelmissa (esim. Kotoisa) on sitä käytetty – tosi kaunista jälkeä ? Remonttiohjelmista tuli muuten mieleen tämän viikon maanantaisessa blogipostauksessasi mainitsemasi Remontilla rahoiksi, jota olen seurannut itse jo kaksi vuotta – se on huippuhyvä sarja! ❤️

  Ihanaa tulevaa viikkoa teidän koko perheelle ?

  Vastaa
 2. Sarppa 23.06.2019

  Voi että miten ihania kuvia, nuo herkut näyttää niin hyviltä! Meillä Juhannus mennyt aika samoissa merkeissä, rentoa oleskelua kotona. Kerro hei kun kerkeät siitä teidän kotimaan reissusta, meillä suunnitteilla joku kiva pikku reissu ja jostain kuvasta näin että olitte käyneet muumimaailmassa, meillä on tarkoitus mennä just sinne ihan ekaa kertaa! Joten vinkkiä olisi kiva kuulla, taaperoita kans matkassa! 🙂 Ihanaa alkavaa viikkoa!

  Vastaa
 3. Kata 23.06.2019

  Moikka! Me rakennettiin miehen kans talo, joka valmistui vuosi sitten. Mietittiin myös paljon laattoja ja oli jonkun verran ideoita ja ajatuksia mitä lähdetään hakemaan, mutta sitten kun tuotiin laattamallit talolle niin ei ne kaikki näyttänyt paikallaan ihan siltä mitä ajateltiin. Paljon vaikuttaa valaistus ja luonnon valo. Suosittelen ottamaan mahdollisimman paljon laattanäytteitä eri paikoista mukaan ja käyttämään niitä siellä talolla niin hahmottuu hyvin sopiiko joku tietty juuri siihen paikkaan mitä ajattelette.
  Tsemppiä rakennusprojektiin!

  Vastaa
 4. Salla 23.06.2019

  Meil kans okt valmistui tossa vuosi sitten. Samoin mietittiin kylppärin laattoja tosi paljon, ennen kaikkea kokoa. Ei haluttu sitä ”perus” 10 x 10cm kokoista, koska sit on paljon saumoja, jotka likaantuu 😀 (tai en tiiä voiko ne jotenki ohittaa, en oo nii perillä vieläkää näistä, mut kummiski). Otettii sit tommoset isommat laatat (30 x 60cm), joista ollaan tykätty tosi paljon. Ainut miinus oli, että se viemäriaukko ei sit voinu olla mikää perinteinen, että sellanen pieni pyöreä suht keskellä kylppärin lattiaa. Vaan piti sit ottaa semmonen kalliimpi systeemi, että kaato tapahtuu saunan ja kylppärin väliin jäävän lasiseinän kohdalle, joku unidrain nimeltään. Se on kyl ihan hienon näköinen. ollaan oltu tyytyväisiä tähän ratkasuun, vaikka just tuota kaatohommaa ei osattu etukäteen miettii ollenkaa, ku aateltiin vaan että isot laatat kiitos 😀

  Vastaa
 5. Loralii 23.06.2019

  Oon ikuinen haaveilija ja aina välillä pohdin vaikka remonttia ei ole nyt tulossa,niin unelmoin erilaisista kylppäreistä.. Ensimmäisenä suosikkina on ehkä just joku ”marokkolais tyylinen”musta valkoinen lattia..Joko sellasella kuviolla tai sit valkoisella pienemmällä sellasilla kolikon kokoisilla laatoilla toteutettu kylppäri ,jossa ehkä vois olla joku musta kuviointi.. (Vaikka sellanen ns rajattu neliö ,jonka sisus on valkoinen,vaikea selittää ???) Sit isoa koko valkoista laattaa ja yks tehoste seinä sitä tiilinnäköistä valkoista laattaa valkoisella saumauksella ja muut seinät isoa valkoista laattaa tai marmori jäljitelmää..Tai sit sellanen viisikulmainen aika iso musta mutta laatta lattiaan ja tehosteseinälle samaa,muut seinät sitä tiililaattaa valkoisena tai isot valkoiset laatat.. Yks on kans et joku harmahtava lattia vaikka marokkolaistyylillä ja sit marmorijäljitelmä seinät..Sit viehättää tollaset mustat raamiset suihku ovet tai sit koko lasinen .. Tilasta riippuen mustat kalusteet ja vaikka kultaiset hanat tai sit valkoista ja hopeaa.. Sadesuihku olis ihan must??..Välillä oon miettiny et beigeä hiekkaa mut sit ehkä siihen kyllästyisin nopeasti ,olis ehkä helposti tunkkainen ..Valkoinen ja musta on ajaton ja raikas .. mut ne perus 10×10 laatat on ehkä tylsät toki sit jollain mustilla kalusteilla ja kullalla saa kontrastia ja jotain särmää.. Olis kiva kuulla minkä tyylistä oot ite miettiny ja ihan kuvia ja idoita tänne blogiin ??. Laitan pari linkkiä mistä osa miellyttää omaa silmää tyylillisesti ?
  Mut monesti suomalaiset ajattelee et ajatonta koko valkoista,onhan se myynnin kannalta hyvä.. Mut mun mielestä koti pitää rakentaa itselle jos vähänkään haaveilee jostain muusta ku siitä valkoisesta mitä kaikilla on ♥️..

  https://www.homedit.com/black-and-white-bathroom-designs/

  http://decoholic.org/2016/08/09/21-bathroom-ideas-classic-black-white-scheme-always-winner/

  Vastaa
 6. Loralii 23.06.2019

  En tiedä katosiko mun aikaisempi vastaus jonnekki bittiavaruuteen kun ei näy täällä ?.. Mut siis olen kylppäri haaveilija ,vaikka nyt ei sellanen tule kysymykseenkään..
  Mut mustaa tai harmaata marokkolais tyylistä kuvioitua lattia laattaa ja valkoista ”tiili”laattaa valkoisella saumauksella tehoste seinälle ja muille ehkä valkoista isoa laattaa.. Tai sit lattia sellasta kolikon kokoista viiskulmasta/pyöreää lattia laattaa koko valkoisena ja siihen halutessa riippuen toki tilasta sellanen mustalla samalla laatalla tehty rajaus ”neliö”en osaa selittää.Mustat kalusteet ja kultaiset hanat ja sit sellanen mustaraamiset teollisuushenkiset suihku ovet..(Riippuen kuin iso tila on).. tai valkoiset kalusteet ja hopeat hanat sekä koko lasiset suihkuseinät tms… Tai harmaata lattiaa jollain kivalla kuviolla ja marmori jäljitelmä seinää.. Valkoiset kalusteet ja kultaista hanaa yms.. Tai isoa viiskulmaista mustaa laattaa lattialle ja samalla tehoste seinä ja muualle valkoista.. Ja sadetin suihku pitäs olla ?..
  Muutama linkki mis on aika kivoja idoita poimittavaksi jos tykkää musta valkoisesta tyylistä..

  http://decoholic.org/2016/08/09/21-bathroom-ideas-classic-black-white-scheme-always-winner/

  https://www.homedit.com/black-and-white-bathroom-designs/

  Ja mun mielestä kylppärissä saa olla jotain extraa jos siis haluu muuta ku pelkkää valkoista.. valkoinenkin on nätti ,mut liikaa ei pidä miettiä ”myynti”arvoa vaan sitä et rakentaa kodin omalle perheelle ♥️

  Vastaa
 7. ida ihana 24.06.2019

  Kuulostaa ja kuvissa näyttää ihanan rennolta juhannukselta ja lomanaloitukselta!:)
  Mulla on kanssa toi, että on aina hirveän korkea kynnys leikkauttaa yhtään hiuksia lyhyemmäksi, mutta sitten se tunne, kun on kiiltävät, terveet hiukset on ihana. Äkkiä sitä oppii tykkäämään lyhyemmistä hiuksista, ja jos ei, niin kyllähän ne kasvaa 🙂
  Mutta ihanaa, ihanaa lomaa teille! Nauttikaa auringosta ja yhdessäolosta!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/koton-kaupungissa

  Vastaa
 8. Sonja 24.06.2019

  Tee kaupallinenyhteistyö laatta brändin / firman kanssa, niin johan saat hyvän alennuksen ja asiantuntijan lausunnot 🙂

  Vastaa