miltä tuntuu lomailla

kuulumiset, loma, me

Moikka! Odotin heinäkuuta innolla, koska olen tämän kuukauden lasten kanssa lomalla. Mulla on ihan muutamat työjutut edessä, mutta olen tehnyt kaiken mahdollisen ennakkoon/siirtänyt elokuulle. Niin mahtava fiilis kun pystyn tai no osaan vihdoin pitää lomaa. Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on vain niin tärkeää. Monissa ammateissa se raja tosin häilyy, mikä tuo oman haasteensa.

Tämä viikko on mennyt rehellisesti lomaillessa. Ollaan syöty brunsseja ystävien kanssa ja lapset ovat nauttineet kamujen seurasta. Ollaan käyty Duudsonit parkissa, uimassa, kävelyillä ja siivoiltu kotona. Tarkoituksena on käydä kotia mahdollisimman tarkkaan läpi nyt heinäkuun aikana. Laitetaan nimittäin syksyllä kotimme myyntiin ja sitä varten haluan karsia kaiken turhan ja miettiä tarkkaan mitä laitetaan säilöön. Pyrin myös käyttämään vapaata aikaa uuden kodin yksityiskohtien suunnitteluun (=tästä tulossa postaus heti kun ehdin kirjoittaa) sillä elokuussa tehdään suurimmat valinnat. Kävin juuri iltakävelyllä Lilan kanssa ja ihailin naapuriin osittain noussutta hirsitaloa. Ihan mahtavaa ajatella, että meillä on sama vaihe edessä reilun kuukauden päästä.

Huomaan myös, että blogin suhteen ei ideat synny samalla tahdilla kun joskus. Tekisi mieli päivittää vain asuntoon liittyviä juttuja, reseptejä ja kuulumisia. Joten jos teillä on jotain tiettyjä aiheita mielessä, niin laittakaa ihmeessä viestiä. 🙂 Iiiihanaa loppuviikkoa ja kuullaan taas pian! <3Sara

farkkushortsit / bershka

sandaalit / freedom moses*

neule / zara

farkkutakki / na-kd

panta / cubus

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Liina Kettunen 05.07.2019

  Kun laitatte nykyisen kotinne myyntiin, linkkaathan sen myös tänne! Olemme mieheni kanssa kiinnostuneita siitä, niin ihana ja avara ? Toki voit laittaa ennen myyntiin laittoakin tietoja siitä mulle meilitse.

  Ihanaa lomaa!

  Vastaa
 2. Heidi 05.07.2019

  Rakennus- ja sisustushommat kiinnostaa ehdottomasti ja kuulumisia on aina mukava lukea!

  Haluaisin myös kuulla, onko teillä kuinka muuttunut päivärytmi loman myötä, valvovatko tytöt myöhempään / nukkuvatko päiväunia ja muuta?
  Meillä nimittäin illat venyy, samoin aamut, ja on kivaa kun voi ottaa rennommin. Silti vähän mietityttää miten rytmi kääntyy aikaisempaan, kun lapset mahdollisesti aloittavat syksyllä päiväkodin (mikäli pääsen töihin, olen hakenut uusiin paikkoihin kun paluu vanhaan ei houkuta). Jos nyt herätään 9-10 aikaan, ja arjen koittaessa herätys olisi varmaan viimeistään 6… En ole aamuvirkku ja on niin ihanaa kun lapset nukkuvat hyvin, joten nautin suuresti tästä kesämeiningistä.

  Ihanaa loman jatkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2019

   Ihana kuulla! 🙂 Joo meillä on kyllä rytmi hieman venynyt, mutta nyt kun Mikko on nrj aamussa, niin rytmi on hieman palannut 🙂 Mennään suht ajoissa nukkumaan ja sitten myös aamu alkaa aikaisemmin. 🙂 Mutta joo siis ymmärrän TODELLA hyvin, että nauttii siitä kun aamut antavat hieman siimaa enemmän 🙂 Kaikkea parasta teidän perheen kesään <3

   Vastaa
 3. Noora 05.07.2019

  Hei!
  Täällä myös suurta kiinnostusta teidän kotia kohtaan 🙂 minullekin voisi mahdollisesti laittaa asiasta sähköpostia, kiitos 🙂

  Vastaa
 4. Santruusa 07.07.2019

  Sain eilen synttärilahjaksi 365 -kirjan, jota kelpaa nyt lomalla lueskella laiturilla auringonpaisteessa tai terassilla vesisadetta kuunnellen. Nautitaan kesästä 🙂

  Vastaa
 5. Jenni 07.07.2019

  Moi, ollaan hetki sitten muutettu Espooseen, eikä ihan olla perillä vielä parhaista lenkkipoluista, jossa koiran kanssa ulkoilla 🙂 Olisko sulla jotain vinkkejä? Meillä on auto käytössä joten polut voivat olla missä päin tahansa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2019

   ainakin kaikki espoon rannat on ihania 🙂 Haukilahti esim 🙂
   Sitten tietty espoon keskustpuisto!

   Vastaa