hepuli

podcast, pohdintaa, työelämä

Helouuuu! Vitsit mulla tulee hyvä mieli kun katson näitä kuvia. Mulla on ollut Johannan kanssa studiolla super hauskaa ja toisinaan taas itku on ollut herkässä. Meidän höpöttelyt ovat yksi paras osa työtäni. Podcastia tehdessä pitää olla ihan äärimmäisen hereillä ja KUUNNELLA mitä toinen sanoo. Monesti ajantaju häviää ja 20min tuntuu ihan 5min. Usein tuottajamme Iso H huikkailee, että hei nyt on mennyt jo puolituntia jne. 😀

Teimme päätöksen, että äänitämme jaksoja läpi kesän ja tämä aiheutti pienoisen aikataulusäädön. Pääsimme kuitenkin yhtenä iltana-yönä tekemään jaksoja (kiitos Henkalle joustosta 😀) ja siis hitsit sitä naurun määrää. Ekaa kertaa podcastia tehdessä aloin miettimään, että loppuuko nauru ja saadaanko tehtyä työt loppuun. Näyttelijän töissä näin on päässyt käymään useamminkin ja etenkin nuorena. Viime vuosina, en päästänyt itseäni enää samaan hepulitilaan, vaan sinnittelin siihen saakka että kuvasuunnat oli tehtynä. Tosin välillä repesin totaalisesti kesken. 😀

Tiedättekö sen fiiliksen, kun EI SAA NAURAA.. Ihan niinkuin kouluaikoina! Se vasta naurattaakin, kun ei saa nauraa! 😀

En tietenkään tarkoita, että en kunnioittaisi toisen työtä, tai vetäisin kaiken lekkeriksi. Joskus vain on sellaisia päiviä, että hepuli on herkässä. Näyttelijän työssä on myös paha, kun yleensä vastanäyttelijä on niin tuttu, että näkee pienestäkin mikroilmeestä jos toista naurattaa.. Tämä yhteys on samalla myös ihan paras!

Mutta hei tämä meidän uusin jakso on aikamoista hepulointia ja ekan kerran mietin kaksi kertaa meneekö vähän yli.. 😀 Juttelin äitin kanssa eilen puhelimessa ja hän totesi, että olipa hauska jakso.. Joten ei se vissiin yli mennyt.. 😀 Hei IHANAA viikonloppua! Kannattaa kuunnella meidän podcastia myös kesän ajan, koska saadaan vihdoin meidän miehet myös ääneen ja ei vain yhden jakson ajaksi.. 😉 <3Sara

kuvat / Lilli Salminen / Asennemedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. ida ihana 06.07.2019

  Mä oon innostunut nyt kesällä kuuntelemaan teidän podcastejä!:) Voin opettajan töitä tehneenä hyvin kuvitella, kuinka niitä äänittäessä pitää olla tosi läsnä ja skarppina. Mutta olette onnistuneet hyvin, niitä on kiva kuunnella, ja se, että teillä on myös hauskaa välittyy ja tartuu kuulijaan! Kiitos! <3
  Ihanaa viikonloppua!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2019

   Hei ihanaa. Kiitos paljon <33333
   Kaikkea parasta sinne 🙂

   Vastaa
 2. kaisu 06.07.2019

  Teijän podcast on ihan parasta, ja kiva että jaksoja tulee myös kesällä. Kuuntelen teitä usein lenkillä luurit päässä ja naureskelen teijän mahtaville jutuille, kerrankin nauroin niin kovaa ääneen että muutama ohikulkijakin alkoi hymyillä 🙂

  Vastaa
 3. Jensku 07.07.2019

  Oli ihan mahtava jakso! :’D

  Vastaa
 4. Tiina/Fit Fat Mama 08.07.2019

  Ihanan iloisia kuvia 😀 <3. Huippua, että oot saanu työn kautta (ilmeisesti ette tuntenu ennen) noin hyvän ystävän 🙂

  Vastaa
 5. SH 08.07.2019

  Ei todellakaan mennyt yli teidän hepulit… Ihana vaan ku ootte rentoja ja täysin omia itseänne.
  Kuuntelen teitä aina lenkillä, ja välillä on naurussa pitämistä ettei ihmiset tuijottaisi kun yksin hihittelen.

  Vastaa
 6. Kati 12.07.2019

  Ihania kuvia teistä! 🙂 Ja podcast on just mahtava, kuuntelen usein työmatkalla, ehdin juuri ja juuri aina yhden jakson kuuntelemaan. Useasti käy niin, että teidän hepulit tarttuu ja saa nauruterapiaa samalla 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.07.2019

   Hei ihan mahtavaa kuulla, kiitos niin paljon 🙂 Tulipa hyvä mieli tästä viestistä 🙂

   Vastaa
 7. Krista 15.07.2019

  Hei! Ihana jakso. Ihana teitä on kuunnella, vaikka hyppäsin mukaan vähän myöhässä 🙂

  Vastaa