Heinäkuun TOP-lista

kuulumiset, loma, me

Moikka! Me startattu viikko leikkipuistossa kaveriperheen kanssa ja illalla suuntaan jumppaamaan. Tälle viikolla ollaan liikkeellä suht paljon, kun treffejä on sovittuna melkein jokaiselle päivälle. 🙂 Alla listaa heinäkuun parhaista paloista. Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

Mansikat / Mä rakastan tuoreita marjoja ja etenkin kotimaisia. Mansikat ovat kauppareissujen vakio ja niitä syödään sellaisenaan, jogurtin, jäätelön tms kanssa.

Kuulokkeet / En olisi osannut ajatella kuinka paljon tykkään langattomista kuulokkeista. Siis aivan mahtavat! Tykkään kuunnella podcasteja, äänikirjoja ja musiikkia lenkillä, matkustaessa ja kotitöitä tehdessä. Näissä Applen langattomissa kuulokkeissa on myös tosi helppo lataussysteemi ja akku kestää todella hyvin.

Vihkot / Mulla on perinteinen paperikalenteri ja tykkään käyttää myös vihkoja kaiken maailman asioihin. Podcastilla on oma muistivihko ja nyt tietty rakennusprojektilla. Monet asiat vaativat muistiinpanoja, pallottelua ja olen huomannut, että kirjaaminen helpottaa jäsentelyä. Vihko kulkee mukana melkein kaikkialla! On parasta kun ei tarvitse muistaa omassa päässä kaikkea.. 😀

Kirja / Sain juuri kuulla, että mun kirja 365 Ilon ja inspiraation vuosi on myynyt miltein 5000 kappaletta. <3 Ihan hurjaa ajatella, että kirjaa on mennyt sellainen määrä. Oon super iloinen siitä, että kirja on relevantti minulle varmasti myös vuosien päästä, eikä se ole millään tapaa sidottu aikaan. Juuri yksi päivä lueskelin sitä ja mietin, että pitäisi lukea useammin. Olin unohtanut vaikka kuinka monet kohdat. 😀 Kirjaan on koottu kaikkea ihanaa ja inspiroivaa. Minun suosikki ajatukset, mietteet ja vinkit ovat yksien kansien välissä. Kirjan pystyt tilaamaan itsellesi tai lahjaksi täältä.

Pätkis / Kesä on JÄÄTELÖ aikaa ja tulen pian kirjoittamaan teille mun tämän hetken suosikeista. 😀 Koska ketä nyt ei kiinnostaisi erilaiset jäätelöt?? Haha..:D Mietin myös, että olisi siistiä tehdä itse jätskiä. Jaan reseptin, jos onnistun! Mutta asiaan.. Tämä kesänä tämä Pätkis suklaapatukka on ollut myös aika kova! Ehkä yksi parhain Fazerin suklaapatukka jota olen maistanut. Oletteko testanneet??

Hajuvesi / Tuoksutin Santa Monican Sephorassa tätä Chloén hajuvettä ja rakastuin. En ostanut hajuvettä, mutta nappasin sen kentältä matkaan, kun tuoksu jäi niin kovasti mieleen. Nyt olen tuoksutellut tätä ihanuutta päivät pitkät. Kannattaa käydä testaamassa. 😉

Millainen olisi teidän heinäkuun TOP-lista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. ida ihana 10.07.2019

  Kyllä kesän marjat olisi ehdottomasti munkin listalla!:) Lisäksi siihen kuuluisi tänä kesänä myös Tukholma, Frendit, joita ollaan iltaisin poikaystäväni kanssa joka ilta nyt kesällä katsottu, ja limut ja kahvit terasseilla, ollaan kokeiltu ihania uusia paikkoja!<3
  Kiitos postauksesta ja onnittelut menestyksekkäästä kirjasta, se multa jo löytyykin!:)
  Ida
  Ps. Blogista voit lukea meidän Tukholman reissusta:
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/mita-tehda-tukholmassa-parhaat-museot-ja-nahtavyydet-meidan-matkalta/
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/vinkit-tukholmaan-meidan-matkan-parhaat-ravintolat-kahvilat-ja-terassi/

  Vastaa
 2. Saga 11.07.2019

  Tuohon sinun ”pätkis-ihastukseen” voin samaistua täysin ? Mansikat on myös ihania ?

  Vastaa