tiistai

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, loma

T uplakääk! Yksi mun lemppari podcasteista tulee tiistaisin ulos ja se on nimeltään Tuplakääk. 🙂 Myös meiltä tulee Papupata jakso ulos joka tiistai ja tänään 41. GOT tilitys vieraiden kera.. Saatiin vihdoin meidän miehet studioon. ;D

I lo / Nähdään tälläkin viikolla paljon kavereita ja melkein joka päivälle on sovittuna leppoisia leikkitreffejä, hengailua ja hyvää ruokaa. Lapset ja aikuiset nauttii seurasta ja on kivaa vaihtaa kuulumisia kaikessa rauhassa. Viime viikolla käytiin ystäväperheen luona lounaalla ja siellä vierähti yli neljä tuntia. 😀 Tämä on kyllä lomassa parasta!

I ltapäivä / Tänään lähden iltapäiväksi Raisioon tutustumaan Listone Giordanon lattioihin. Ei olla vielä tehty päätöstä yläkerran lattian suhteen (eikä kyllä alakerrankaan), joten innolla odotan millaisiin sävyihin ja materiaaleihin pääsen tänään tutustumaan.

S ade / Eilen avasin illalla ikkunan ja kuuntelin sadetta.. Nyt katson kun pihalla tihuttelee ja taidetaan vetää tänään sadetakit niskaan.

T yöt / Ne ovat pysyneet heinäkuun ajan taka-alalla ja olen keskittynyt tulevan kodin suunnitteluun. Vähän jo kutkuttaa kaikki syksyn työt ja tulevat muutokset.

A amut / Mikko on heinäkuun töissä NRJ aamussa, joten hän herää arkena jo viiden pintaan. Me heräillään tyttöjen kanssa usein kasin maissa ja valun hiljakseen keittämään kahvia sekä tekemään aamupalaa. Yhteinen aamupala hetki on aina yksi päivän parhaimmista, kun jutellaan yhdessä ja pohditaan edessä olevaa päivää. Mimosa on nautiskellut nyt lomalla riisipuuroa kanelin&sokerin kera.. Hän RAKASTAA riisipuuroa on toivonut koko kevään, että saisi syödä sitä aamupalaksi. Mulla on niin vahva mielleyhtymä jouluun, että ihan vielä en tuota herkkua nauti.. 😀

I rtokarkit / Parasta on, kun löytää laukusta irttaripussin. Käytiin viime perjantaina tyttöjen kanssa leffassa ja löysin aamulla mun vajaan irttiaripussin. Herkuttelin namit kahvin kanssa! En yleensä syö karkkeja (jäätelö ja leivokset, mulle kiitos!:D), mutta välillä ne ovat korvaamattomia.

Ihanaa tiistaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *