viikkokatsaus

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, loma, me

Moi! Mitä teidän kesään kuuluu?

Tämä viikko on kiva monella tapaa. Kuokka lyödään maahan (VIHDOIN) ja Mikko vetää viimeisen NRJ kesäaamu setin. Perjantaina suunnataan mökkeilemään läheisten kanssa ja ehditään viettää koko perheen voimin lomaa ennen syksyn starttia. Saadaan tällä viikolla pieniä vieraita, kun tänään kaksi ystävän lasta viettää päivän meillä ja myöhemmin viikolla siskon poika. Meidän tytöt pääsevät myös yökylään ja me Mikon kanssa puolestaan treffeille. Taitaakin olla kesän eka meno ihan kahdestaan, ihanaa! <3

Me käydään myös kotia läpi ja viedään tavaraa varastoon / kierrätykseen. Yritän kaikkeni ennakoida tulevaa muuttoa, koska kahden pienen ja työkiireiden kanssa se ei ole ihan iisein homma. Oon myös miettinyt blogin tulevaisuutta ja mitä sen kanssa tekisin. Ruoka & reseptit, rakentaminen ja perus postaukset ovat edelleen lemppareita. Silti kaipaisin jotain muutosta. Joten katsotaan nyt sitten tuleeko tähän normi muuton lisäksi myös virtuaalinen muutto. 😀

Nyt me lähdetään neljän muksun kera viemään Lilaa aamukävelylle. Kyllä hänen tänään kelpaa, kun huomiota tulee joka tuutista. Hei ihanaa ja lämpöistä viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Roosa / Sos 22.07.2019

  Ihana look Sara, unikko ei petä!! Ja niin ihanan kuuloisia lomasuunnitelmia teillä, mökkeily on kyllä aina kesän parasta antia. Nauttikaa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.07.2019

   Kiitos <3 Joo tämän unikon värit ovat kyllä vieneet sydämeni. 🙂 Kiitos samoin, ihanaa kesää!

   Vastaa
 2. ida ihana 24.07.2019

  Tuo mekko on ihana, ja sopii sulle tosi hyvin!:) <3 Juuri eilen kun kävelin Marimekon ikkunan ohi, mietin taas, miten hienoa on, että Marimekko tuo aina tyylikkäisiin klassikkokuoseihinsa uusia, raikkaita värivaihtoehtoja.
  Kivaa viikkoa!:) Hyviltä kiuulostaa teidänkin suunnitelmat. Me lähdetään tästä kohta kohti Naantalia <3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.07.2019

   Kiitos paljon <3 on kyllä herkulliset värit 🙂
   Heiiii ihania suunnitelmia! Mukavaa aikaa Naantaliin 🙂

   Vastaa