kesän suosikkivaate

me, muoti, tyyli

Moikka! Tänän kesänä olen viihtynyt parhaiten hulmuavassa mekossa. Veikkaan, että tämä ei tule muuttumaan näiden lämpöaaltojen aikana. Väljä ja viileä kangas on ihanan tuntuinen iholla ja mekko on kiva kun sen pystyy stailaamaan rentoon ja siistiin menoon. Tämä kyseinen leo-mekko toimii myös syksyllä neuleen ja Martensien kanssa. Mutta ennen kun innostutaan syysmuodista, niin nautitaan vielä kesästä.

Mekkoa valitessa kannattaa kokeilla muutamia kokoja ja varmistaa, että nappaa juuri sen oikean koon. Monesti tykkään itse käyttää M kokoa, mutta esim tämän mekon kanssa S toimi paljon paremmin. Aina ei kannata vain napata tuttua kokoa, vaikka sovittaminen ei varmasti kovin monen lempipuuhaa olekaan. 😀

Toinen suosikki on ollut sisustuslehdet ja pinterest. Sain Mikolta nimpparilahjaksi lähikaupan kaikki sisustuslehdet ja niitä on ollut ihana selailla. Olen kiinnostuksella katsonut asuntomessujen kohteita ja inspiroitunut milloin mistäkin. Meillä muuten kuokka lyötiin nyt vihdoin maahan ja ensi viikollla alkaakin jo sitten paluutus. Aurinkoista ja lämpöistä päivää! <3Sara

mekko / Lindex

sandaalit / Freedom Moses*

neule / ginatricot*

donitsi / hm

kaulakoru / glitteri

korvakorut / &other stories

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *