tiistain ajatukset

loma, travel, tyyli

Moi! Nautitteko te lämmöstä vai millainen lämpötila on teidän mieleen? Oltiin juuri viikonloppu mökillä ja en tiedä miten oltais nukuttu siellä ilman ilmalämpöpumppua. Nukuttiin suht pienessä mökissä nelisteen + Lila ja veikkaan, että ilman viilennystä unet olisi jääneet aika vähälle. Rakastan muutenkin nukkua viileässä ja samoin tytöt. Me ollaan ehditty nauttimaan kesän helteistä paljon, joten ei kyllä yhtään ole haitannut säiden muutos.

Tontilla on paalutus meneillään ja asiat etenee hurjaa vauhtia. Tulevien viikkojen aikana tullaan tekemään monia päätöksiä ja lyödään lukkoon eri toimituksia. Oon niin fiilareissa, kun pääsen tällä viikolla tapaamaan eri ammattilaisia ja ideoimaan heidän avustuksella. Tänään ollaan siivottu kotona ja kohta suunnataan leikkipuistoon. Illalla mun olis tarkoitus kokkailla ekaa kertaa poke bowl ja testailla miten se onnistuu kotona. Jaan teille reseptin, jos tulee hyvää.. 🙂

Vitsit miten näissä kuvissa ollaan eri fiiliksissä kuin esim mökillä.. 😀 Oli aivan ihanaa, kun LOSin matkalla meikkasin joka päivä ja katsoin vaatteet ja korut ajan kanssa. Silti paljon ihanampaa on vetää verkkareissa ilman meikkiä ja tukka takussa. 😀 Mutta balanssi se taitaa tässäkin asiassa olla parasta! Molempia sopivassa suhteessa.. 😉

Hei ihanaa tiistaita! Muistakaa kuunnella mun ja Johannan Papupata podcastia. Uusimmassa jaksossa on taas meidän miehet vieraana ja puhutaan astetta vakavammin. Johanna paljastaa myös hänen syksyn suunnitelmat.. <3 woop woop! <3Sara

>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Kata 02.08.2019

  Mahtavaa että hommat tontilla etenee! Kerroit että teillä laitettiin paalut, kuinka syvälle ne jouduttiin laittamaan? Pitikö maaperätutkimuksen tulokset paikkaansa? Meilläkin on talo suunnitteilla ja hieman huolestuttaa pysyykö budjetti paalutuksen osalta.. :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2019

   Jep 🙂 Olimme tehneet maaperätutkimuksen ennen tontin ostoa.. ja paalut eivät menneet kauttaaltaan niin syvälle kuin oltiin ennustettu. Kyllä luulisi, että maaperätutkimukseen voi luottaa.. mutta en kyllä ole varma.. niin moni juttu tässä muuttunut matkan varrella 😀 😀

   Vastaa