päivä mun kanssa

lapset, loma, me, päivä mun kanssa

Moikka! Me vietettiin elokuun ensimmäistä näissä merkeissä. <3Sara

07.30-10.00 / Heräsin herätyskelloon ja raahauduin unisena tekemään aamupalaa. Vastasin samalla pariin mailiin, kävin meikkaamassa ja sitten lähdin Kaakelikeskukseen. Aamun eka tapaaminen alkoi jo ysiltä, kun suunniteltiin tulevan kodin laattoja sekä värimaailmaa.

10.00-13.00 / Tapaamisen jälkeen suuntasin Kaareen, puhuin pitkään hyvän ystäväni kanssa puhelimessa samalla kun kiertelin kauppoja ja odotin, että Hanko Sushi aukeaa. Kävin syömässä lounaaksi grillattu lohi bowl:in ja sen jälkeen lähdin seuraavaan tapaamiseen Laattapisteelle. Ihastuin erityisesti Laattapisteen allaskalusteisiin. Tajusin myös miten paljon on vielä selvitettävää ja tehtävää ennen laatoitusta.. 😀 Mutta hyvä olla ajoissa liikkeellä.. 😉

13.00-17.00 / Tulin kotiin ja vedin pitkästä aikaa päikkärit. Tytöt&Mikko oli olleet koko aamupäivän puistossa ja he istui katsomaan elokuvaa. Oli ihanan energinen olo kun heräsin 1h päikkäreiltä (yleensä olen vain vihainen päikkäreiden jälkeen) ja Mikko teki makaroonilaatikkoa ruuaksi. Syötiin ja lähdettiin extempore iltahupiin. Ollaan tehty tänä kesänä paljon asioita oman perheen kesken ja tykätty siitä kovasti. Tytöt meinasi haljeta onnesta, kun päästiin Lintsille. Oli myös eka kerta, kun mentiin ilman rattaita ja Mimosakin oli yli 100cm!!!! 🙂

17.00-23.00 / Linnanmäellä kierreltiin laitteita läpi ja oli ihan mahtavaa päästä koko porukalla kyytiin. Aikaisemmin olen aina ollut rattaiden vahtina/pienemmän kanssa.  Suosikkeja oli: Rinkeli, Kummitusjuna, Pikajuna ja narunveto. Syötiin lintsillä iltapala ja lähdettiin kotiin vasta puoli kymmenen. Tytöt meni suoraan nukkumaan ja me katsottiin vielä Remontilla rahoiksi + syötiin vesimelonia. Aika ihana päivä näin loman viimeiselle viikolle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Janika 02.08.2019

  Niin asian vierestä kuin vaan voi mutta joskus kirjoitit nimikointitarroista millä voi nimetä esim. Päiväkotiin vaatteita yms… niin mistä niitä tilasit? Nyt olis meillä tarve kuin päiväjotitaival kutsuu kohta ☺️

  Vastaa
 2. Lyyli täti 03.08.2019

  Oi ihana postaus. Jatka samaan malliin. Voi, voi.

  Vastaa
 3. ida ihana 03.08.2019

  Ihana päivä, tätä oli kiva lukea!:) Toi sun lounas näyttää niin hyvältä, sushi ja sushibowlit on niin mun lemppareita! Ja usein lapsena parhaita päiviä oli just se kesän lintsipäivä, ja nytkin haluaisin sinne parin viikon päästä päästä synttäreitä viettämään 😉
  Ihanaa alkanutta elokuuta ja viikonloppua!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2019

   ihana kuulla 🙂 hei jeee! Kuulostaa niin kivalta synttärit lintsillä <3

   Vastaa