Tervetuloa arki

kuulumiset, me, ootd

Moikka! Meillä starttaa arki pikkuhiljaa. Tänään lapset menivät päiväkotiin ja en olisi voinut olla iloisempi siitä miten ensimmäinen päivä sujui. Ihanaa, että saadaan arki rullaamaan vaikka tietty tämä alku vaatii aina oman totuttelun. Monesti sitä tulee aikuisten ja lasten tsempattua töissä ja päiväkodissa, kun taas sitten kotona uskalletaan näyttää kaikki väsymys, jännitys ja kiukku. Onneksi osaan nyt jo etukäteen varautua siihen, että lomalta paluu ei aina suju pelkästään hymy huulilla.. Vaikka ensimmäinen päivä sitä lupailisikin.

Tänään vietin töiden lomassa aikaa siskoni kanssa, kun hän oli varannut meille päähieronnat. Aah, miten ihanaa! Päähieronta on kyllä sellainen luksus mihin voisin panostaa tulevaisuudessa enemmän. Viimeiset vuodet mun päänahka on ollut ajoittain kireähkö ja senkin takia hieronta tuntuu extra hyvältä. Parasta on se kun kampaajalla saa aina hiustenpesun yhteydessä rentouttavan hieronnan. Ai että! Päähieronnan jälkeen käytiin vielä syömässä ja muutamilla kaupoilla. Teen erillisen postauksen aiheesta, kun tuli niin paljon vinkattavaa teille. 😉

Tänään myös uusi Papupata jakso 44. Kumman kaa? Missä me Johannan kanssa leikkimielisesti valitaan kahden vaihtoehdon välillä.. 😀 Se oli yllättävän hankalaa! Olisi ehkä pitänyt miettiä vahitoehdot ja perustelut etukäteen. Toisaalta taas tykkään tehdä podia rennosti ja ilman pitkiä suunnitelmia. Oon muuten ihan fiilareissa, kun nyt kesän jälkeen kaikki podcastit palaa lomilta (ne jotka lomailivat) ja saan taas uutta kuunneltavaa. Pitääkin muuten kasata pian tämän hetken suosikkipodit teille.

Lämpöistä elokuun viikkoa. Ihanaa, että kesää on vielä jäljellä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *