podcastit

podcast, työelämä

Moikka! Toivottavasti siellä on ollut kiva viikko tähän saakka. 🙂

 • Hei Baby / En tajua miten tällaista podcastia ei ole ollut aiemmin. Ihan täydellistä kuunneltavaa liittyen raskauteen, äitiyteen jne jne. Olen myös kuullut useiden kavereiden kuuntelevan tätä podcastia, vaikka lapsi-asiat eivät ole vielä ajankohtaisia.
 • Backlund & Lange / Löysin tämän podcastin kesällä ja olen nyt kolunut heidän vanhoja jaksoja läpi. Podcasteja löytyy kahden vuoden ajalta, joten riittää vielä hetkeksi kuunneltavaa 😉
 • Mimmit sijoittaa / Ekaa kertaa ymmärsin selkeästi korkoa korolle ilmiön, kun kuuntelin tätä podcastia. Sijoittaminen kiinnostaa mua ja siksi haluan ehdottomasti jatkossakin kuunnella Mimmien parhaat vinkit.
 • Tuplakääk / Parasta!! Julkkisjuorut on BEST!
 • Ei saa peittää / Tämä podcast on super viihdyttävä ja on hauskaa kuunnella millaisia näkökulmia Ruotsin puolelta.
 • Perho & Pääskysaari / Fanitan molempia suuresti. Tätä podcastia taitaa olla radio play sovelluksessa jo kolme kautta. Iso plussa siitä, että jaksojen pituus on 1h! 🙂

Meidän papupata podcastia kuuntelen lähinnä raakaversio vaiheessa, mutta muuten tulee kuunneltua muiden höpötyksiä. Oletteko te löytäneet podcastit? Mä usein tykkään kuunnella samalla kun ajan autoa, teen ruokaa, siivoan tai vaikkapa meikkaan. Ilmiantakaa myös teidän suosikki podcastit, niin löydän toivottavasti lisää kuunneltavaa! 🙂

Meillä alkoi eka arkiviikko kevennetysti ja huomenna ollaankin koko porukka vapaalla. Meinataan mennä yhdessä aamupalalle ja viettää aikaa ulkona. Tänään meillä oli tontin pohjakatselmus ja se meni hyvin (huh). Se tarkoittaa sitä, että projekti jatkuu aikataulussa ja ei mene enää montaa viikkoa kun hirret saapuu pihalle. Niin jännää!

Ihanaa iltaa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Mmm 08.08.2019

  Potterless spotifysta, siinä n. 26 v mies lukee ekaa kertaa harry potter it ja käy podcasrissa sitte läpi luvun tapahtumia jonkun vieraan kanssa. Siinä spekuloidaan just outoja ja kyseenalaisia asioita joita luvusta ja kirjoista löytyy ja on hauska kuunnella kun tämä herra yrittää arvata kirjojen tapahtumia

  Vastaa
 2. ida ihana 10.08.2019

  Kiitos vinkeistä!:) Mimmit sijoittaa ja ei saa peittää ovatkin jo listalla, mutta Perhoa ja Pääskysaarta haluan kokeilla!:) Oon tykännyt kuunnella myös: afterwork, perjantain parhaat ja nonsense.
  Teidän papupata on kyllä myös niin ihana -täydennätte toisianne ihanasti Johannan kanssa <3

  Vastaa
 3. Podihullu 10.08.2019

  Mun suosikki podit papupadan lisäksi tietysti, on Hilla ja Inari, ensimmäisen maailman ongelmat ja afterwork.

  Vastaa