viikon parhaat

me, pohdintaa

Meidän ensimmäisen arkiviikon parhaat palat. <3 Mukaan on toki mahtunut paljon myös niitä ei kovin hehkeitä hetkiä, mutta pidättäydytään nyt tällä kertaa kohokohdissa. 😀 Kiinnostaisiko teitä muuten joskus viikon pohjat tyylinen postaus? 😀 Ihanaa uutta alkavaa viikkoa! <3Sara

Päähieronta / Käytiin siskon kanssa alkuviikosta 1h päähieronnassa, jonka jälkeen minulle suositeltiin uutta hoitokertaa.. Tämä kertoo varmaan jotain mun jumeista ja siitä miten hyvää hieronta teki. Ihanan paljon hierottiin myös kasvojen lihaksia! Oon kertonut Papupata podcastissa, että yksi asia mihin en panosta on kaikenlaiset hoidot. Käyn tosi harvoin missään hoidoissa (paitsi kiropraktikolla) vaikka varmasti tekisi super hyvää!

Aamiainen ja vapaa-ilta Mikon kanssa / Arki mahdollistaa vapaita hetkiä meille vanhemmille ja se tuntuu välillä niin kivalta. Tällä viikolla tytöt oli vielä Mummalassa yökylässä ihan muuten vaan. 🙂

Päiväkoti ja viskari / Matilda ja Mimosa ovat olleet niin iloisia päiväkodista, kavereista ja leikeistä. Matilda siirtyi isompien ryhmään ja vaikka jännitys oli kova, niin kaikki mennyt enemmän kuin paremmin.

Kehonhuolto / Käyn edelleen crossfitissä, mutta nyt olen innostunut salin kehonhuoltotunnista. Aivan ihanaa avata, venytellä ja hoitaa lihaksia. Pyrin käymään tällaisella tunnilla kerran viikossa.

Tontti / Meidän tontilla on valettu tällä viikolla perustukset! Woop Woop!

Porvoo & Meat District / Käytiin kaverin kanssa lauantaina Porvoossa. Kierreltiin vanhassa kaupungissa, putiikeissa ja mentiin Meat Districtin terassille syömään. Miksi en ole käynyt siellä aiemmin? Saatiin mielettömän hyvää palvelua ja ruoka oli 6/5. Nyt löytyi kyllä uusi lemppari rafla Porvoosta.

Metsäretki / Tänään aamulla satoi vettä, mutta päätettiin lähteä koko porukka ulos metsäretkelle. Ilma oli ihanan raikas ja sade antoi ihan omanlaisen fiilikseen retkelle. Bongailtiin ötököitä ja mustikoita. Postauksen kuvat ovat aamun retkeltä <3!

Anoppilan perunat ja porkkanat / Tänään saatiin herkutella oman maan perunoita ja porkkanoita. Miten hyviä! Saatiin niitä vielä iso kasa kotiin mukaan, joten ei tarvitse pohtia ruokia seuraaville päiville. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Johanna 11.08.2019

  Ehdottomasti kiinnostaisi kuulla viikon pohjat. Ymmärrän ja on ihanaa, että keskityt positiiviseen, mutta joskus olisi kiva kuulla, että teilläkin on ei niin kivoja hetkiä 🙂 Olisi blogi silloin mielestäni inhimillisempi. Kun joskus itsellä, myös kahden pienen lapsen äitinä, päivät on 3 v uhmassa tarpomista ja 1 v yö-valvomista, niin olisi kiva kuulla, että teilläkin on ei-niin-hohdokkaita-päiviä 🙂 Rakennusjutut kiinnostaa kovasti, sillä mekin rakensimme 6,5 vuotta sitten – siihenkin matkaan kuuluu jos jonkinmoista 😉

  Vastaa
 2. Suvi 11.08.2019

  Samaa mieltä Johannan kanssa. Positiivisuus on hyvä asia ja siitä ei missään nimessä pidä luopua, mutta ripaus realismia ei-niin kivojen juttujen muodossa toisi blogin vielä lähemmäs lukijaa. Meillä kaikilla kun on niitä huonompiakin hetkiä ja ne ovat osa elämää siinä missä kohokohdatkin. Ja lapsiarjen keskellä ne ”pohjat” olisivat hyvää vertaistukea silloin tällöin luettuna 🙂

  Vastaa
 3. ida ihana 12.08.2019

  Kiitos tuosta Porvoon ravintolavinkistä, Porvoo kun on ihan lemppari päiväretki kohteitani, ja sinne on viimeistään ensi keväänä, jos ei joulun aikoihin, päästävä taas uudestaam!:)
  Kehonhuoltotunnit joogatuntien lisäksi on myös ihan mun lemppareita -niiden jälkeen on aina niin hyvä olo!<3
  Ihanaa tätäkin viikkoa!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  Vastaa
 4. Kati 12.08.2019

  Uskoisin kyllä että sinä saat ne ”viikon pohjatkin” kirjoitettua positiivisesti 😀 😀
  Ymmärrän kyllä, että mieluusti aina kirjoittelee ennemmin niistä hyvistä ja iloisista jutuista, mutta eihän ne negatiivisetkaan tarvitse olla luonteeltaan (siis ilmaisu) sellaista että kuulostaa kuinka kaikki romahtaa. Uskoisin, että monestikin ne on juuri niitä ohikiitäviä hetkiä. Mutta hauska postausaihe voisi tosiaankin olla! 🙂

  Oi omat perunat ja porkkanat<3 Olisipa ihanaa saada pitkästä aikaa, muttei kukaan lähellä taija kasvatella. Onneksi on edes omia mustaherukoita ja puutarhavadelmia, todella luomua kun en millään ole muistanut ikinä edes lannoittaa 😉

  Kehonhuoltoon ja muihinkin hoitoihin pitäisi kyllä panostaa itsekin enemmän. Sain kasvohoitoon lahjakortin synttärilahjaksi, kyllä siellä ollessa ihmettelin, miksi en suo tätä itselleni useammin.

  Vastaa
 5. Maria 13.08.2019

  Porvoo on niin ihana ? Innolla odotan muuttoa sinne, muutama viikko enää! Itekki käyn ihan liian harvoin missään hierojalla tms. Pitäs vaan myistaa panostaa enemmän! Ihanaa kesänjatkoa/alkavaa syksyä? ?

  Vastaa