tiistain kuulumiset

me, ootd

Helouuu! Mitä teille kuuluu?

Tänään ollaan tehty asuntoon liittyviä asioita ja listattu kaikkea mahdollista –to do listalle. Välillä meinaa tulla hiki, mutta parasta on kun ryhtyy vaan hommiin. Mikolla alkaa ensi viikolla kuvaukset, joten nyt kannattaa tehdä vielä kaikki mahdollinen mihin kaipailen hänen apua. Oon alkanut tehdä päivän –to do listoja ja se on auttanut paljon. Eli listaan ne asiat mitkä on saatava tehtyä juuri tänään. Silloin tulee keskityttyä oleelliseen ja mitään seuraavan viikon hommaa ei ala säätämään kesken kaiken. 😀 Miten te hallitsette liikkuvia osia?

Tänään tuli myös uusi Papupata podcastin jakso ja aiheena on konfliktit parisuhteessa. Jakso on yksi omista suosikeista tähän saakka. Meillä oli niin rento ja mukava tunnelma studiossa, vaikka aihe itsessään olikin astetta tulisempi. Löydät jakson täältä ja myös Acastin, Spotifyn + iphonen oman podcast sovelluksen kautta.

Tuli muuten hirvee himo tiikerikakkuun. 😀 Itse tehdyt kuivakakut on niin hyviä! Ehkäpä leivotaan tänään illalla tyttöjen kanssa. Lupasin kyllä mennä kaverin kanssa jumpalle, mutta sittenhän on hyvä syy sen jälkeen herkutella. Kivaa tiistaita! <3Sara

housut / Kappahl*

neule / nakd*

laukku / louis vuitton

kengät / nike*

kello / Polar*

korut / &other stories

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. ida ihana 14.08.2019

  Mä tykkään myös tehdä to do -listoja. Laitan siihen ne asiat ekaksi, jotka täytyy saada hoidettua tänään, ja sitten loppuun asioita, joita kannattaa hoitaa poisalta/ideoida, jos on aikaa. Se priorisoi hyvin asioita, ja auttaa myös hahmottamaan kokonaisuutta ja hallitseman stressiä.
  Pakko muuten sanoa, että tuo teidän uusin papupod-jakso oli kyllä yksi hauskimmista!:D Kuuntelin sitä kävellessäni keskustaan, ja huomasin nauravani välillä ääneen <3
  Mukavaa viikkoa ja tsemppiä todolistan kansa!:)
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  Ps. Laitoin blogiin joitain meidän lemppari arkiruokareseptejä, jos haluatte jotakin kokeilla:
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/arkiruoka-kasvis-reseptit/

  Vastaa
 2. Kati 16.08.2019

  Mie oon sellainen kaaos, että kun alan tehdä jotain asiaa, niin kohta huomaan tekeväni kolmea muuta samaan aikaan. Välillä se toimii! Oon niin järisyttävän tehokas, että kaikki tulee tehtyä mutta silloin onkin yleensä kyse kotitöistä. Mutta oon töissäkin sellainen, monta rautaa tulessa siinä käytännön hommissa. Ja vanha sanonta vie männessäs ja tuo tullessas toimii hyvin 😉
  Mutta.. To Do, listat toimii kyllä miullakin. Usein teen niitä ihan vain pääni sisällä. Pakotan itseni keskittymään siihen yhteen hommaan. Välillä vaatii sen, että kirjoittaa asiat ylös niin ne konkretisoituu ja selkeytyy ihan erilailla.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.08.2019

   siis just tämä! Voin niin samaistua <3 🙂
   ja juuri tuon takia to do toimii mullakin kun on pakko edetä loogisesti. 😀
   Hei ihanaa viikonloppua! 🙂

   Vastaa