24/7 fitnesskello

liikunta, me

Kaupallinen yhteistyö / Polar

Moikka! Sain heinäkuussa käyttööni Polar Ignite -fitnesskellon ja nyt olen käyttänyt sitä 24/7 monta viikkoa. Alkuun kellon käyttäminen jopa jännitti, koska minulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut urheilukelloa, fitnesskelloa tai mitään kelloa mikä olisi mitannut esim unta, palautumista, liikkumista tms. Mietin, että tulenko tuupertumaan kaiken tiedon alle ja huomaamaan miten huonosti nukun tai liikun. Kellon käyttökokemus on mennyt oikeastaan aivan päälaelleen. Olen saanut motivaatiota, intoa ja iloa nyt jo hyvin menevistä asioista sekä osannut tsempata paremmin treenatessa.

Polar Ignite -fitnesskello on vedenkestävä (olen pitänyt uimassa mukana) helppokäyttöinen, tyylikäs ja siitä löytyy edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta sekä integroitu GPS. Fitnesskellon voi yhdistää oman puhelimen Polar Flow sovellukseen. Synkronointi on helppoa ja mitään teknisiä ongelmia minulle ei ole ilmennyt näiden viikkojen aikana. Kello myös latautuu super nopeasti ja akku on todella pitkäkestoinen. 🙂 Mikolla on itseasiassa myös käytössä Polarin kello ja sovellus, joten on hauskaa vertailla meidän tuloksia keskenään.

Heti aluksi sain huomata, että nukun todella hyvin ja päivä toisensa jälkeen kello kertoi että olin palautunut. Jeeeee! Tämä oli iso huojennus, koska suoraan sanoen en ollut varma siitä millainen uni minulla on ja onko esim syvää unta tarpeeksi. Unen ja levon seuranta onkin ollut isossa roolissa kelloa käyttäessä ja tykkään kovasti seurata sen analytiikkaa.

Suosikki ominaisuutta on melkein vaikea valita. Se on muuttunut matkan varrella monta kertaa ja huomaan välillä keskittyväni enemmän uneen ja välillä treenaamiseen. Sydämen sykettä on ollut myös mahtava seurata, sillä se auttaa saavuttamaan todellisen potentiaalin ja kokeilemaan rajoja fiksulla tavalla. Olen nimittäin aika nössö siinä mitä tulee urheiluun ja siihen Polar Ignite on ollut hurjan suuri apu.

Tämän hetken yksi suosikkiominaisuus kellossa on FitSpark™-treeniopas joka tarjoaa päivittäin valmiita treenejä. Ne vastaavat aina juuri minun omaa palautumis- ja kuntotasoa sekä treenihistoriaa. TÄYDELLISTÄ! FitSpark tarjoaa päivittäin 2-4 treeniä ja usein valitsen kehonpainolla tehtävän treenin, jolloin minun ei tarvitse lähteä tai kikkailla sen kummemmin. Meidän arkeen tällainen liikunta sopii super hyvin! Crossfit harrastuksen parissa kellon käyttöä en voi tarpeeksi hehkuttaa. Olen saanut niin paljon enemmän puhtia ja motivaatiota! 🙂

Tuntuu, että voisin jatkaa vielä pitkät pätkät kellon ominaisuuksista, mutta todellisuudessa kaiken hyödyn näkee kun itse kokeilee. Kannattaa tutustua Polar Ignite -fitnesskellon sivuihin, sillä sieltä löytää todella kattavasti infoa aiheesta ja kaikista mahdollisista ominaisuuksista. Selasin juuri sivuja ja tajusin, että en ole vieläkään kokeillut kellon Serene hengitysharjoituksia. Se menee kokeiluun heti tällä viikolla. Polar Ignite -fitnesskelloa löytyy useissa eri väreissä ja tämän kellon kohdalla ei tarvitse ainakaan tinkiä ulkonäöstä. 🙂  kello antaa kattavan kuvan päivästäsi ja opastaa treenin, unen ja palautumisen suhteen niin paljon kun jaksat ammentaa tietoa.

Olisi hauskaa kuulla, että onko teillä urheilukello/fitnesskello käytössä ja millaisiin ominaisuuksiin te olette tykästyneet. Aivan turhaan jännitin kellon käyttöönottoa, sillä siitä on tullut luonnollinen osa elämääni. Alla näkyy screenshotteja puhelimen applikaatiosta ja minun edellisen yön unesta. Onko teidän mielestä nämä tiedot mielenkiintoisia?

Energiaa loppuviikkoon! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Elisabeth 15.08.2019

  Hienon näköinen kello! Itselläni on ihan peruskello käytössä, joten en voisi mitenkään kuvitella vaihtavani sen, hehe. Se on kuitenkin asuste! Mieheni kyllä käyttää fitness-kelloa ja tykkää siitä 🙂

  xxx
  E
  http://www.elisabethrundlof.com

  Vastaa
 2. Sanni 15.08.2019

  Siis ei toi vaikuttas niin hyvältä! Oon jo piiitkän aikaa kelannu et tahtoisin kellon seuraamaan just unta, palautumista jne. Mutta en työssäni pysty pitämään ranteessa mitään hygieniasyistä, niin on jäänyt hankkimatta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.08.2019

   Tämä on kyllä niin mainio ja oon ihan fiiliksissä kaikesta tiedosta 🙂
   Hei enpä ole tullut ajatelleeksi, että kaikissa töissä ei voi käyttää.. Mikko käyttää kelloa välillä vain nukkuessa ja urheillessa, eli niinkin se tietty toimii 🙂

   Vastaa
 3. Taru 15.08.2019

  Tää tuli nyt just siihen saumaan kun oon varovaisesti innostunut taas pitkän (vauva)tauon jälkeen liikkumaan ja selaillut sekä fitnesskelloja että aktiivisuusmittareita osaamatta päättää minkä hankkisin lisämotivaattoriksi ja kannustimeksi. Mitään kokemusta näistä ei ole mut jonkun tulen ihan varmasti hankkimaan 🙂 mielenkiintoista tietoa ja kuvia siitä, miltä esim appi näyttää.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.08.2019

   Hei onpa kiva kuulla 🙂
   Voin todella suositella kelloa! Mielestäni loistava hintalaatusuhde 🙂 Kaikkea parasta syksyn sporttailuun ja palautumiseen! <3

   Vastaa
 4. Jossunen 16.08.2019

  Juuri samainen kello tupsahti käteeni tällä viikolla.
  Hurjaa ja pelottavaa tosiaan seurata miten nukkuu yöt ja miten paljon se vaikuttaa kaikkeen jos nukkuu huonosti /liian vähän. Huippu ja monipuolinen kello monella herkulla.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.08.2019

   Hei mahtavaa kuulla 🙂 On kyllä niin hyvä ja tosiaan monipuolinen kello!

   Vastaa
 5. Reija 17.08.2019

  Mulla myös Polarin kello (edellinen malli) ja unen seurannassa olen itse kokenut, että tuo unen yhtenäisyyden arvo on itselläni usein kovin alhainen. Huomasin sullakin olevan 2.4, mutta ilmeisesti tuon kelloon annetun palautteen perusteella koit itsesi yön jäljiltä kuitenkin levänneeksi. 🙂 Mä oon jotenkin yhdistänyt sen siihen, ettei uni ole tällöin ollut palauttavaa (joka voi olla täysin vääräkin tulkinta). Tää nyt aika random kyssäri mutta kiinnostaa; ootko saanut tuossa koskaan mitään lukemaa lähemmäs viittä? 😀 Oon nimittäin pohtinut, että onkohan tuo kuitenkin aika normi tulos… hmm! Kiitos avusta ja ihanaa kesän loppua ja pian alkavaa syksyä <3.

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.08.2019

   Heippa! 🙂 Hei joo, enpäs ole tätä kohtaa tarkemmin tutkinut, kun tässä kellossa on vielä tuo Nighty Recharge mikä kertoo sitten vielä tarkempaa dataa.. Sieltä olen huomannut, että välillä uni on palauttavaa ja välillä vähän huonommin.. Mutta pyrin siihen, että en liikaa mieti asiaa kun olo on hyvä ja levännyt.. 🙂 Mulla näyttäisi olevan tuossa 2.4-3.0 luokkaa tuo arvo. 🙂 Hei ihanaa syksyä sinne myös <3

   Vastaa
 6. Soila 27.08.2019

  Hei mä ostin just tän kellon ja oon kans tykännyt! Ihan paras

  Vastaa