silkkihousuissa

kuulumiset, me, ootd

Moiii! Tykkään olla super paljon kotivaatteisssa, joten lomalta paluu on vaatinut hieman totuttelua. 😀 Muutenkin tuntuu, että arkeen paluu on ollut hieman kankea. Onneksi ollaan saatu superpaljon uutta buustia meidän rakennusprojektista. Näinä viikkoina on (tähän mennessä) antoisin aika tehdä koko projektia, kun koko ajan tapahtuu niin paljon. Eilen oltiin pitkään talotoimittajan luona ja tutkittiin materiaaleja. Lyötiin mahdollisimman paljon asioita lukkoon ja vitsit miten kivalta näyttää :)! Kirjoitan tästä vaikka oman postauksen pian.

Mutta asiaan! Nämä silkkihousut ovat olleet ihan parhaat näin arjen aloituksessa. Ne ovat ihanan rennot, hulmuavat ja silti siistit. Kukkakuosi myös antaa kivaa piristettä! Tänään oon istunut aamusta saakka koneella ja illaksi lähden nauhoittamaan papupadan uusia jaksoja. Kivaa päästä studiolle! 🙂

Energiaa torstaihin ja mukavaa loppuviikkoa! Meillä on kihlajaispäivä ja Klaus K:n Sweet Suite varattuna, joten can´t wait! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Jessica 22.08.2019

  Vitsit että mä odotan innolla että täällä blogin ja/tai instan puolella rupee näkymään teidän tulevaa taloa 🙂 toivon että meidänkin perheellä rakentaminen on joku päivä edessä, sen takia rakastan seurata muiden rakennusurakkaa! Itse aina silloin tällöin piirtelen pohjapiirrustuksia miettien eri ratkaisuja sitten jos/kun meidän unelma toteutuisi.. joten toivottavasti sellainen tulee myös teidän talosta, ne on niin mielenkiintoisia 😀
  Hyvää pian alkavaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.08.2019

   Hei ihana kuulla, että odotat! MÄKIN 😀 <3<3 on kyllä mahtavaa päästä avamaan enemmän projektia myös täällä blogissa. 🙂 Ihanaa viikonloppua sinne myös <3

   Vastaa
 2. Heidi 23.08.2019

  Ihanaa kihlajaispäivää teille ?
  Odotan myös innolla tulevia talopostauksia! Ja hei kiitos vielä arvontapalkinnosta ❤

  Vastaa