käyn hitaalla

kuulumiset

Moi! <3

Onko joku huomaannut, että käyn täällä aika hitaalla? Blogipostauksia syntyy harvakseltaan ja sisältö ei päätähuimaa. 😀 Kunnon pohjanoteeraus oli kun kirjoitin kaksi postausta samalla kuvalla ja tyylii sama teksti. Oh no! Yleensä näen työpöydältä mitä kuvia mulla on käytössä ja en koskaan käytä samoja kuvia uudestaan.. mutta, mutta.. Selittelyä olisi luvassa. 😀

Tein päätöksen kesällä, että lopetan blogin täällä ANNA lehden alla ja siirryn takaisin sinne mistä aloitin, eli saraparikka.com. Kirjoittelen vielä syyskuun ajan täällä, mutta sen jälkeen vain oman sivuston alla. Päätökseen ei liity mitään dramatiikkaa ja välillä oikeastaan mietin, että mitä tuli tehtyä. 😀 haha! Täällä on nimittäin jatkuva tekninen tuki ja kaikki soljuu mukavasti. Toisaalta taas tiedän tehneeni oikean päätöksen. Neljä vuotta on opettanut ja antanut paljon, mutta on myös super siistiä jatkaa eteenpäin.

Olen miettinyt, että tulevaisuudessa postaustahti olisi jotain 2-4 luokkaa per viikkoa ja sisällöllisesti käsittelen varmaan suht samoja asioita. Muutamia lisäjuttuja voin jo nyt luvata, mutta niistä lisää myöhemmin.. 😉 <3

Kaikkien töiden, harrastusten ja arjenpyörityksen lisäksi taloprojekti on vienyt viikosta paljon aikaa. Erilaiset suunnitelmat ja konkreettiset päätökset vaativat aikaa ja paneutumista. Olen myös tavannut lukuisan määrän eri alojen ammattilaisia ja pohtinut mikä olisi sopivin vaihtoehto meille. 🙂 Saatiin juuri tänään kuulla, että meidän hirret on jo matkalla ja tiistaina alkaa pystytys. Tuntuu kyllä ihan uskomattomalta voitolta! En malta odottaa.

Hei ihanaa elokuun viimeistä viikkoa! Toivon että käyn vähemmän hitaalla kun vaihtuu syyskuuhun :D. <3Sara

mekko / Aleksi 13 / saatu

laukku / Louis Vuitton

Kengät / Dr Martens

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Amanda_96 25.08.2019

  Moikka! Monta rautaa varmasti tulessa ja sullakin jo pelkästään töiden parissa paljon liikkuvia palasia. Tosi sääli, jos postaus tahti vähentyy 2 kertaan viikossa ?? Näitä aina niin kovin odottaa. Parasta olit kun äippälomalla melkeen aina aamu 10-11 aikaan oli uusi postaus blogissa ?
  Mukavaa syksyä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2019

   Moiii 🙂 Ihana kuulla, että siellä olisi intoa lukea enemmänkin <3 Varmasti tulee myös viikkoja jolloin kirjoittelen enemmän ja veikkaan että vakkari on enemmän tuo 4 kuin 2. 🙂 Ehkä oon aatellut, että laatu paranee jos höllään määrää 😉 Hei ihanaa syksyä sinne kanssa <3

   Vastaa
 2. Viivi 26.08.2019

  Hei! Huomasin, että teillä on ikean söderhamn -sohva. Voisitko kertoa täällä tai esim instastoryissa plussia ja miinuksia. Aika monella on kyllä tuo sohva, mutta ehkä olis muitaki vielä, jotka vasta miettii sen hankintaa???

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2019

   Hei joo!! Tosi hyvä postausidea.. Mä kasaan tästä pian postauksen 🙂

   Vastaa
 3. P 26.08.2019

  Moikka Sara! Mä oon ihan vasta tovi sitten alkanut sun blogia seuraamaan.
  Itsellä 9kk ja 3v lapset ja juuri pääsimme kesällä muuttamaan omaan kotiin. Jetta-taloilta tuli runko ja mies teki itse sisältä kaiken oman työnsä ohessa iltaisin ja viikonloppuisin. 8kk siinä vierähti, mutta se oli sen arvoista.
  Pitkää pinnaa ja paljon tsemppiä rakennusprojektiin.
  En ihmettele jos postaukset tai kuvat välillä toistaa itseään, sulla on monta rautaa tulessa.
  Kaikkea hyvää teidän perheellenne.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2019

   Moikka 🙂 ihana kuulla <3 ja tervetuloa blogiini!
   Voi miten kuulostaa mahtavalta. Voin vaan kuvitella mikä fiilis on kun pääsee muuttamaan. Nauttikaa syksystä ja kiitos paljon ymmärryksestä <3 🙂

   Vastaa
 4. Mammeli 26.08.2019

  Moikka! Huomasin kyllä että sun postaukset ei ole ollut yhtä huolella tehty kuin ennen, mikä lähinnä ihmetytti. Kiva kun itse kerroit avasit taustoja suoraan meille lukijoille. Ja hyvä että vähennät työtahtia jos tuntuu että muuten ajat itsesi piippuun. Oma jaksaminen aina pitää laittaa aina etusijalle! Sulla on muuten ihana asu näissä kuvissa ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2019

   toi on kyllä niin totta.. Tärkeintä on jaksaminen, vaikka välillä tekisi mieli painaa.. 😀 Palailen aiheesta vielä pidemmän postauksen kera.. Viimeistään kun olen oman sivuston alla 🙂 ihanaa syksyä <3

   Vastaa
 5. A 26.08.2019

  Hei! Oon kiinnittänyt samaan asiaan huomion, mutta onpa kiva kuulla että oot huomannu myös saman, niin muutos on mahdollinen jos se on se mitä haluat ? Oon miettinyt että mainitsisin asiasta, mutta toisaalta en oo kehdannut kun tietää kuinka paljon sulla on meneillään.. Ja lisäksi eihän sulla oo mitään velvollisuutta edes kirjoittaa tänne, niin en edes tiedä onko sillä mitään väliä vaikka asiasta mainitsisi? Ite tykkään lukea blogeja päivittäin, ja kuuntelen myös kyllä sun ja Johannan podcastia, mutta sitä tulee tehtyä paljon harvemmin kuin blogien lukemista. Ennen kävin aikalailla päivittäin tsekkaa sunki blogin et onko tullu kirjoituksia, mut nykyisen sisällöntuoton vuoksi käyn paljon harvemmin enkä edes jaksa jokaista postausta avata jos nimi esimerkiksi viittaa semmosiin postauksiin mitä sulta on tullut nyt useasti, eli ne perus kuulumiset.

  Mielummin toivoisi että ottaa kunnolla aikaa postausten kirjoittamiseen, kun siihen että postaa nopeasti samoja asioita 🙂 Ehkä se onkin syy miksi siirryt pois annalta ?‍♀️

  Anyways olisi kiva saada taas aihepostauksia, kuten siitä mun ehdotuksesta Lilan arjesta ? Toivottavasti löydät taas kipinän blogin ylläpitämiseen, sun blogi on mun top3 ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.08.2019

   Hei ihana viesti.. Kiitos niin paljon! Saan tästä super paljon energiaa jatkoon 🙂 Kiitos <3
   Lupaan, että oman sivuston alla mennään uudella draivilla 😉

   Vastaa
 6. Jensku 28.08.2019

  Itse huomasin saman tuon jälkkäripostauksen kanssa, mutta ajattelin että on vaan sivustolla käynyt virhe tms 😀 kuulumisia on kiva lukea joten niistä en niinkään huomaa jos onkin vaikka useampi kuulumiset postaus 🙂 mutta pääasia on mikä tuntuu susta itsestäsi hyvältä ja oikealta 🙂

  Vastaa