Syyskuun suosikit

koti & sisustus, kuulumiset, me

*Diorin huulikiillot ja Löwengripin hiustuotteet on saatu pr-lahjana

Moi! Kävin tänään pitkästä aikaa uimassa aamulla ja vitsit miten teki hyvää. Uiminen on niin ihanan lempeä laji koko kropalle. Uinnin jälkeen menin vielä kaksi kertaa kylmäaltaaseen ja lopuksi poreammeen kautta saunaan. Näitä aamunaloituksia lisää! 🙂

Syyskuu on tunnelman aikaa ja alla lista mun tämän hetken suosikeista. Osuuko mikään samaan teidän kanssa? <3Sara

 • Vyöhyketerapialauta / Ostin tämän täysin heräteostoksena (oli alessa 6€ :D) Tokmannilta puolisen vuotta sitten.. 😀 Kokeilin lautaa paljon ekojen päivien aikana, mutta sitten se unohtui siivouskaappiin. Nyt löysin sen pari viikkoa takaperin ja olen seissyt siinä päivittäin. 😀
 • Oranssivihko / Tykkään järjestellä asioita manuaalisesti. En tee mitään listoja tms sähköisesti (paitsi puhelimen muistiinpanoissa on asap listat) ja tämä oranssi vihko on olemassa rakennusprojektia varten. Sinne listaan budjettia ja kaikkia juoksevia asioita. Tällä viikolla on tapahtunut tosi paljon edistystä ja olen saanut valittua paljon materiaaleja sekä olen buukannut tekijöitä. Talotehtaan/kaupungin puolelta tuli sen sijaan isompia haasteita, mutta annetaan heidän setviä asiaa keskenään.. On tämä kyllä aikamoinen soppa koko projekti. Kysyin juuri tänään IG:ssä, että kiinnostaisiko kattava postaus meidän kokemuksista suhteessa ”avaimet käteen” pakettia.. Palaan asiaan tarkemmin sitten vaikka oman sivuston alla. 🙂
 • Sienet & Nektariini / Syksyn suosikit. Nektariineja kuluu päivittäin monta. Ne sopii superhyvin esim smoothie bowliin. 🙂 Tänään ostin kanttarelleja ja perunoita ja tarkoituksena kokkailla pian muusia ja sienikastiketta.
 • Dior huulikiillot / Nämä LIPMAXIMIZER huulikiillot on aivan ihanan raikkaita.. Huulille tulee mintun maku ja väri pysyy hyvin!
 • Löwengrip hiustuotteet / Olen testaillut Löwengripin hiustuotteita nyt jo pidemmän aikaa ja olen tykännyt kovasti. Erityinen suosikki on kuivashampoo ja hair mask.
 • Kynttilät & viltti & Rahapaja / Syksyn tunnelma, sade, viilenevät ja pimeät illat. Olen valehtelematta jumittanut joka ilta sohvalla ja katsonut rahapajaa 1-3 jaksoa. NIIN HYVÄ! Oletteko katsoneet? Tämä oranssi h&m viltti on niin ihana, vaikka se on jo vähän rispaantunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Jensku 06.09.2019

  Me ollaan miehen kanssa katsottu toi rahapaja kokonaan, oli kyllä hyvä 🙂

  Vastaa