marimekko

kuulumiset, me, muoti, ootd

Huomenta! Ostin tämän Marimekon mekon/paidan alennusmyynneistä kesällä ja siitä lähtien se on ollut lähestulkoon viikottain päälläni. Rakastan kevyitä ja rentoja yläosia. Tällainen mekko on helppo yhdistää monenlaiseen asuun. Fiilistelin jo farkut ja musta toppi/t-paita yhdistelmää johon tämä mekko/paita sopisi hyvin aukinaisena.

Ajattelin jo, että syysmuodin fiilistely ei tänä syksynä herää, mutta heti kun ilmat ovat viilentyneet niin alan inspiroitumaan uudesta kaudesta. Juuri luonnostelin postausta aiheesta ”minun syysmuodin kulmakivet”. Pian tulossa siis tarkempaa sepustusta aiheesta. 🙂

Lähden pian tapaamiseen ja sieltä sitten kotiin vielä tekemään hetkeksi hommia. Toistaiseksi tämä pääosin kotona työskentely on sujunut ihan hyvin, mutta odotan kyllä kovasti uutta kotia ja sitä että saan kunnon työtilan. Illalla mennään Mikon veljen perheen luokse ja sitten tulee tietty tyttöjen suosikki = Fort Boyard. Huomenna menen työkeikalle 11-13 Olarin Vehon 20.v juhliin. Jos olet lähistöllä, niin tule ihmeessä piipahtamaan! 🙂 Siellä on kaikenlaista ohjelmaa ja hirmuisesti tarjouksia. Perheen pienimmät on myös huomioitu, joten kannattaa tulla koko perheen voimin. <3 Olisipa kiva nähdä!

Leppoisaa ja syksyistä viikonloppua! <3Sara

mekko / Marimekko

kengät / Stadium

aurinkolasit / Police*

panta / Gauhar

kello / Polar*

korvikset / h&m

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Renee 06.09.2019

  Hieno

  Vastaa
 2. Heidi 30.12.2019

  Heippa! Ihastelin tuota mekkoa sun instassa ? kuuluuko tuohon mekkoon vyö? Ajattelin että löysinkö netistä oikean ? arvostan todella paljon jos vastaat ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.12.2019

   Heippa 🙂 Tuohon mekkoon ei kuulunut vyötä, mutta oon kans huomannut että joillain on suht sama vyön kera 🙂

   Vastaa