syyspuketumisen kulmakivet

me, muoti, ootd

Heippa! Mietin, että mitkä vaatteet/asusteet nousee tänä syksynä ylitse muiden. Alla listaa! <3Sara

Hameet & Mekot / Olen viihtynyt läpi kesän mekoissa ja uskon, että tämä fiilistely jatkuu vielä pitkälle syksyyn. Kävin juuri ostamassa paksut sukkahousut muutamassa eri värissä ja niiden kanssa tarkenee olla myös hulmuavissa helmoissa. Tykkään tosi paljon mekon ja hameen yhdistämisestä ison neuleen tai hupparin kanssa.

Maiharit / Viime vuonna ostin Dr Martensit pitkän pohdinnan jälkeen ja onneksi tein niin, koska olen käyttänyt niitä älyttömän paljon ja niissä ei näy vielä mitään kulumaa. Aivan ihanat kengät, lämpimät ja hyvät jalassa. Uskon, että maihareissa tulee talsittua läpi syksyn.

Neuleet / Laadukkaat ja lämpimät neuleet ovat parhautta. Uusia neuleita en kaipaile, vaan pitäisi huoltaa kaikki olemassa olevat viime keväältä. Munhan piti tietty hoitaa huolto kevään puolella, mutta kappas se unohtui.. 😀 Tykkään eniten hieman over size neuleista, joissa on ihanan rento olla.

Lämmin huivi / Syksyllä on ihanaa kietaista ekaa kertaa kaulahuivi kaulalle, pipo päähän ja hanskat käteen. Ostin kesällä Balmuirin lämpimän kaulahuivin (Olin matkalle Salkkareiden kesäjuhliin ja oli ihan SAIRAAN kylmä 😀 Mietin, että millainen kaulahuivi olisi hyvä myös syksyä ajatellen) ja odotan, että saan sen kunnolla käyttöön.

Merinovillasukat / Sen lisäksi, että merinovilla on trendikäs materiaali, tulee tästä extra pisteet käytännöllisyydestä. Paleleville varpaille merinovillasukat ovat pelastus ja ne takaavat sen, ettei pääse vilustumaan. Käytin viime talvena merinovillasukkia & Dr Martenseja ja se kombo on yllättävän lämmin myös ihan kunnon pakkasilla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *