kotitoimistossa

koti & sisustus

Moikka! Eilen viiletin koko päivän tapaamisissa kaupungilla ja tänään on sitten ihana kotitoimistopäivä. To do -lista on erityisen pitkä, koska mukaan mahtuu myös kodin siivousta ja rakennusprojektin asioita. Tänään myös kirjoitan ja säädän materiaalia uusia sivuja varten. Onneksi tajusin ottaa tähän ammattilaiset apuun, koska en kyllä pärjäisi tässä verkkoviidakossa itse. 😀 Toivon, että saisimme uudet sivut auki jo tällä viikolla / ensi viikon alussa. Hopes up!

Kävin eilen ostamassa kynttilöitä ja muutamia piristäviä juttuja kotiin. Meillä menee pian kämppä myyntiin, joten haluan freesata fiilistä uusilla käsipyyhkeillä ja saippuapulloilla. 😀 Miten te muuten olette hoitaneet kodin siivouksen ennen näyttöä? Musta tuntuu, että se on kunnon suoritus.. Toivotaan siis, että koti menee suht nopeaa. Kiinnostuneita on ainakin ollut jo ennen myyntiä sen verran paljon, että eiköhän tämä ihana koti saa uudet asukkaat pian.

Nyt lounaan kimppuun. Mulla on viime kuukausina tullut lounasnälkä jo tosi aikaisin. Voisin hyvin starttailla jo 10.30 maissa, mutta väkisin yritän venyttää sinne 11-11.30. Nyt onkin ennätys myöhään lounas, kun söin aamiaisen tänään kahteen otteeseen. 😀 En muuten tiedä olenko kirjoittanut siitä kuinka hoppu meillä on nykyään alkuviikosta, kun tytöt harrastaa. Palaan tähänkin tarkemmin sitten uudella saitilla. Hei ihanaa tiistaita! <3Sara

Meillähän tulee myös aina tiistaisin uusi Papupata jakso. Löydät podcastin Spotifysta, iphonen omasta podcast sovelluksesta ja Acastistä. Tänään meillä on aiheena positiivinen uupumus ja jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Mehiläisen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Annika 01.10.2019

  Moikka! Sun ihania postauksia tuli taas pitkästä aikaa selailtua ja nyt jäin ihailemaan teidän kodin kaunista sisustusta!! Mistä teidän olohuoneen lattiamatto ja sohvapöytä on? ? on niin ihanan näköset!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.10.2019

   Kiitos, kiva kuulla <3 🙂
   matto on tilattu ruugs.fi kaupasta ja sohvapöytä on cobellosta. 🙂

   Vastaa