terkut auringon alta

loma, travel

Ola! Me lähdettiin perjantaina aikaisin aamulla (tai no yötä se vielä oli :D) reissuun Helmin kanssa. Hän sai kesällä lakin ja lupasin viedä hänet sen kunniaksi reissuun. On mahtavaa ajatella, että olen ollut Helmin 1.v synttäreillä ja nyt reissataan kaksin hänen ollessa täysi-ikäinen. 🙂 Olin varannut reissun jo ennen kuin tiesin, että minun mukana tulee toinen muutaman sadan gramman painoinen matkustaja. 😀 Onneksi pahoinvointi ei ole mukana, koska mietin vielä kuukausi takaperin että pitääkö reissu minun osalta perua.

Viime yönä nukuttiin 13h yöunet pitkän päivän jälkeen. Vitsit miten hyvää teki! Tuntuu, että  tämä maiseman vaihdos tekee niin hyvää ja saa stressitasot nolliin. Täällä ehdin myös tekemään paljon rästihommia ja listaamaan syksyn tärkeitä asioita liittyen muuttoihin ja kodin rakentamiseen. Kotona isoin haaste työnteossa on se, että kaikki koko ajan keskeytyy ja täällä sitä ongelmaa ei ole. Samalla tuntuu ihan oudolta matkustaa ilman omaa perhettä ja ikävä on nyt jo ISO! En osannut ajatella, että raskaus ja hormoonit vaikuttaa näin.. <3 Onneksi matka on lyhyt ja pääsen pian kotiin.

Käytiin äsken aamupalalla ja nyt makoillaan altailla. Tänään on Espanjan kansallispäivä ja odotan innolla miten se tulee näkymään täällä. 🙂 Illaksi suunnataan kaupungille kiertelemään. Ihanaa viikonloppua! <3 -Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Niina 12.10.2019

  Ihanaa ❤️ mulla samankaltainen reissu edessä 12 vuotta nuoremman siskon joka saa keväällä lakin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.10.2019

   oi ihanaaaaa 🙂 onpa kivaa!

   Vastaa
 2. M.K 16.10.2019

  Näyttää ihanalta, itsekin olen lähdössä Espanjaan viikon päästä. Siellä on aina yhtä mukava käydä ja ilmatkin ovat sopivan lämpimiä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.10.2019

   Oli kyllä juuri sopivan lämmintä 🙂 Hei ihanaa reissua, nauti <3

   Vastaa