Lokakuun suosikit

kuulumiset, me, ootd, pohdintaa

Huomenta! Vietin alkuviikon Lapissa siskoni luona. Käytiin kävelyillä, neuvolassa, uimassa ja löhöttiin sohvalla. Oli ihanaa viettää kiireetöntä aikaa yhdessä. Tykkään miettiä mikä milloinkin on kovassa käytössä arjessani ja mistä saan energiaa. Alla listattuna lokakuun suosikit. Toivottavasti löydätte näistä vaikka jonkun vinkin omaan arkeen. 🙂 Kertokaa myös ihmeessä teidän tämän hetken suosikit!! <3Sara

Rakas, tiedätkö että olen psykopaatti, Ulla Feldscher / Sain vinkin tähän kirjaan Johannalta. Kuuntelin kirjan meno-paluumatkalla Seinäjoen käsityömessuille. 🙂 Äänikirjan kesto taisi olla päälle 4h, joten suht kompakti kokonaisuus. Tämä kirja on tositarina ja varmasti juuri siitä syystä upposi niin hyvin. 

Luonnon värit / Tänä vuonna ruska on ollut erityisen upea! Oletteko samaa mieltä? Hehkutan kävelyillä jatkuvasti väriloistoa ja kysyn tytöiltä ”Mitäs kaikkia värejä tunnistatte noista puista?”. 

Satsumat / Nämä ihanat hedelmät, jotka sisältävät rutkasti c-vitamiinia ovat ihan ykkösherkku! Voisin syödä niitä kymmeniä putkeen. 😀 Ehdottomasti yksi tämän raskauden mieliteoista. 

Kotiruoka / Mun suurin himo tässä raskaudessa on ollut satsumien lisäksi KOTIRUOKA. Koko ajan tekee mieli lapsuuden klassikkoruokia ja sellaisia perinteisiä suomalaisia makuja. 😀 Lapsissa syötiin hirvipaistia ja kotona ollaan tehty viimeaikoina mm. lasagnea, bolognese kastiketta, sosekeittoa ja uunikalaa.

Bold type / Sain ystävältäni vinkin tähän sarjaan, joka löytyy Yle Areenasta. Harmikseni siellä näytetään vain 3. kausi ja 1-2 kautta en löytänyt mistään. Aloitin sitten suoraan kaudesta kolme ja tykkään kovasti. Just sellaista ihanan leppoista katsottavaa! 🙂 Oon vaan edennyt surkealla tahdilla sarjan kanssa, koska katson sitä melkeinpä 15min pätkissä. 😀 Aina iltaisin, kun lapset ovat nukkumassa, kotityöt tehtynä ja viimeiset työhommat tsekattuna kaadun sohvalle. Menee about 15min ja nukahdan.. 😀

Kiropraktikko / Oon kertonut teille useasti, että käyn kiropraktikolla. Nyt satsasin raskausaikaan ja ostin 10 kerran hoitokerrat samalla. Ajattelin, että tällä tavalla takaan sen, että hoidossa tulee käytyä. 🙂 Monen viikon oksentaminen sai mun kaulan ja hartiat ihan jumiin ja nyt ollaan hoidettu niitä viimeiset kaksi kertaa. Jumit ovat jo hellittäneet ja olen saanut kotiin vinkkejä siihen miten ylläpidän hyvää oloa. En kärsi koskaan päänsärystä ja nyt raskausaikana se on ollut melkein viikottain (välillä päiviä putkeen) läsnä. Sinänsä ei ihme, kun kaulan ja niskan lihakset ovat olleet niin jumissa. Nyt kolmannen muksun kohdalla osaan kyllä paljon paremmin satsata omaan hyvinvointiin.. Se on loppupeleissä kaikki kaikessa, kun kantaa vauvaa. <3 

kuvat / Amanda Aho

neule / Lindex

leggarit / h&m, äitiys

korvikset / Kappahl /saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. SENNI 24.10.2019

  Ihanat kuvat! ? Munkin mielestä ruska on tosi kaunis, parhaimmillaan se oli pari viikkoa sitten iltapäivän auringonpaisteen aikaan <3 Aurinko korosti kirkkaita värejä eikä ulkona ollut kylmä! 🙂

  Ruska kuuluu siis myös omiin lokakuun suosikkeihini, ja niiden lisäksi äänikirjat! ? Olen kuunnellut muutamien artistien elämäkertoja, ja nyt kuuntelussa on Viimeinen tyttö – Olin Isisin vankina -niminen teos, jonka päähenkilö/kertoja on voittanut Nobelin rauhanpalkinnon. TV-ohjelmista lokakuun suosikkeina Vain elämää, jonka viime viikkoinen Samun jakso oli upea (huominen Maijan jakso on kuulemma myös hyvä), sekä Kotikatu, jonka 1. ja 2. kausi julkaistiin pari viikkoa sitten uudelleen Yle Areenaan! ?

  Myös musta uusi villakangastakkini tuo hymyn huulille. Ja ylihuomenna menen katsomaan Dragleidit lavalla -esitystä, jota kehuttiin keväällä hurjan paljon! 🙂

  Kivaa loppuviikkoa teidän koko perheelle! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.10.2019

   Kiitos viestistä <3 oi Kotikatu.. miten siitä tuleekaan lapsuus mieleen 🙂
   Hei ihanaa loppuviikkoa myös sinne ja mahtavaa Dragleidit iltaa!! <3

   Vastaa
 2. Sanna 24.10.2019

  Kuulostat ihan täysin minulta kun odotin meidän poikaa. 😀 mun pahoinvointi hellitti samoihin aikoihin ja olisin voinut elää sit pahoinvoinnin jälkeen satsumoilla ja mun teki ihan kauheesti mieli just kaikkea jauhelikastiketta, nakkikastiketta ja muusia, kermalohta, itsetehtyjä lihapullia, lohikeittoa siis just kaikkee perus kotiruokaa ne maistu niiiiin hyvältä sillon vaikka tykkään kyllä muutenkin niistä, mut harvemmin tulee tehtyä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.10.2019

   oi nami nami nami.. täydellistä <3 🙂

   Vastaa
 3. Anni 24.10.2019

  Mun syyskuun suosikit on shakkimatti lautapeli mitä pelataan poikaystäväni kanssa ja se on aivan huippu? Sit on Riveldale sarjan uusi kausi, se näkyy netflix:ssä, sit onn ehdottomasti ykkösenä enemmän ystävien tapailu, se on vaa niin parasta ja harvinaista herkkuu kun saa heitä nähdä taas enemmän??.
  Meillä on myös toi sama et Kotiruokaa ei kyl voita mikää, mut joskus sitä tekee vaa mieli jonkuu ammattilaisen kokin tekemää safkaa eli käyn silloin tällöin myös raflas syömässä mut kyl ehdottomast silti kotiruoka voittaa kaiken? varsinkin kun se tehdään sitten yhteistyössä♥️
  Paljon onnea myös kolmannesta uudesta tulokkaasta, olen niin onnellinen puolestanne♥️ ja voimia ja jaksamisia raskauden ajan pahoinvointiin, muista vaan tehdä niitä asioita mitkä auttavat suo jaksamaan ja tuo sulle mukavaa oloa niihin ei niin mukaviin päiviin☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2019

   Hei ihanaaaa 🙂
   Kiitos, kauniisti sanottu <3 Olipa ihana sanoma tässä 🙂
   Kaikkea parasta sinne!!

   Vastaa
 4. MK 24.10.2019

  Moii! Ois kiva kuulla tosta kiropraktikolla käymisestä enemmän!? Mua vähän jännittää ajatus sinne menemisestä lähinnä johtuen kaikennäkösistä kauhutarinoista ja skenaarioista mitä vois tapahtua jos käsittelyssä kävis jonkunnäkönen virhe…?miten oot esimerkiks aikoinaan päätyny nimenomaan kiropraktikolle? ymmärtääkseni esim.osteopaatti ois aika samantyyppinen…

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.10.2019

   Heippa! Oon kirjoittanut aiheesta joskus oman postauksen, mutta en nyt löydä sitä kun sivut juuri siirtyneet uudelle alustalle. Käyn Laura Leinosella. Hän on opiskellut maisteriksi kiropraktiassa. 🙂 Joten tietää todella mitä tekee.. Ehkä tärkein on juuri se, että valitsee ammattilaisen. 🙂 Mulla kiropraktikko auttaa enemmän, kuin esim hieronta. Hei kivaa loppuviikkoa!

   Vastaa
 5. ida ihana 24.10.2019

  Ruska on kyllä ollut niin upea tänä syksynä!<3
  Ja vaikka en raskaana olekaan, niin kyllä se kotiruoka on vaan niin parasta <3<3 Tosin me on opeteltu nyt tekemään vähän eksoottisempiakin ruokia kotona, moni aasialainen ruokakin maistuu myös kotona superhyvältä ja mausteita voi helpommin muunnella oman makunsa mukaan!:)
  Mukavaa loppuviikkoa,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2019

   Hei aasialaiset kiinnostaisi täälläkin tosi paljon 🙂 nami!

   Vastaa
 6. Manta 25.10.2019

  Hihii.. Olisi kiva tietää missä Lapissa siskosi asuu. Itse olen kotoisin Oulusta ja asun pk-seudulla ja aina olen kuulemma Lappiin lähdössä, kun menen kotiseudulleni. 😀 En kestä, ehkä vaan suurimmalla osalla on jäänyt maantiedon tunnit väliin täällä Etelä-Suomessa, Lappi kun on jotain ihan muuta kuin Oulun korkeus. Se on vähän sama asia kuin Oululaiset puhuisivat lähtevänsä Keski-Eurooppaan, kun menevät käymään Helsingissä näin niin kuin kärjistettynä. Tällainen pieni välihuomautus vain… Blogisi on ihana <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2019

   hahhhha, todella hyvä huomio 😀 Mä varmaan käytän tätä sanaa juurikin väärin. Hän asuu Kemissä. 🙂
   Ihana kuulla, että tykkäät <3

   Vastaa
 7. Julia 25.10.2019

  Tämän vuoden ruska on ollut kyllä todella kaunis. Olen kyllä nauttinut ulkoilla ihanissa syksyisissä maisemissa koiran kanssa.
  Aoitin itse uuden sarjan ihan hiljattain ”A Million Little things ” näkee c-morelta. Ensimmäisten jaksojen perusteella on kyllä hyvä ja voin suositella katsomaan. Hyvää Loppu viikkoa teille.?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.10.2019

   niin on <3
   Hei kiitos vinkistä, pitääpä kurkata!! 🙂

   Vastaa
 8. Julia 25.10.2019

  Tämän vuoden ruska on ollut kyllä todella kaunis. Itse olen nauttinut, kun saa taas pukea lämpimiä villa paitoja päälle ja juoda lämmintä teetä.
  Aloitin uuden sarjan ihan hiljattain ” A Million Little Things ” löytyy C-morelta. Olen katsonut pari ensimmäistä jaksoa ja vaikuttaa hyvältä.

  Mukavaa loppu viikkoa teille 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2019

   hei kiitos sarjavinkistä 🙂 Just lämpimät neuleet ja tee on parasta <3
   Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 9. kata 26.10.2019

  Hei toi Bold Type menee kyllä katseluun, kiitos vinkistä! 🙂 ihanaa viikonloppua sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2019

   mahtavaa 🙂 Kiitos samoin <3

   Vastaa